Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017
<p>Κριός – Πέντε των Κυπέλλων

Μια κάποια συναισθηματική απώλεια είναι στο πρόγραμμα. Θα ακούσεις κάποιο νέο που θα σε δυσαρεστήσει στον συναισθηματικό τομέα, αλλά δεν έχουν χαθεί όλα. Υπάρχουν κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να αναθερμάνεις μια σχέση σου. σημαντικό ρόλο θα παίξει σήμερα στην ζωή σου κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν ή την οικογένειά σου.

Ταύρος – Δέκα των Σπαθιών  

Πολύ δυναμική ημέρα στον έρωτα, με έντονες αποφάσεις αλλά και συγκρούσεις με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχει μεταξύ σας πνευματική αλληλεπίδραση, αλλά όχι αναγκαστικά καλή. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν, έχεις απαιτήσεις οι οποίες μάλλον δεν θα γίνουν δεκτές και θα πρέπει να κινηθείς με διπλωματικότητα.

Δίδυμοι – Επτά των Σπαθιών (Ανάποδα)

Κάποιος άνθρωπος που έχει κύρος και σημασία στην ζωή σου θα σου δώσει μια κρίσιμη και θετική συμβουλή για τα ερωτικά σου θέματα ή θα έχει έναν ρόλο μεσολαβητή που θα σε ευνοήσει. Πρόσεξε, κάτι σε ενοχλεί στην σχέση σου και δεν το παραδέχεσαι, είσαι σε δρόμο μοναχικό.

Καρκίνος – Ο Θάνατος  

Σαφέστατα κάποια σχέση σου τελειώνει. Μπορεί όμως αυτό που έχει φτάσει στο τέλος του να είναι η μοναξιά, στην περίπτωση που δεν έχεις αυτήν την στιγμή κάποια σχέση. Θα πρέπει να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι κι αλλιώς, χωρίς να επιμένεις με εμμονή αν κάτι δείχνει να μην πηγαίνει τελικά καλά.

Λέων – Δύο των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα είναι παρόμοια με τους ερωτευμένους και δηλώνει άμεσο πάθος στην ζωή σου. Να προσέξεις να υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια ανάμεσα σε σένα και τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης να προσέξεις την απότομη εναλλαγή συναισθημάτων που θα σε φέρει στα άκρα.

Παρθένος – Τρία των Πεντάκτινων (Αντίστροφα)

Σε απασχολεί τόσο πολύ η γνώμη των άλλων που η σχέση σου μοιάζει να περνάει από δοκιμασίες και εξετάσεις. Πρέπει να χαλαρώσεις και να μην έχεις τόσο πολύ κριτική διάθεση, γιατί ο έρωτας χρειάζεται οπωσδήποτε και ένα στοιχείο αυθορμητισμού.

Ζυγός – Δύο των Ράβδων

Είσαι σε μια κατάσταση που πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο ερωτικούς συντρόφους, ή γενικά να επιλέξεις αν θα μείνεις με τον σύντροφό σου ή όχι. Πρέπει να δεις την κατάσταση με προσοχή – αλλά στο τέλος είναι σίγουρο πως η απόφασή σου θα σου φέρει τύχη και δύναμη.

Σκορπιός – Ο Τρελός

Κάτι εντελώς νέο, ένα δυναμικό φλερτ, μπαίνει στην ζωή σου και σε συναρπάζει. Έχεις την δυνατότητα να ζήσεις μια εμπειρία που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σου και το πνεύμα σου. Πρόσεξε όμως πώς θα χειριστείς μια νέα σχέση ώστε να μην πέσεις σε παγίδες.

Τοξότης – Άσσος των Ράβδων

Υπάρχει κάτι πολύ δυναμικό στην ζωή σου. Αν είσαι γυναίκα μπορεί να σκεφτείς να κάνεις ένα παιδί, αν είσαι άντρας έχεις την δυνατότητα να επιβληθείς μέσα στην σχέση σου. Έρχονται έντονες εξελίξεις. Τα ζώδια που σε ενδιαφέρουν είναι του δικού σου στοιχείου, της Φωτιάς, δηλαδή Κριοί, Τοξότες και Λέοντες.

Αιγόκερως – Πέντε των Σπαθιών (Ανάποδα)

Είναι πιθανόν μέσα στην σχέση σου να υπάρχουν επιφανειακές συγκρούσεις, που όμως στην ουσία δεν έχουν καμιά αξία ούτε μπορούν να σας βλάψουν. Έχεις δυνατά συναισθήματα γι άτομα που ανήκουν στον Ζυγό, τους Διδύμους και τον Υδροχόο. Πιθανόν μια σύγκρουση να εξελιχθεί τελικά υπέρ σου.

Υδροχόος – Έξι των Σπαθιών  

Στην σχέση σου υπάρχει ομόνοια, τρυφερότητα και αφοσίωση. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ή να ακούσεις κάποια εξομολόγηση σήμερα. Σε έλκουν άτομα από το στοιχείο του Αέρα, όπως είσαι και εσύ, δηλαδή Ζυγοί, Δίδυμοι και άλλοι Υδροχόοι.

Ιχθείς – Ο Ρήγας των Πεντάκτινων

Πρόσεχε πολύ αν είσαι γυναίκα, κινδυνεύεις από κάποιου είδους ψυχολογική η και σωματική κακοποίηση. Έχεις έντονες και δυναμικές σχέσεις με Κριό, Ταύρο ή Παρθένο, αλλά σήμερα ειδικά δεν υπάρχει αρμονία στις σχέσεις σου και μπορεί να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα) Φόβοι ανασφάλειες και μια έλλειψη εσωτερικής φωνής και καθοδήγησης δεν σου επιτρέπουν σήμερα να νιώθεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-4-2017

Κριός – Ο Ρήγας των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Παρά το γεγονός ότι είσαι στον γενέθλιο μήνα σου και είναι και ημέρες αγάπης, βιώνεις με...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη (Αντεστραμμένο) Σε έχει πιάσει ένα συναίσθημα αδικαίωτης αγάπης. Πιθανόν θυσίες που κάνεις και κινήσεις καλής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Κριός – Εννέα των Κυπέλλων Μια ισχυρή αυτοπεποίθηση και μια αίσθηση ότι ξέρεις τι θέλεις στον έρωτα θα σου χαρίσει μια πανέμορφη ημέρα....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...