Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017
<p>Κριός – Ρήγας των Ράβδων

Ένας σημαντικός άνθρωπος, πιθανόν με μελαχρινό παρουσιαστικό έχει να σου πει πολλά στον ερωτικό τομέα αν είσαι γυναίκα. Αν είσαι άντρας μπορεί να αρχίσεις να σκέφτεσαι τον γάμο ενώ κάποιος σημαντικός άνθρωπος μπαίνει στο θέμα των σχέσεών σου με θετικές συμβουλές.

Ταύρος – Πέντε των Κυπέλλων  

Υπάρχουν κάποιες απώλειες στην σχέση σου, αλλά δεν έχει σπάσει εντελώς ο δεσμός που σας κρατάει. Πολύ πιθανόν μαζί με τον σύντροφό σου να δεχτείτε επισκέψεις από κάποιο άτομο που έχετε καιρό να δείτε. Σε κάθε περίπτωση είναι μια μέρα που μπορεί να χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς τι θα χάσεις σε περίπτωση χωρισμού.

Δίδυμοι – Η Εγκράτεια (Ανάποδα)

Έχεις κουραστεί να έχεις για τόσον καιρό μαζεμένα παράπονα και μπορεί αυτό να σε κάνει ακόμα και να αποφασίσεις να απιστήσεις αν έχεις ήδη έναν δεσμό. Αν φλερτάρεις πρέπει να προσέξεις πώς θα φερθείς σε έναν Τοξότη, ο οποίος ναι μεν ενδιαφέρεται για σένα αλλά και οι δύο σς δεν ανοίγεστε.

Καρκίνος – Ο Άσσος των Σπαθιών (Ανάποδα)  

Έχεις κυριολεκτικά μια τρικυμία στο μυαλό σου, έχεις πολλές υποψίες ότι κάτι δεν πάει στην σχέση σου καλά. Αν δεν έχεις έναν δεσμό θα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις και να κάνεις μια προσπάθεια να βγεις από την μελαγχολική πνευματική σου κατάσταση, που σου απαγορεύει να έρθεις σε επαφή με κόσμο.

Λέων – Δέκα των Ράβδων

Νιώθεις να λυγίζεις κάτω από τις ευθύνες που σου έχουν πέσει μέσα στην σχέση σου. Όλα τα πρακτικά ζητήματα έχουν αφεθεί σε σένα και αυτό κυριολεκτικά σου απομυζεί όλη σου την ενέργεια. Πρέπει να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να ζητήσεις να σε βοηθήσει σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της ζωής σου.

Παρθένος – Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Στον ερωτικό σου ορίζοντα εμφανίζεται ένας άνθρωπος που έχει οικονομική επιφάνεια και σε συναρπάζει. Ταυτόχρονα όμως η κάρτα αυτή σηματοδοτεί έναν ερωτικό λήθαργο, δεν μπορείς να κινητοποιηθείς συναισθηματικά, καθώς όλη σου η προσοχή είναι στραμμένη σε υλικά ζητήματα.

Ζυγός – Ο Ιππότης των ράβδων

Έχεις αρκετές αμφιβολίες για το πού πάει η ερωτική σου ζωή και ο Ιππότης σηματοδοτεί μια προσωπικότητα «querent», δηλαδή σε αναζήτηση βοήθειας μέσω εναλλακτικών μεθόδων, όπως η αστρολογία και άλλες μαντικές τέχνες. Πάρε την συμβουλή που χρειάζεσαι, είναι ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας με το σύμπαν.

Σκορπιός – Ο Κόσμος (Ανάποδα)

Ο Κόσμος είναι μια κάρτα που σχετίζεται με τον Κρόνο, άρα σε αντίστροφη θέση δηλώνει ότι έχεις προβλήματα συνεννόησης με Αιγόκερους κυρίως, αλλά και Παρθένους και Ταύρους. Ενώ υπάρχει μια ανάγκη για απόλυτη αγάπη με κάποιον τρόπο αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνεται λόγω διαφωνιών ή απλά από αναβλητικότητα και ανασφάλεια.

Τοξότης – Δέκα των Κυπέλλων

Εξαιρετική κάρτα που δείχνει απόλυτη αρμονία μέσα στην σχέση σου. η φυλή των κυπέλλων έχει ακριβώς να κάνει με τα συναισθήματα και η διάταξη του Δέκα των Κυπέλλων είναι ένα ουράνιο τόξο χαράς, ομορφιάς και πλήρους εναρμόνισης με τον άνθρωπο που αγαπάς.

Αιγόκερως – Η Κρίση (Ανάποδα)

Θέλεις να ελευθερωθείς από μια σχέση που έχει γίνει πολύ καταπιεστική, αλλά δεν μπορείς. Νιώθεις αδυναμία ψυχική και πνευματική και ίσως και να έχεις προβλήματα σωματικά, υγείας, που σου απαγορεύουν αυτήν την στιγμή να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζεσαι για να είσαι ερωτικά καλά.

Υδροχόος – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα)

Αισθάνεσαι ότι η σχέση σου σε αδικεί και δεν μπορείς να έχεις την τρυφερότητα και τον σεβασμό που σου αξίζουν. Σε περίπτωση που έχεις σχέση ή φλερτάρεις με έναν Ζυγό θα είναι κάπως δύσκολα σήμερα τα πράγματα, δεν υπάρχει καλή ροή ενέργειας ανάμεσά σας.

Ιχθείς – Δύο των Σπαθιών

Μια πανέμορφη κάρτα που δείχνει ότι στην σχέση σου υπάρχει επικοινωνία πνευματικού επιπέδου, έντονη διάθεση να μοιραστείτε πράγματα και τυφλή εμπιστοσύνη. Θες να έχεις όχι μόνον ερωτικό πάθος αλλά και μια σχέση τρυφερής και σταθερής φιλίας, θέλεις να μοιραστείς χαλαρές και όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Κριός – Η Κρίση (Ανάποδα) Νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι η σχέση σου και η ερωτική σου ζωή έχουν πάρει λάθος δρόμο. Ίσως και να θεωρείς ότι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...