Ρομαντικοί Δεσμοί

Ρομαντικοί Δεσμοί
<p>Κριός

Ενώ είναι πολύ απλοϊκό να πούμε ότι ο Κριός δεν έχει κατασκευαστεί για τη δέσμευση, ο παρορμητικός Κριός είναι γνωστό ότι πέφτει με τα μούτρα και γρήγορα στην αγάπη. Κριός τείνει να πηδάει πρώτα και αργότερα να βλέπει το ύψος, πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει να εμπλακεί με κάποιον πριν πραγματικά γνωριστούν, ή ακόμα προσδιοριστεί αν έχουν συμβατές προσωπικότητες ή συμφέροντα. Κύριο θέμα του Κριού με τη δέσμευση προέρχεται από το απλό γεγονός ότι μια τέτοια απίστευτη θερμότητα μπορεί να τον κάψει πολύ γρήγορα.

Ταύρος

Το σημάδι του Ταύρου κυβερνάται από την Αφροδίτη , τον πλανήτη της αγάπης, και είναι επίσης ένα σταθερό σημάδι. Ο Ταύρος έχει κατασκευαστεί για μακροχρόνια αγάπη. Αυτό το σημάδι τον κάνει σίγουρα πολύ χαρούμενο που συμμετέχει σε μια στοργική σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και αφοσίωση.

Δίδυμοι

Κατά κανόνα, το σημάδι των διδύμων λατρεύει την ποικιλία, και που εκτείνεται στην αγάπη και το ρομαντισμό. Με το σημάδι μπορεί να προτιμούν να παίξουν το παιχνίδι που χρονολογείται εδώ και αρκετό καιρό, απολαμβάνοντας την εμπειρία της σύνδεσης με διαφορετικές προσωπικότητες. Οι Δίδυμοι είναι σίγουρα ικανοί να δεσμευτούν σε ένα πρόσωπο στην αγάπη, αλλά αυτό το σημάδι χρειάζεται μια ισχυρή πνευματική σύνδεση και αν είναι να μείνει ασχολούνται στο ύψος της καρδιάς.

Καρκίνος

Το σημάδι του κάβουρα είναι φτιαγμένο για τη δέσμευση στην αγάπη. Αυτή η βαθιά αίσθηση, λειτουργεί καλύτερα σε μια σταθερή σχέση που είναι χτισμένο στην πίστη και την εμπιστοσύνη. Οι Καρκίνοι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς με έναν εραστή για να χαλαρώσουν και να είναι οικεία.

Λέων

Το σύμβολο του λιονταριού τείνει να περιβάλλεται από θαυμαστές και απολαμβάνει αρκετά το παιχνίδι των ραντεβού. Ο Λέων έχει μια τρυφερή και πιστή καρδιά. Τελικά, αυτό το σημάδι είναι που ψάχνει για δεσμευμένη αγάπη με ένα μόνο ξεχωριστό πρόσωπο.

Παρθένος

Τα ραντεβού με διαφορετικούς συντρόφους για τον Παρθένο είναι πολύ ακατάστατο. Έτσι, αυτό που προορίζεται, μερικές φορές ντροπαλός δεν είναι ακριβώς άνετος με το παιχνίδι των ραντεβού. Ο Παρθένος αναζητά την αληθινή αγάπη και αφοσίωση, και προτιμά μια σχέση που να μην είναι τόσο δράμα.

Ζυγός

Δεν είναι μόνο ο Ζυγός που κυβερνάται από την Αφροδίτη , τον πλανήτη της αγάπης, είναι επίσης το σύμβολο της εταιρικής σχέσης, η οποία πραγματικά τα λέει όλα. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, ο Ζυγός είναι ερωτευμένος με την αγάπη - μια αληθινή ρομαντική καρδιά που λειτουργεί καλύτερα όταν έχει παρέα. Ο Ζυγός είναι επίσης ένας φυσικός διπλωμάτης, ο οποίος μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε μια σχέση.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την ένταση, το πάθος του και το συναισθηματικό βάθος. Η ζήλια μπορεί να είναι ένα ζήτημα για το Σκορπιό , ο οποίος δεν ασχολείται και με την απιστία ή οποιαδήποτε άλλη προδοσία της εμπιστοσύνης. Εφ 'όσον αυτό το σημάδι συμμετέχει σε μια ερωτική σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια, την τιμιότητα και την πίστη, οι καλύτερες ιδιότητές του μπορεί να λάμψουν - δηλαδή, την πίστη, μια διαισθητική σύνδεση με το σύντροφό τους, και την επιμονή που απαιτείται.

