Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017
<p>Κριός

Η περίλαμπρη Πανσέληνος από την Παρθένο πραγματοποιείται ακριβώς σήμερα, και ακριβώς επάνω στην ολοκλήρωση της αντίθεσης του Ουρανού από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία. Η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει κεφάλαιο. Άνθρωποι που για καιρό τριγυρνούσαν στην σκέψη σου αντικαθίστανται από νέα φλερτ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στην φιλική σου Παρθένο θα σου κάνει δώρο μια έντονη κοινωνική ζωή που μπορεί να σηματοδοτεί, αν το θες, και καινούρια φλερτ που θα ανανεώσουν το ερωτικό πεδίο. Είναι επίσης δυνατή μια επανασύνδεση με αυτήν την Πανσέληνο, που θα κάνει δώρο σε όλα τα ζώδια θεραπεία ψυχής μέσα από αμοιβαία κατανόηση.

Δίδυμοι

Μια μέρα πριν ο Ερμής περάσει στον Κριό, και κατά την διάρκεια αυτής της σημαντικής Πανσελήνου στην Παρθένο έχεις ανάγκη από τρυφερότητα μέσα στις σχέσεις σου. Μια τρυφερότητα που την διεκδικείς έντονα και ξέρεις κι εσύ να την προσφέρεις, ώστε να δημιουργηθεί καλό κλίμα.

Καρκίνος

Η πανέμορφη Πανσέληνος στην Παρθένο και τον 3ο σου Οίκο θα σου κάνει δώρο μια ερωτική ανάπτυξη των γνωριμιών σου. Αν επιδιώκεις να έχεις την μετατροπή μιας φιλικής σχέσης σε ερωτική τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να περάσεις το μήνυμα που θέλεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο, αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός, θα βρει ακριβώς τον προστάτη σου Ήλιο να είναι σε σύνδεση συνόδου με τον Χείρωνα στους Ιχθείς. Έχεις πολύ καλή ψυχική διάθεση και μπορείς να βελτιώσεις τις μόνιμες σχέσεις σου μέσα από πνεύμα κατανόησης.

Παρθένος

Το ζώδιό σου είναι το τιμώμενο του φεγγαριού και ο Ήλιος απέναντί σου, στους Ιχθείς, κατά την στιγμή της Πανσελήνου είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα, τέλεια επιρροή για να εμβαθύνεις πολύ τις ερωτικές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος αυτή φέρνει διάθεση για μόνιμες σχέσεις, ακόμα και γάμο.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον 12ο Οίκο σου και ο Ήλιος από τους καρμικούς σου Ιχθείς σε σύνοδο με τον Χείρωνα γιατρεύουν τις σχέσεις σου και αποκαθιστούν την επικοινωνία σου με το ταίρι σου αν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Σε περίπτωση που φλερτάρεις έχεις πολύ καλές πιθανότητες για έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Σκορπιός

Στην φιλική σου Παρθένο θα φιλοξενηθεί σήμερα μια Πανσέληνος που χαρακτηρίζεται από ιαματικές ψυχολογικές ιδιότητες. Παίρνεις αποφάσεις σημαντικές που σε βάθος χρόνου θα φέρουν εξαιρετικές συνθήκες στην ερωτική σου ζωή. Έχεις ανάγκη πια από σταθερότητα, και κινείσαι σωστά για να εξασφαλίσεις μια τρυφερότητα στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένο και τον μεταβλητό σταυρό θα σε ευνοήσει πολύ. Άνθρωποι που για καιρό είχατε μια σχέση αμφίθυμη, ή που δεν είχατε ξεκαθαρίσει το πλαίσιο, έρχονται κοντά σου και μπορείτε να έχετε μια σημαντική αναβάθμιση του ερωτικού φορτίου.

Αιγόκερως

Η Παρθένος που είναι αδελφικό σου ζώδιο φιλοξενεί μια πολύ τρυφερή και ταυτόχρονα σταθερή Πανσέληνο η οποία για εσένα σηματοδοτεί εμβάθυνση των ήδη υπαρχουσών σχέσεων. Θέλεις να έχεις ξεκάθαρη άποψη για το πού πάει η ερωτική σου ζωή αλλά έχεις και πολλές δυνάμεις να συγχωρήσεις ανθρώπινες αδυναμίες.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο και ο Ήλιος στον 2ο Οίκο σου, τους Ιχθείς, υπόσχονται να θεραπεύσουν ρωγμές και προβλήματα στις μόνιμες σχέσεις σου. Αν και ο Ουρανός ολοκληρώνει την αντίθεσή του με τον ανάδρομο Δία, έχεις μια τόσο καλή διάθεση που ο έρωτας ανθίζει και σε βοηθάει πολύ σε όλα τα επίπεδα.

Ιχθείς

Η πανέμορφη Πανσέληνος στην πολική σου Παρθένο δονεί το κάρμα και σηματοδοτεί μια εντελώς νέα αρχή στο ερωτικό πεδίο. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου συναντά με σύνοδο τον Χείρωνα και σου διδάσκει μυστικά νέους τρόπους να διευρύνεις την ψυχή σου και να επικοινωνήσεις καλύτερα με όσους αγαπάς. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Κριός Τα απωθημένα και οι εντάσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή. Το θέμα είναι να τα χρησιμοποιήσετε σωστά, στο κάτω – κάτω η ερωτική...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-6-2017

Κριός Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι λίγο παραμελημένη λόγω του πολυάσχολου χρονοδιαγράμματος σας. Πρέπει πραγματικά να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Κριός Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-3-2017

Κριός Είναι μια απίστευτα δυνατή ημέρα με μεγάλη σημασία για σένα. Ο Άρης από τον 2ο Οίκο σου, τον Ταύρο, καθώς θα συναντήσει με τρίγωνο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...