Ο Χείρωνας και τι σηματοδοτεί

Ο Χείρωνας και τι σηματοδοτεί
<p>Χείρωνας στον Κριό ή στον 1ο οίκο.

Είστε θαρραλέοι, ανήσυχοι και πρωτοπόροι κατά κάποιο τρόπο. Επίσης είστε εξαιρετικά δραστήριοι και ανυπόμονοι προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε ενώ δεν ανέχεστε να σας περιορίζουν. Με τον Χείρωνα στον Κριό είναι ο εαυτός σας που υποφέρει αλλά λάβετε υπόψη σας ότι μόνο εσείς έχετε την ικανότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας και κανένας άλλος. Μόνο η οικοδόμηση και η διαμόρφωση μιας βαθιάς και ουσιαστικής σχέσης με τον εαυτό σας καθώς επίσης και η αγάπη προς τον εαυτό σας μπορεί να θεραπεύσει την ψυχή σας.

Χείρωνας στον Ταύρο ή στον 2ο οίκο.

Έχετε ένα βαθύ ενδιαφέρον για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης, τόσο όσον αφορά την επίτευξη υλικού πλούτου όσο και τη διατήρησή του. Στη ζωή σας θα έχετε εσωτερικές συγκρούσεις όσον αφορά τις αξίες σας, αλλά μπορεί επίσης να έχετε την τάση να επιβάλετε τις ισχυρές απόψεις σας και να μην αποδέχεστε τις αξίες των άλλων. Δίνοντας αξία σε λάθος πρόσωπα και πράγματα θα υποφέρετε.

Χείρωνας στους Διδύμους ή στον 3ο οίκο.

Σας αρέσει η μάθηση και οι νέες εμπειρίες αλλά πρέπει να μάθετε να κατανοείτε τις σκέψεις και τις ιδέες των άλλων, να μάθετε τον τρόπο που σκέφτονται και επικοινωνούν. Μπορεί να συναντήσετε εμπόδια στη μάθηση ή να υπάρξουν ανορθόδοξοι μέθοδοι εκμάθησης ή να βιώσετε πόνο από τους εκπαιδευτικούς ή τα αδέλφια σας ή κάποια άτομα από τον κοινωνικό σας περίγυρο να σας δείχνουν την αντιπάθειά τους.

Χείρωνας στον Καρκίνο ή στον 4ο οίκο.

Έχετε την τάση να αναπτύσσετε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με το παρελθόν και τις ρίζες των προγόνων σας και μπορεί να αισθάνεστε έλλειψη ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Ίσως η μητρότητα και η παιδική σας ηλικία να είναι πηγές πόνου. Επειδή είστε ευαίσθητοι, γίνεστε εύκολα θύμα των άλλων ανθρώπων αλλά δεν συγχωρείτε εύκολα.

Χείρωνας στον Λέοντα ή στον 5ο οίκο.

Έχετε μια παιδική αθωότητα και αναζητάτε την αναγνώριση στη ζωή σας. Θα μπορούσαν να υπάρχουν ασυνήθιστες σεξουαλικές συνήθειες ή μια τάση για πειραματισμό ή σεξουαλική εμμονή. Θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος το εγώ και να απελευθερώσετε τα χαρίσματά σας μέσω της δημιουργικότητας και για ένα συλλογικό σκοπό.

Χείρωνας στην Παρθένο ή στον 6ο οίκο.

Το μονοπάτι της επούλωσης των πληγών της ψυχής σας είναι μέσα από την εργασία σας, την υγεία και την εξεύρεση ενός ουσιαστικού στόχου στη ζωή. Μπορεί να είστε τελειομανείς και άκρως εγωιστές. Μπορεί να επικρίνετε ή να επικρίνεστε σκληρά από τους γύρω σας ή γεγονότα του παρελθόντος σας έχουν κάνει εξαιρετικά νευρικούς και ευαίσθητους στο περιβάλλον σας. Οι πληγές της ψυχής σας θα επουλωθούν μόνο αν φροντίζετε τον εαυτό σας και αποβάλετε την έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Χείρωνας στο Ζυγό ή στον 7ο οίκο.

Έχετε την τάση να μετράτε τον εαυτό σας μέσα από την αποδοχή των άλλων, έτσι θέλετε να έχετε δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις που σας παρέχουν αποδοχή. Με το Χείρωνα στο Ζυγό, οι σχέσεις που θα κάνετε θα είναι καρμικές, δύσκολες και θυελλώδεις και ίσως αντιμετωπίσετε εμπόδια για την επίτευξη μιας πραγματικής, μόνιμης σχέσης.Προσπαθήσετε να μάθετε τον εαυτό σας μέσα από τους άλλους. Χωρίς αυτό δεν θα μπορέσετε να λάβετε το δώρο της επούλωσης των πληγών της ψυχής σας.

Χείρωνας στο Σκορπιό ή στον 8ο οίκο.

Στην αναζήτηση της καρμικής αποστολής σας επηρεάζεστε από πολύ βαθιές εξελικτικές δυνάμεις που σας ωθούν σε μια πορεία αναγέννησης και μετασχηματισμού. Επίσης, μπορεί να βιώσετε προβλήματα σεξουαλικής φύσης. Για την πνευματική σας εξέλιξη θα πρέπει να περάσετε μέσα από μια πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό, βρίσκοντας έναν τρόπο να εκφράσετε την έντονη δύναμή σας.