Τοξότης

Το σύμβολο του Τοξότη είναι γνωστό για τη περιπετειώδη φύση του και ψάχνει τις προοπτικές του για τη ζωή. Αυτό το αισιόδοξο σημάδι επιδιώκει την ελευθερία και την εμπειρία - δύο στόχους που μπορεί να είναι μάλλον ασύμβατοι με μια μονογαμική σχέση.

Αιγόκερως

Η εργατική αίγας δεν είναι ξένη προς την αφοσίωση. Αυτό το σημάδι τείνει να επιδιώξει τους στόχους σταδιοδρομίας με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια, και βλέπει τις οικογενειακές ευθύνες με τον ίδιο φακό. Έτσι, ο Αιγόκερως δεν μπορεί να παίξει για πολύ το παιχνίδι των ραντεβού. Παίρνει τις σχέσεις αρκετά σοβαρά, και αφού έχει δημιουργηθεί μια αμοιβαία δέσμευση, ο Αιγόκερως μπορεί να αμελεί τα διακοσμητικά στοιχεία του ρομαντισμού. Ενώ αυτό μπορεί να αφήσει το σύντροφό του να αισθάνεται μοναξιά ή παραγνωρισμένος.

Υδροχόος

Στις σχέσεις, όπως και στη ζωή, ο προοδευτικός Υδροχόος επιδιώκει την ελευθερία να εκφράσει μοναδικά τα συμφέροντά του και άκρως την ατομικιστική προσωπικότητα του. Ο Υδροχόος δεν επιδιώκει διαρκή έρωτα με κάποιον που δεν τους καταλαβαίνει. Για αυτό το σημάδι, μια ισχυρή φιλία και πνευματική σύνδεση αποτελούν σταθερή βάση για μια αγάπη που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου.

Ιχθείς

Το σημάδι του ψαριού μπορεί να είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Κυβερνάται από τη Σελήνη , αυτό είναι σίγουρα η πιο βαθιά αίσθηση. Αυτό το σημάδι δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το κάνουν και να είναι για το πρόσωπο που αγαπούν, χωρίς να έχει σημασία το κόστος. Φυσικά, αυτό το βάθος της συμπόνιας και της γενναιοδωρίας μπορούν να φέρουν τους Ιχθείς σε μπελάδες, αν τύχει να πέσουν σε κάποιον που θα επωφεληθεί από αυτά τα δώρα.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

5 Πράγματα που σίγουρα κάνουν οι Daters

5 Πράγματα που σίγουρα κάνουν οι Daters

5 Πράγματα που σίγουρα κάνουν οι Daters

Παρακάτω υπάρχουν διάφορες στρατηγικές για να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας και να προχωρήσετε μετά από αυτό που θέλετε στην αγάπη,...

Ρομαντισμός Ζωδίων

Ρομαντισμός Ζωδίων

Ρομαντισμός Ζωδίων

Κριός Ανανεώστε το ρομαντισμό σας, επιτρέποντας τον εραστή σας να αναλάβει την ευθύνη, τόσο εντός όσο και έξω από το υπνοδωμάτιο....

Δείξε του σωστά την αγάπη σου

Δείξε του σωστά την αγάπη σου

Δείξε του σωστά την αγάπη σου

Η αγάπη και οι σχέσεις θέλουν και τρόπο και κόπο και μόχθο και λόγια και χαμόγελα και τα πάντα. Μια σχέση ποτέ μα ποτέ δεν πάει με τον...

Προσοχή, σούπερ ερωτική ημέρα!

Προσοχή, σούπερ ερωτική ημέρα!

Προσοχή, σούπερ ερωτική ημέρα!

Ο Δεκέμβριος έχει τις καλύτερες προθέσεις για τα ερωτικά μας και η σημερινή ημέρα είναι πραγματικά μια εκπληκτική ευκαιρία για τους...

Σχέση με Χωρισμένο

Σχέση με Χωρισμένο

Σχέση με Χωρισμένο

Μήπως έχεις ερωτευτεί χωρισμένο; Θέλεις να ξέρεις αν η σχέση σας μπορεί να προχωρήσει; Έχεις αγωνία για το αν θα καταφέρεις να τον κάνεις...

Έρωτας πάνω από όλα!

Έρωτας πάνω από όλα!

Έρωτας πάνω από όλα!

Μα, τι θα γίνει με τον έρωτα; Τι τέλεια τροπή παίρνει το ερωτικό παιχνίδι; Ποιες σχέσεις ευνοούνται πάρα πολύ και γιατί; Η έλευση του...