Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-3-2017
<p>Κριός

Με την Σελήνη να περνάει στον Ζυγό, στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών, ανοίγουν διάπλατα οι πύλες για μια πολύ δυνατή ερωτική ημέρα. Θέλεις να φλερτάρεις με την καρδιά σου, είσαι πολύ κοντά σε Ζυγούς και Ταύρους και η γοητεία σου θα σου φέρει άμεσα πολύ θετικά αποτελέσματα. Έχεις πολλές επιλογές και αυτό όμως ίσως λίγο να σε μπερδέψει, δες πρώτα τι θέλεις και μετά μπες στο ερωτικό παιχνίδι.

Ταύρος

Η Σελήνη στον καρμικό σου Ζυγό ξεσηκώνει έντονα πάθη που θα εξελιχθούν σε βάθος χρόνου. Έχεις μια εμμονή με ένα άτομο το οποίο μπορεί να έχει δεσμεύσεις και κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να κερδίσεις την καρδιά του και το μυαλό του. Τα πρακτικά θα λυθούν, αρκεί να υπάρχει αγάπη.

Δίδυμοι

Ο Ερμής σε αντίθεση με την Σελήνη, που όμως τείνει να λυθεί, αλλά και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, σου δημιουργεί πολλά διλήμματα. Υπάρχει μια ενοχή στην συμπεριφορά σου που γίνεται αντιληπτή από τον άνθρωπο που αγαπάς. Δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές, αν κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σου ξεκαθάρισέ το.

Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό μετά την Πανσέληνο αρχίζουν για σένα όμορφες στιγμές που σε φέρνουν κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς. Είσαι πολύ κοντά σε κάποιον Ζυγό και έχει έρθει η ώρα να παραδεχτείτε τα συναισθήματά σας. Είναι πιθανόν η οικογένεια σου να παίξει θετικό ρόλο στις σχέσεις σου.

Λέων

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Χείρωνα στους Ιχθείς βοηθάει πού τις αποφάσεις σου σε ερωτικό επίπεδο. Έχεις ανάγκη μια μονιμότητα στις σχέσεις σου, δεν σε καλύπτει ένα φλερτ που δεν έχει στόχο μια μόνιμη σχέση. Αν ήδη βρίσκεσαι σε μια δέσμευση δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Παρθένος

Με τον Ερμή να έχει μεν την δύναμη του Ήλιου αλλά να κοντράρει τον Κρόνο υπάρχουν αντιθέσεις ανάμεσα σε αυτό που θέλεις να κάνεις και στην οικογένεια είτε την δική σου είτε του ανθρώπου που αγαπάς. Κάποια προβλήματα που δεν έχουν άμεση σχέση με εσάς, αφορούν όμως ανθρώπους στους οποίους έχετε υποχρέωση, σας κρατάνε μακριά από την αγάπη.

Ζυγός

Η Σελήνη σε επισκέπτεται σήμερα και για ένα διήμερο θα ζήσεις μαγικές συγκινήσεις. Έχεις έντονη διαίσθηση και ξέρεις να γοητεύεις τους άλλους. Έχει έρθει ο καιρός να βγεις από την ερωτική απομόνωση που ήταν αποτέλεσμα πρακτικών προβλημάτων και να θρέψεις την ψυχή σου με την απαραίτητη αγάπη.

Σκορπιός

Η δυναμική του Πλούτωνα που έχει καλή σχέση με τον Ήλιο και τον Χείρωνα αλλά δύσκολη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Δία σε σπρώχνει σε κάποιου είδους στασιμότητα. Ούτε να χαρείς την σχέση σου μπορείς ούτε να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον και αφήνεις τον καιρό να κυλήσει χωρίς ουσιαστικές μεταλλαγές.

Τοξότης

Η δύσκολη σχέση του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ερμή και τον Ήλιο από τους Ιχθείς, αλλά και η δυσκολία που υπάρχει ανάμεσα στον ανάδρομο Δία και τον Πλούτωνα σου δημιουργεί μια κατάσταση περίεργη, όπου ενώ έχεις δυνατά συναισθήματα δεν μπορείς λόγω αντικειμενικών δυσκολιών να τα εκφράσεις με πληρότητα.

Αιγόκερως

Η δύσκολη σχέση του Κρόνου με τον Ερμή, τον Ήλιο και τον Χείρωνα σηματοδοτεί μια περίοδο που μόνον η ειλικρίνεια μπορεί να αποδώσει στις σχέσεις σου. Αν έχεις – και έχεις – ανάγκες για τρυφερότητα πρέπει να τις πεις, δεν θα μπορέσει ο σύντροφός σου να μαντέψει από μόνος του τον τρόπο να σε προσεγγίσει.

Υδροχόος

Η δυναμική της αντίθεσης ανάμεσα στον Ουρανό από τον 3ο Οίκο σου και τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό στον 9ο Οίκο σου ξεκαθαρίζει την κατάσταση στα αισθηματικά σου θέματα. Ίσως μια υποχρέωση που περιλαμβάνει ταξίδι να σε απομακρύνει από τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά η απόσταση θα σας κάνει καλό.

Ιχθείς

Η σχέση τετραγώνου του Ήλιου, του Ερμή και του Χείρωνα από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη αναδεικνύει στις σχέσεις σου πρακτικά προβλήματα που είχες την τάση να τα καλύπτεις. Αν για καιρό έχεις γίνει το στήριγμα του ανθρώπου σου, μπορεί να νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί και να θέλεις κι εσύ κάπως να σε φροντίσει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Κριός Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Κριός Η σχέση του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ανοίγει νέες προοπτικές στον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017

Κριός Η μεγάλη εύνοια που προκύπτει από τις καλές όψεις του Ερμή από το ζώδιό σου και του Άρη από τον Ταύρο σε κάνει να έχεις μια σχεδόν...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...