Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017
<p>Κριός

Η Πανσέληνος αυτή έχει θεραπευτικές ιδιότητες στις ψυχές, και παρά την αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ουρανό από το ζώδιό σου μπορείς να έχεις μια σημαντική συνάντηση για επανασύνδεση. Μια τρυφερότητα που κυριαρχεί στην ψυχή σου είναι το μεγάλο σου όπλο.

Ταύρος

Η εξαιρετική Πανσέληνος που έχει καρμικά χαρακτηριστικά στην φιλική σου Παρθένο σε κάνει να δονείσαι σε πολύ υψηλές συχνότητες. Έχεις πολλές πιθανότητες ακόμα και να «πέσεις» επάνω στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς να το επιδιώξεις, με το σύμπαν να σου δίνει μια ακόμα ευκαιρία μαζί του.

Δίδυμοι

Καθώς η Πανσέληνος σε τετράγωνο με το ζώδιό σου δονεί θετικά τον χώρο της οικογένειας, μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση κάτω από το φως της. Αν έχει υπάρξει διάλυση επίσημης σχέσης, γάμου δηλαδή, ή αν θέλεις μέσα από την επανασύνδεση να πας προς έναν γάμο την σχέση σου, υπάρχει πολύ μεγάλη εύνοια.

Καρκίνος

Πολύ σημαντική ημέρα για τα ερωτικά σου, με την Πανσέληνο στην Παρθένο να σου χαρίζει άπλετα την εύνοιά της και στο θέμα μιας επανένωσης. Αν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχετε κρατήσει φιλικούς δεσμούς έχετε πολλές πιθανότητες να βρεθείτε ακόμα και τυχαία.

Λέων

Είναι ακριβώς στον 2ο Οίκο των σχέσεών σου που θα γεμίσει το φεγγάρι, στην Παρθένο. Είναι μια στιγμή οριστικών αποφάσεων και ξεκαθαρισμάτων. Αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν έχεις παρά να το παραδεχτείς με ειλικρίνεια και γενναιότητα και θα το κερδίσεις πάλι.

Παρθένος

Η καρμική χροιά του ζωδίου σου, που αποζητά μόνιμες σχέσεις, θα φωτίσει σήμερα μέσω της Πανσελήνου όλον τον ζωδιακό. Έχεις αφάνταστες ευκαιρίες να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν με την στάση του στο παρελθόν σε πλήγωσε, γιατί μπορείς να συγχωρήσεις εύκολα.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον 12ο Οίκο σου θα ξεκαθαρίσει όλο το παρελθόν των σχέσεών σου. Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να βρεθείς πάλι με έναν πρώην σύντροφο έχεις την εύνοια του φεγγαριού για να καταφέρεις να τον πείσεις για τα αισθήματά σου και για το πόσο σημαντικό είναι και για τους δυο σας να βρεθείτε και πάλι μαζί.

Σκορπιός

Ο 11ος Οίκος σου των μεγάλων συνδέσεων με τον κόσμο δονείται από την Πανσέληνο ενώ ο Ήλιος στον Οίκο της κοινωνικότητας για σένα, τους Ιχθείς, σου δίνει καθαρά συναισθήματα και άφθονη διάθεση να συγχωρήσεις και τον εαυτό σου και τους άλλους. Τέλειο λοιπόν το κλίμα για μια επανασύνδεση.

Τοξότης

Αν και υπάρχουν δύσκολες όψεις του Δία και του Ήλιου που σε επηρεάζουν, η Πανσέληνος στην Παρθένο είναι τόσο μαγική που μπορεί πανεύκολα, με λίγη προσπάθεια από εσένα, να διορθώσει όλα τα λάθη που μπορεί να έχουν γίνει σε μια σχέση. Έχεις λοιπόν εύνοια για να βρεθείς με έναν άνθρωπο που σας συνδέουν ακόμα πολλά πράγματα.

Αιγόκερως

Καθώς η φιλική σου Παρθένος δίνει όλο της το δυναμικό με την ενέργεια της Πανσελήνου και ο ήλιος στον 3ο σου Οίκο κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα ανοίγουν οι ευκαιρίες για μια επανασύνδεση. Θετικό θα ήταν να εξηγήσεις σε ένα πρώην ταίρι σου ότι έχεις φιλική και συγχωρητική διάθεση, αυτό θα σας φέρει πολύ κοντά.

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον 2ο Οίκο σου σε σύνοδο με τον θεραπευτή Χείρωνα και η Πανσέληνος στον καρμικό για σένα χώρο της Παρθένου μιλάνε για πολλές δυνατότητες μιας επανασύνδεσης. Ακόμα και το γεγονός ότι ο ανάδρομος Δίας είναι σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό, ουσιαστικά την επανασύνδεση βοηθάει, κλείνοντας δρόμους σε νέα φλερτ.

Ιχθείς

Η τρυφερή Πανσέληνος στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο των σχέσεων για σένα, καθώς και η πολύ καλή σύνοδος του Χείρωνα με τον ήλιο στο ζώδιό σου θα σου χαρίσουν σήμερα τεράστια ποσά ενέργειας, διάθεσης για συγχώρηση, διάθεση να γιατρέψεις όποιο τραύμα έχει και η δική σου ψυχή και αυτή του συντρόφου σου που έχετε χωρίσει. Άρα μια επανασύνδεση είναι πολύ θετικό ενδεχόμενο. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Κριός Φυσικά και ευνοείται μια επανασύνδεση σήμερα. Ο Ήλιος περνάει σήμερα στην μηδενική μοίρα του Ταύρου που για σένα είναι ο Οίκος των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Κριός Έχεις κάποιες πιθανότητες για μια καλή επανασύνδεση σήμερα, παρά το ότι υπάρχουν γενικές δυσκολίες. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Κριός Βρέχει έρωτα στην στράτα σου με κάθε δυνατό τρόπο. Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, ασφαλώς και μπορείς με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Κριός Είναι μια τόσο όμορφη ημέρα αστρολογικά, με την Σελήνη από τον τοξότη να διαχέει τις θετικές ενέργειες σε όλον τον ζωδιακό, που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Κριός Δεν είναι ότι δεν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση σήμερα, είναι ότι μάλλον δεν θέλεις. Η αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με...