Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 14-3-2017
<p>Κριός

Η σχέση τριγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σου τον Άρη από τον Ταύρο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από την Παρθένο θα σε φέρει σε ένταση σήμερα. Είναι σαφώς η στιγμή για να πάρεις αποφάσεις. Κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους εσύ θεωρείς ότι έχεις ένα αθώο φλερτ θα σου ζητήσουν να ξεκαθαρίσεις την στάση σου και να δεις σοβαρά την εξέλιξη.

Ταύρος

Ο Άρης από το ζώδιό σου σε σχέση τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην φιλική σου Παρθένο ανοίγει έναν δρόμο καρμικών σχέσεων. Θα έχεις έντονη κοινωνικότητα και πολλές επιλογές, από τις οποίες τελικά θα αναδυθεί ο άνθρωπος εκείνος που θα κλέψει οριστικά την καρδιά σου.

Δίδυμοι

Ο Ερμής με το πέρασμά του στον Κριό καθορίζει ότι θα έχεις ιδιαίτερα αυξημένη κοινωνικότητα. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και έχεις τρόπο να γοητεύσεις όποιον σε ενδιαφέρει. Μια δυνατή σχέση με έναν Κριό μπορεί να σε συνεπάρει εύκολα.

Καρκίνος

Με την ανάδρομη Αφροδίτη να κάνει αντίθεση με την Σελήνη ίσως η ημέρα σου να γίνει εκρηκτική σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως να ανακαλύψεις ότι άνθρωποι που τους θεωρούσες δεδομένους έχουν κάνει την επανάστασή τους και δεν περιμένουν πια να «σωθούν» μέσα από την προσοχή σου. Πρόσεξε τα νεύρα σου, θα έχεις μεγάλη ένταση.

Λέων

Καθώς ο Χείρωνας ολοκληρώνει σήμερα με ακρίβεια την σύνοδό του με τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο έχει έρθει η στιγμή να πάρεις τον έρωτα πολύ στα σοβαρά. Ό,τι κι αν έχει γίνει μέσα στην σχέση σου μπορείς να το γιατρέψεις με τρυφερότητα και αγάπη. Επίσης με αγάπη πρέπει να αντιμετωπίσεις και τον εαυτό σου, χωρίς ενοχές και κατηγορίες.

Παρθένος

Ο Άρης από τον φιλικό σου Ταύρο δονεί σήμερα μέσω τριγώνου τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιό σου. Αυτός είναι ο λόγος που νιώθεις έντονη την ανάγκη για μόνιμες αλλά και βαθιά αποκλειστικές σχέσεις. Αν φλερτάρεις σε έλκουν πολύ Κριοί και Ταύροι, με τους οποίους αυτή τη στιγμή σε ενώνουν σοβαρές δονήσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον πολικό σου Κριό σου δημιουργεί προβλήματα σε όλο το πλέγμα των σχέσεών σου. το παρελθόν σου συγκρούεται με το μέλλον σου. Πιθανόν να νιώθεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε μια σχέση που πια δεν έχει να σου προσφέρει πράγματα.

Σκορπιός

Η δύσκολη σχέση της Σελήνης από τον 12ο Οίκο σου, τον Ζυγό, με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό σε βάζει μπροστά σε σοβαρά διλήμματα. Κάποια σχέση που την είχες πιθανόν υποτιμήσει αποδεικνύεται εξαιρετικά σοβαρή, μόνον που κάπως τα έχεις μπλέξει τα πράγματα και ίσως πρέπει να πιάσεις το νήμα από την αρχή.

Τοξότης

Η σύνοδος του ανάδρομου Δία με την Σελήνη στον φιλικό σου Ζυγό, και η κοινή αντίθεσή τους με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον φιλικό σου Κριό δίνει μεγάλη ένταση στην ημέρα. Πρέπει να δεις όλη σου την συμπεριφορά μέσα στις σχέσεις σου και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Αιγόκερως

Η δυσκολία του Κρόνου που συναντά με τετράγωνο τον Ερμή συνεχίζεται και σε κάνει να νιώθεις ότι η αγάπη είναι κινούμενη άμμος για σένα. Από την άλλη μεριά η πολύ δύσκολη σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου περιπλέκει ακόμα περισσότερο την συναισθηματική σου κατάσταση. Φρόντισε να εξασφαλίσεις λίγη ώρα για να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό σου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να έχουν άποψη για την σχέση σου, ενώ δεν είναι δική τους δουλειά. Ταυτόχρονα μπορεί να έχεις μια μόνιμη σχέση και να αντιμετωπίζεις ένα έντονο φλερτ που δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς για να μην εκτεθείς.

Ιχθείς

Η σύνοδος του Χείρωνα με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ολοκληρώνεται σήμερα και γεμίζει την καρδιά σου από μεγάλες δυνάμεις. Έχεις απόλυτη γνώση του τι πρέπει να κάνεις στον ερωτικό τομέα, ξέρεις πώς να γιατρέψεις πληγές, έχεις πολύ έντονη και ορθή διαίσθηση, μεγάλο όπλο αυτό για τον έρωτα.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη θα πρέπει να είστε διπλά και τριπλά προσεκτικοί...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-11-2017

Κριός Μία διέλευση και μία όψη σας επηρεάζουν διαφορετικά σήμερα. Από την μία μπορείτε να ανανεώσετε καταστάσεις με την Σελήνη στο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Κριός Με την Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα να έχει όψη τριγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι βαθιά ερωτική η ημέρα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...