Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-3-2017
<p>Κριός

Σήμερα είναι μια πολύ παθιασμένη ημέρα, με τον Άρη από τον ταύρο να είναι σε αντίθεση με την Σελήνη από τον Σκορπιό. Μπορεί να θες όσο ποτέ να τα βρεις πάλι με έναν άνθρωπο από το παρελθόν, αλλά η ροή ενέργειας θα είναι εκρηκτική και ένα ραντεβού ίσως να καταλήξει σε τεράστιο καυγά, οπότε η γενική συμβουλή είναι να αφήσεις αυτήν την ημέρα να περάσει.

Ταύρος

Με τον Άρη από το ζώδιό σου να κάνει αντίθεση με την Σελήνη από τον Σκορπιό δεν είναι ιδανική ημέρα γενικά για τον έρωτα και ειδιά για μια επανασύνδεση. Είναι τόσο δύσκολη η ψυχολογική σου διάθεση, εμ τόση ανασφάλεια και ζήλια, που δεν ευνοείται ένα ραντεβού με πρώην σύντροφο.

Δίδυμοι

Παρά το γεγονός ότι τρέχει μια δύσκολη όψη του Ερμή με τον Κρόνο, που δεν έχει λυθεί ακόμα, έχεις μια εξαιρετική κρυφή βοήθεια από την όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και την Λίλιθ. Είναι λοιπόν εύκολο να ανάψεις πάλι την σπίθα με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν είναι Καρκίνος, Τοξότης ή Κριός.

Καρκίνος

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη στον άξονα Ταύρος – Σκορπιός θα δυσχεράνει οποιαδήποτε ερωτική επανένωση. Είναι μια ημέρα φορτισμένη και βαμμένη σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι, οπότε μάλλον πρέπει να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά να δεις τι θα κάνεις με έναν πρώην σύντροφο.

Λέων

Ο Ήλιος από τους Ιχθείς σε τέλεια σχέση με το Βέρτεξ από τον Σκορπιό κάνει πολύ θετική την ημέρα για μια επανασύνδεση, αρκεί να το εννοείς και να μην είναι μια σχέση συμβιβασμού. Έχεις μεγάλη εύνοια για να φέρεις κοντά σου έναν Σκορπιό, έναν Καρκίνο ή έναν Ιχθύ.

Παρθένος

Η παράξενη επίδραση του Ερμή από τον καρμικό σου Κριό σε καλεί σε οριστικές αποφάσεις. Αν θέλεις να έχεις πάλι κοντά σου έναν άνθρωπο από το παρελθόν είναι σχετικά εύκολο, αν και έχεις αρκετά παράπονα. Σε περίπτωση που το πρώην ταίρι σου είναι Κριός ή Τοξότης όλα είναι πολύ εύκολα.  

Ζυγός

Από τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου η Σελήνη είναι σε μια έντονη αντίθεση με τον Άρη από τον καρμικό για σένα Ταύρο. Δύσκολα τα πράγματα γενικά στον έρωτα. Όμως, αν θέλεις πολύ μια επανασύνδεση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την έξαρση για να πείσεις έναν πρώην σύντροφό σου πόσο πολύ θέλεις να είστε πάλι μαζί.

Σκορπιός

Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Άρη από τον πολικό σου Ταύρο σε καλεί να κάτσεις στο σπιτάκι σου, να κλείσεις τηλέφωνα και social media και να παίξεις μπιρίμπα! Καμία επαφή με πρώην ταίρι σου, γιατί πολύ απλά θα σκοτωθείτε και είναι κρίμα.

Τοξότης

Η δύσκολη σχέση του ανάδρομου Δία με τον Πλούτωνα από τον 2ο Οίκο σου στον Αιγόκερω δεν σου δίνει πολλές ευκαιρίες να δεις θετικά σήμερα μια επανασύνδεση. Αν και υπάρχει έντονο πάθος, δεν υπάρχει σωστή ροή ενέργειας για να έχει επιτυχία ένα ραντεβού, οπότε άφησέ το για κάποια πιο κατάλληλη στιγμή.  

Αιγόκερως

Η τετράγωνη σχέση του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Δία και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ερμή που ακόμα ισχύει δυσκολεύει πολύ κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης. Φυσικά είναι θέμα προσωπικού γενέθλιου χάρτη και συναστρίας με το ταίρι σου το θέμα, αλλά γενικά είναι μια δύσκολη ημέρα.

Υδροχόος

Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 12ο Οίκο σου σήμερα δεν σου επιτρέπει να έχεις την ψυχραιμία εκείνη που χρειάζεται για μια επανασύνδεση. Ίσως μάλιστα να προτιμάς μαζί με φίλους σου να «θάψετε» το πρώην ταίρι σου, σε ένα λυτρωτικό για σένα σερί από λόγια, που το έχεις ανάγκη.

Ιχθείς

Η καλή σχέση του Ήλιου από το ζώδιό σου με το Βέρτεξ από τον Σκορπιό σου προσφέρει ευκαιρίες για μια επανασύνδεση. Επειδή όμως γενικά είναι μια δύσκολη ημέρα, πρέπει να έχεις μεγάλη ευγένεια και υπομονή στην προσέγγισή σου γιατί εύκολα αό μια σπίθα ξεσπάει πυρκαγιά. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Όχι, δεν είναι καλή ημέρα για να επιχειρήσετε μια επανασύνδεση. Ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό σας είναι ακόμα σε αντίθεση με την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Κριός Η Πανσέληνος αυτή έχει θεραπευτικές ιδιότητες στις ψυχές, και παρά την αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Το χιούμορ και η καλή διάθεση που δίνει το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού δένουν απόλυτα με τον δυναμισμό αλλά και την βαθιά συναισθηματικότητα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Είναι η πιο τέλεια ημέρα για μια επανασύνδεση και μην την χάσετε με τίποτα. Η Σελήνη σε καταπληκτική σχέση με τον ανάδρομο Δία από τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-2-2017

Που να κάνει 500 τετράγωνα η Σελήνη από τον Λέοντα με τον Ερμή, που να δονηθεί φάλτσα όσο θέλει το δοξάρι του Βόρειου Δεσμού της στην...