Οι καρμικοί πλανήτες

Οι καρμικοί πλανήτες
<p>Ποια είναι τα είδη του κάρμα και πώς συσχετίζονται με την Αστρολογία; 

Το ωροσκόπιό μας μπορεί να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών των προηγούμενων ζωών στην παρούσα ζωή μας και πώς το παρόν μπορεί να επηρεάσει το μέλλον της παρούσας ζωής μας.

Το Κάρμα της ανταμοιβής 

Η ανταμοιβή που λαμβάνεις για ότι σωστό έκανες στην προηγούμενη ζωή σου. Αφορά την αναγνώριση για μια θυσία που έκανες για να βοηθήσεις τους άλλους. Στον αστρολογικό σου χάρτη αυτό φαίνεται από τις καλές πλανητικές όψεις στον έβδομο οίκο σου και τις αρμονικές όψεις που υπάρχουν στη μεταξύ σας συναστρία. 

Συλλογικό Κάρμα

Οι άνθρωποι που ενσαρκώνονται για να βοηθήσουν έχουν ένα συλλογικό κάρμα. Στο χάρτη τους δίνεται έμφαση στον πλανήτη Ποσειδώνα ή στο δωδέκατο οίκο. Η εκκαθάριση του συλλογικού κάρμα έχει συχνά να κάνει επίσης με το Βόρειο Δεσμό στο δωδέκατο οίκο. 

Ανταποδοτικό Κάρμα

Το γνωστό «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος», ένα  δόγμα που λέει ότι αν κάποιος έκανε κακό σε κάποιο άτομο σε μια προηγούμενη ζωή, είναι πιθανό να πάθει το ίδιο στην παρούσα ζωή. Εξαιρετικά δύσκολες όψεις και πλανήτες στο άξονα έκτου- δωδεκάτου οίκου υπάρχουν στο χάρτι τους.

Βιολογικό Κάρμα

Οι εθισμοί από το παρελθόν για παράδειγμα, θα μπορούσαν να εκδηλωθούν με παχυσαρκία ή ηπατικά προβλήματα στην παρούσα ζωή. Αν κάποιος πέθανε από υπερβολική αιμορραγία, θα μπορούσε σε αυτή τη ζωή να πάσχει από αναιμία. Ένας τραυματισμός σε προηγούμενη ζωή θα μπορούσε να δημιουργήσει χρόνια προβλήματα υγείας στην παρούσα ζωή.

Επαγγελματικό Κάρμα

Κάποιος μπορεί να ήταν θεραπευτής ή γιατρός και αυτό το κουβαλά στην παρούσα ζωή του. Ένας μοναχός ή μοναχή θα αισθάνεται ότι έχει μια θρησκευτική κλίση στην παρούσα ζωή, ένα μουσικός του αρέσει η μουσική. 

Επικοινωνιακό Κάρμα

Τα κουτσομπολιά, τα σκάνδαλα, τα ψέματα και οι επικρίσεις σε μια προηγούμενη ζωή δημιουργούν δυσκολία στην επικοινωνία, τις σκέψεις και τα συναισθήματα σε αυτή τη ζωή. Αν κάποιος σε προηγούμενη ζωή κορόιδευε τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις ή τις ενέργειες των άλλων απλά για διασκέδαση ή για να φανεί το άτομο ανώτερο, μπορεί και να περιφρονηθεί στην παρούσα ζωή.

Καρμικές παραλείψεις

Εάν πάντα συμπεριφέρεσαι με ένα συγκεκριμένο τρόπο ή αρνείσαι επίμονα να αναλάβεις δράση ή να μάθεις ένα μάθημα, τότε το κάρμα έρχεται γύρω - γύρω, ξανά και ξανά μέχρι να πάρεις το μήνυμα.

Ερωτικό Κάρμα 

Αν υπήρχε μία σχέση που χώρισαν στην προηγούμενη ζωή, βρίσκονται μαζί στην παρούσα ζωή, για να επιλύσουν τις δυσκολίες του παρελθόντος και θα συνεχίζουν να βρίσκονται μέχρι να μάθουν το μάθημά τους. Το μάθημα δυστυχώς εδώ θα είναι επώδυνο.