Χείρωνας στον Τοξότη ή στον 9ο οίκο.

Έχετε μια ενστικτώδη αντίληψη της ανώτερης γνώσης και πολλές πνευματικές αναζητήσεις, θέλετε να εξερευνήσετε πολλά μονοπάτια στην αναζήτησή σας της αλήθειας και της σοφίας. Στο μονοπάτι της πνευματικής σας εξέλιξης θα πληγωθείτε από τον περιορισμό της ελευθερίας σας και την πνευματικότητα. Ίσως να πειραματιστείτε με πολλές διαφορετικές θρησκείες ή να έχετε εσωτερικές συγκρούσεις και απώλεια της πίστης σας.

Χείρωνας στον Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο.

Έχετε τη δυνατότητα της επίτευξης μεγάλης επιτυχίας στη ζωή σας και δίνετε μεγάλη σημασία στα επιτεύγματά σας. Μπορεί πιθανώς να μειώσουν την αξιοπρέπειά σας ή να μην αναγνωρίσουν τα επιτεύγματά σας. Ωστόσο, αυτή η ίδια η αρνητική ενέργεια θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε πνευματικά. Επίσης, δίνετε πολύ μεγάλη αξία σε αυτό που οι άλλοι άνθρωποι σκέφτονται για σας. Θα πρέπει να μάθετε όμως να νοιάζεστε πραγματικά για τους άλλους. 

Χείρωνας στον Υδροχόο ή στον 11ο οίκο.

Μπορεί να ανήκετε σε ομάδες ή οργανώσεις, διαμέσου των οποίων έχετε πολλούς γνωστούς και φίλους. Είστε αλτρουιστές, έτοιμοι να βοηθήσετε όποιον σας έχει ανάγκη και στόχος σας είναι να κάνετε μακροχρόνιες και με νόημα φιλίες. Σας αρέσει να συμμετέχετε μαζί με τους φίλους σας σε πολλές δραστηριότητες. Όμως κάποιοι από αυτούς μπορεί να γίνουν υπερβολικά επαχθείς και απαιτητικοί ή να απομακρυνθούν από κοντά σας με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να θέλετε να κάνετε απεγνωσμένα μια φιλία, ωστόσο καταλήγετε μόνοι και απογοητευμένοι ή ο καλύτερος φίλος σας γίνεται εχθρός σας.

Χείρωνας στους Ιχθύς ή στον 12ο οίκο.

Απορροφάτε όλες τις ενέργειες γύρω σας, η ευαισθησία σας, σας καθιστά επιρρεπείς στο να αντιλαμβάνεστε τα πάντα γύρω σας και νιώθετε την ανάγκη να τα αποσαφηνίσετε. Θα έχετε αρκετές πνευματικές εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στη ζωή σας. Η πνευματικότητα και η οικοδόμηση μιας διαρκούς και ουσιαστικής σχέσης με το Θεό μπορούν να σας αναγεννήσουν ψυχικά. Αυτός ο εσωτερικός πόνος θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως καταλύτης για να έρθετε πιο κοντά στο Θεό.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στους Ιχθείς, το όνειρο του έρωτα

Αφροδίτη στους Ιχθείς, το όνειρο του έρωτα

Αφροδίτη στους Ιχθείς, το όνειρο του έρωτα

Ανάμεσα στις 10 και στις 11 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς, αλλάζοντας το ενεργητικό βάρος από τον Υδροχόο στο υδατοειδές...

Ερωτικές απαντήσεις από τον Χείρωνα

Ερωτικές απαντήσεις από τον Χείρωνα

Ερωτικές απαντήσεις από τον Χείρωνα

Η Αφροδίτη, αυτή η πανέμορφη και συνάμα μυστηριακή θεότητα του παρελθόντος, που γέννησε και μεγάλωσε τον φτερωτό Έρωτα, βρίσκεται σε...

Πλούτωνας: Ένας Μικρός Μεγάλος Δάσκαλος

Πλούτωνας: Ένας Μικρός Μεγάλος Δάσκαλος

Πλούτωνας: Ένας Μικρός Μεγάλος Δάσκαλος

Ο Πλούτωνας είναι ο πιο απομακρυσμένος από τον Ήλιο πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Η επιφάνειά του είναι ψυχρή, άγονη απ’ όσο...

Το ζώδιο στην ακμή του 8ου οίκου

Το ζώδιο στην ακμή του 8ου οίκου

Το ζώδιο στην ακμή του 8ου οίκου

Κριός Παθιασμένες και ενθουσιώδεις σεξουαλικές συνευρέσεις και δεν φοβάστε να ζητήσετε ότι θέλετε. Θα έχετε μια εξαιρετικά ενεργή...

Έρωτας ελιξίριο

Έρωτας ελιξίριο

Έρωτας ελιξίριο

Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για τον πόνο του έρωτα, όμως πάντοτε δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι ο έρωτας είναι μια κατάσταση ζοφερή,...

Η Κυριακή του Έρωτα!

Η Κυριακή του Έρωτα!

Η Κυριακή του Έρωτα!

Έρωτας και τίποτε άλλο! Μια ανατρεπτική, τρελή Κυριακή, με ένα φεγγάρι απόλυτα θηλυκό και έτοιμο για την μεγαλύτερη αποπλάνηση! Είσαι...