Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017
<p>Κριός

Μπορείτε να σκεφτείτε σταδιακά ακόμη και να μείνετε συνεπής με τις αρχές σας. Σήμερα θα πρέπει να είναι όλα σχετικά με την άφοβη διερεύνηση νέων εδάφων, περιλαμβανομένης της επικράτειας του νου σας. Τα ιδανικά σας είναι έτοιμα για την αναδιαμόρφωση, και θα είστε σε θέση να τα επεκτείνετε ακόμη περισσότερο με λίγη περισσότερη προσπάθεια. Και τότε, ο κόσμος θα είναι πραγματικά το στρείδι σας. Με ένα τέτοιο κώδικα δεοντολογίας στη θέση του, μπορείτε να πετύχετε ακριβώς τα πάντα, επειδή η τόλμη σας είναι πολύ υψηλά.

Ταύρος

Αν φαίνεστε πεισματάρηδες και ζηλιάρηδες, αυτό είναι μόνο και μόνο επειδή νιωθετε καλά. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε την καρδιά ενός αγίου. Ή όχι και τόσο καλά νέα είναι ότι έχετε τις φιλοδοξίες ενός δικτάτορα. Σήμερα, ακούστε τη δική σας ανώτερη δύναμη. Απλά μην παιγαίνουν τα πράγματα προς τα πίσω, μπορείτε να καταλήξετε με μια εξέγερση στα χέρια σας.

Δίδυμοι

Απλά αφήστε ένα χαμόγελο να ξεφύγει; Ήταν ότι ένα πραγματικό γέλιο; Τι είναι αυτό το φωτεινό νέο πράγμα σέρνεται επάνω σας; Αχ, ποιος νοιάζεται; Δεχτείτε την έντονη διάθεση σας και μην κάνετε σκληρά ερωτήματα. Αφήστε τις ευχάριστες αναμνήσεις να σας περιτριγυρίζουν. Σήμερα, μπορείτε να είστε εκστατικός και λογικός. Δεν υπάρχει σύγκρουση, και δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε χάος για να καθαρίσετε.

Καρκίνος

Μερικές φορές είναι ωραίο απλά να πάτε με το πρόγραμμα. Σήμερα οι κανόνες θα σε γαλουχήσουν. Είστε πιο άνετοι να δραστηριοποιείστε στη μέση των πραγμάτων. Η ομαλή διαβίωση θα διαιρεθεί σήμερα σε σύντομα, εύπεπτα τμήματα. Αυτό είναι ακριβώς το πώς το θέλετε. Είστε στην ευχάριστη θέση να αγνοήσετε το χάος ή τον εντυπωσιασμό, και απλά να είναι η τακτική σας.

Λέων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εξουσία σας ως μια πράξη πίστης σήμερα. Σε αυτή την περίπτωση, «πράξη» θα σημαίνει ανάληψη δράσης, δεν παίζει η προσποίηση μπροστά σε ένα ακροατήριο. Γιατί αν πραγματικά πιστεύεις σε αυτό που κάνεις, η ιστορία σας δεν θα αλλάξει και οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν να τους οδηγήσετε.

Παρθένος

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ακραία προσπάθεια ή σύγκρουση σήμερα. Τα χέρια σου είναι σίγουρα ότι και η καρδιά σου είναι αλήθεια. Θα φέρει το σωστό είδος του εστίασε την προσοχή του. Τι κι αν είστε λίγο βαρετοί; Αυτό είναι μια χαρά - στην πραγματικότητα, καλύτερα από μια χαρά. Είναι ο σωστός τρόπος για σήμερα. Μπορείτε να είστε τολμηροί αργότερα.

Ζυγός

Το βαρύ χέρι ανακαλύπτει πώς να χρησιμοποιήσει ένα ελαφρύ άγγιγμα. Ακόμα και οι πιο ένθερμοι οπαδοί του έχουν εκπληκτικά απαλό τώρα. Το μήνυμα της μελέτης μας εδώ είναι σχετικά με τη χρήση του πάθους σας με θετικό τρόπο. Θα άξιζε τον κόπο να συγκρατήσετε τον εαυτό σας ακριβώς για να δείτε πώς είναι η έκπληξη όταν κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό για αλλαγή.

Σκορπιός

Θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να αφήσετε το εξοικειωμένο έδαφος για να συνδεθείτε με μια ομάδα της οποίας το όνειρο μοιράζεστε. Αυτή είναι μια στιγμή της μετάβασης.

Τοξότης

Συνδέσεις με δημιουργικές επιρροές και οι άνθρωποι από το σπίτι και το εξωτερικό θα ανοίξουν το μυαλό σας σε νέες προοπτικές. Είναι μια μεγάλη μέρα για μια περιπέτεια.

Αιγόκερως

Υπάρχουν νέες εξελίξεις στη ζωή των παιδιών και των αγαπημένων τους. Τα όρια διερευνώνται και είναι μια εποχή πειραματισμού.

Υδροχόος

Αυτή μπορεί να είναι μια συναρπαστική ημέρα για να επισκεφθείτε τους ανθρώπους που μπορεί να ανοίξουν το μυαλό σας σε νέες προοπτικές. Απόψε είναι χρόνος για να μείνετε στο σπίτι.

Ιχθύς

Πιάστε δουλειά από νωρίς για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συναρπαστικές δυνατότητες που προκύπτουν. Υπάρχει ιδιαίτερος ενθουσιασμός για την κατανόηση σας για το τι θα φέρει το μέλλον.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-7-2017

Κριός Αυτοπεποίθηση, αφρώδες και εντελώς άνετη, κατέχετε σήμερα τον κόσμο. Κανείς δεν τολμά να αμφισβητήσει το θρόνο σας - αλλά αυτό...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Κριός Είναι μια υπέροχη μέρα για τη λήψη καινοτόμων βημάτων προς ένα στόχο. Σίγουρα δεν σας πειράζουν οι σοκαριστικοί άνθρωποι. Και τώρα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Κριός Εσείς είστε σε επαφή με την ενδοσκοπική σας πλευρά. Όχι, πραγματικά αισθάνεστε αρκετά συνειδητοί, σε αρμονία με τον κόσμο και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-4-2017

Κριός Υπάρχει κάποια σοβαρή ενέργεια μέσα στην ημέρα σήμερα, και διαισθητικά μπορείτε να το αισθανθείτε αυτό. Είστε στο τέλος του...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Κριός Με το πνεύμα σας υψηλό, βρείτε δραστηριότητες σε ομάδα που μπορείτε να συμμετέχετε σε ότι δεν απαιτεί πολύ στενή συνεργασία....