Συμφωνίες και υποσχέσεις

Αν είχες στο παρελθόν υποσχεθεί ότι θα είσαι πάντα κοντά σε κάποιον, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με αυτή τη σχέση στην παρούσα ζωή. Αν κάποτε ορκίστηκες για αγαμία αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει έντονα τη σεξουαλική σου ζωή στην παρούσα ενσάρκωση ή αν ορκίστηκες να δώσεις τα χρήματά σου, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τον πλούτο σου στο παρόν. 

Επιθετικότητα και βίαιες ενέργειες

Αυτό το κάρμα δίνει στην παρούσα ζωή αρνητικά γεγονότα όπως: συμβαίνουν πολλά ατυχήματα, τραυματισμοί και εγκαύματα, πέφτει θύμα βίαιων και σκληρών πρόσωπων, οι σχέσεις του διαλύονται γρήγορα και βίαια, σεξουαλικά προβλήματα, επώδυνες διαταραχές της υγείας κλπ.. Πρέπει να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την ενέργεια που έχει με καλό τρόπο.

Κτητικότητα και εξάρτηση

Τις περισσότερες φορές αυτό το κάρμα δείχνει ότι σε προηγούμενη ζωή, ο υλισμός και η ικανοποίηση των προσωπικών του αναγκών ήταν κάτι σημαντικό, έτσι το άτομο δυσαρέστησε τους αγαπημένους του λόγω του εγωισμού του. Συνήθως αυτό το κάρμα δίνει στην πραγματική ζωή αρνητικά γεγονότα, όπως: απώλεια κάποιου που αγαπάει, φτώχεια, χάσιμο σημαντικών αντικειμένων και πλούτου.

Έλλειψη συμμόρφωσης σε κανόνες

Το κάρμα δείχνει ότι το άτομο σε προηγούμενες ζωές ήταν επαναστατικός, ήθελε να είναι ελεύθερος και δεν μπορούσε κανείς να του επιβάλλει όρια, έκανε ό, τι ήθελε, ακόμη και αν περιόριζε την ελευθερία των άλλων. Δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του, αθετούσε τους νόμους, αγνοώντας τις συνέπειες και ήταν δυνάστης στους άλλους. Συνήθως αυτό το κάρμα δίνει στην παρούσα ζωή αρνητικά γεγονότα όπως: λάθη και κακή τύχη.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Μνήμη

Μνήμη

Μνήμη

Θυμάμαι αυτό ή το άλλο, είναι ένας τρόπος για να δείξω ότι ζω είμαι παρών ή παρούσα στην πραγματική ζωή. Ψέματα και λάθος, η αλήθεια είναι...

Αναδρομή σε Προηγούμενη Ζωή

Αναδρομή σε Προηγούμενη Ζωή

Αναδρομή σε Προηγούμενη Ζωή

Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι αναφορές για άτομα που βίωσαν την συνταρακτική εμπειρία μιας αναδρομής σε προηγούμενη ζωή,...

Αιτιοκρατία (ή Ντετερµινισµός)

Αιτιοκρατία (ή Ντετερµινισµός)

Αιτιοκρατία (ή Ντετερµινισµός)

Οι νόμοι της κλασικής μηχανικής επιτρέπουν, πράγματι, να γνωρίσουμε όλη την προηγούμενη και μελλοντική ιστορία ενός συστήματος, μόλις...

Εποχες και Ζωδια

Εποχες και Ζωδια

Εποχες και Ζωδια

Σήμερα, φεύγουμε από την Εποχή των Ιχθύων και περνάμε στην Εποχή του Υδροχόου. Ποια είναι, σύμφωνα με την εσωτερική παράδοση, η...

Πλανητες και Αστρολογια

Πλανητες και Αστρολογια

Πλανητες και Αστρολογια

Ξέρετε τι συμβολίζουν οι πλανήτες στην Αστρολογία; Εκτός από τη Γη, η Αστρολογία ασχολείται με δέκα πλανήτες, όπου ο Ήλιος και η Σελήνη...

Ζωή σε άλλους πλανήτες

Ζωή σε άλλους πλανήτες

Ζωή σε άλλους πλανήτες

Φάκελος: Εξωγήινοι, Κάτοικοι ξένων πλανητών, Επισκέπτες χωρίς άδεια(;) παραμονής στη Γη. Τον προηγούμενο αιώνα, ο μέσος άνθρωπος...