Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 15-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 15-3-2017
<p>Κριός

Η πεισματική άρνησή σας να παραδεχτείτε ότι κάνετε λάθος σε μια σύγκρουση με τον σύντροφό σας είναι υπερβολική. Ένας μεγάλος άνδρας πρέπει να παραδεχθεί τα λάθη του, έτσι ώστε να ζητήσει συγχώρεση σήμερα.

Ταύρος

Σας τραβάνε όμορφα πράγματα σήμερα, έτσι ώστε να σταματήσετε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάρτε το χρόνο για να θαυμάσετε τα κομμένα άνθη που εμφανίζονται σε αρκετά αγγεία, τέχνη μουσειακά εκθέματα, ή το σέξι γυμναστή στο γυμναστήριο.

Δίδυμοι

Βλέποντας όλη την επιφάνεια τόσο γρήγορα θα χάσετε τις μικρές λεπτομέρειες. Η λεπτομερή εργασία δεν ήταν ποτέ για σας, αλλά θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή αν κάτι πρόκειται να γίνει.

Καρκίνος

Μπορείτε να τον έχετε προσκαλέσει στο σπίτι σας για δείπνο, για πρώτη φορά, και θα είστε απασχολημένοι με την προετοιμασία σήμερα. Φυσικά, θα σχεδιάσετε ένα κατάλληλο μενού. Βελτιώστε το σπίτι σας πριν αρχίσετε το μαγείρεμα. Έχετε μία ευκαιρία για να κάνετε μια καλή εντύπωση μόνο.

Λέων

Μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση μπορεί να σας έριξε χαμηλά, και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό. Αλλά η υπερηφάνεια σας δεν θέλει οι άλλοι να σας δούνε τόσο χαμηλά. Αναλύστε τι πήγε στραβά, και πώς μπορείτε να αποτρέψετε να συμβεί ξανά.

Παρθένος

Θα χρησιμοποιήσετε τη λεπτομερή σκέψη σας για να βοηθήσετε τους άλλους να οργανωθούν σήμερα. Είτε σας βοηθήσει να προγραμματίσετε έναν προϋπολογισμό, ή να βρείτε την τέλεια ρύθμιση επίπλων, θα βάλει τάξη στο χάος σας.

Ζυγός

Αυτή η μικρή φωνή στο κεφάλι σας δεν θα σταματήσει τη γκρίνια, και έχει γίνει χειρότερη από ότι της μητέρας σας. Αλλά σε αντίθεση με τη μητέρα σας, δεν μπορείτε να κρεμαστείτε επάνω σε αυτό, έτσι ώστε να ακούσετε ότι προσπαθεί να σας πει σήμερα. Είναι μια φωνή που σας  ξέρει καλά, και θα μπορούσε να έχει τις απαντήσεις σε μερικές από τις μεγαλύτερες ερωτήσεις σας.

Σκορπιός

Αγαπάτε να δείχνετε το ταλέντο σας, και μερικές φορές παροτρύνετε τους ανθρώπους σε περιττές διαφωνίες. Δυστυχώς, συχνά αναγκάζετε το σύντροφό σας να γίνει ένας απρόθυμος αγωνιζόμενος. Είναι ένας υποσυνείδητος τρόπος που αποδεικνύει την ανωτερότητά σας; Δεν θα πάρει πολύ συζήτηση για να αποκαλύψετε την αλήθεια.

Τοξότης

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, το χαριτωμένο αγόρι που έχετε ήδη αναλάβει σας δίνει το πράσινο φως. Η πρώτη παρόρμηση σας είναι να ανατινάξετε ολοταχώς. Αλλά αγωνιστικά προς τα εμπρός μπορεί στην πραγματικότητα να έχετε μείνει πίσω, όπως ο ίδιος μπορεί να απενεργοποιηθεί από τέτοια επιθετικότητα. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν αν ρίξετε μια αργή και μεθοδική προσέγγιση σήμερα.

Αιγόκερως

Ξέρετε ότι αισθάνεται το ίδιο για σας, αλλά το άλμα σε ένα αεροπλάνο δεν αποτελεί επιλογή σήμερα. Τα μίλια δεν θα φαίνονται τόσο πολλά, αν χρησιμοποιείτε όλα τα gadgets που έχετε στη διάθεση σας. Ή απλά call. Δεν θα είναι σαν να είστε εκεί , αλλά θα μπορείτε να μιλάτε.

Υδροχόος

Είσαι ένας γύπας του πολιτισμού, και έχετε άποψη για τα πάντα. Βρείτε έναν τρόπο να εκφράσετε τις απόψεις σας με το γράψιμο. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γράψετε τις απόψεις σας.

Ιχθύς

Έχετε γίνει γνωστοί για την καθοδήγηση των φίλων σας στα δύσκολα θέματα σχέσεων, και εκτιμούν τη στοχαστική ανάλυση σας. Αλλά τώρα έχετε τα δικά σας προβλήματα. Μην αφήνετε την υπερηφάνεια σας και να μην ζητήσετε βοήθεια. Είχατε λύσεις γι 'αυτούς στο παρελθόν, μπορούν να έχουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-7-2017

Κριός Αναστολές και δισταγμοί αρχίζουν να φθίνουν όσον αφορά τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Μπορείτε πλέον να μιλήσετε ελεύθερα, να...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 7/7/2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 7/7/2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 7/7/2017

Κριός Σήμερα είστε σε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση και πιο ευαίσθητοι όσον αφορά τη δουλειά σας, την υγεία αλλά κυρίως την σχέση σας....

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 11-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 11-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 11-5-2017

Κριός Εάν η αντανάκλασή σας στον καθρέφτη σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο από όμορφο, ίσως είναι καιρός να σταματήσετε την τρέλα και να...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 6-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 6-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 6-4-2017

Κριός Διαφωνίες με το σύντροφό σας ή με τους άλλους, θα μπορούσε να παρακαμφθεί εάν βεβαιωθείτε ότι είναι κατανοητό. Κακή επικοινωνία...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Κριός Αναζητήστε το φως και τη θερμότητα σήμερα. Οι φυσικές δραστηριότητες και τα σπορ ευνοούν, μπορείτε επίσης να περιμένετε λίγο...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 14-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα  14-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 14-2-2017

Κριός Θα βρείτε τον εαυτό σας πολύ εμπλεκόμενο με το φαγητό σήμερα και αύριο, οπότε είναι μια μεγάλη στιγμή για να φιλοξενήσετε ένα...