Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-3-2017
<p>Κριός

Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει σου φαίνεται παγερός και απόμακρος και δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πολύ για σένα και ίσως τελικά να το χάσει το παιχνίδι. Είσαι στα όριά σου και ο Άρης στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων σου θα σε κάνει να πάρεις άμεσες αποφάσεις πολύ γρήγορα.

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντί σου, στον Σκορπιό, δονεί με έντονο συναισθηματισμό την ψυχή σου, αλλά σου δίνει μάλλον ψευδή σινιάλα και πρέπει να προσέξεις. Έχεις ενδεχομένως πολλά όνειρα για μια σχέση, αλλά βιάζεσαι πολύ και ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει τρομάζει από την υπερβολική σου προσφορά και την κτητικότητα που βγάζεις.

Δίδυμοι

Η εξαιρετική σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη σου χαρίζει μεγάλη γοητεία, αν και δεν είναι ρόδινα τα πράγματα στις σχέσεις σου. Άλλο είναι να γοητεύεις και άλλο να νιώθεις ότι υπάρχει συναισθηματική πληρότητα, αυτή η τελευταία θα είναι για καιρό ακόμα ένα ζητούμενο που δεν θα έρθει εύκολα.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον Σκορπιό και κάνει ένα όμορφο αν και λίγο παράξενο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Και γίνεται παράξενο γιατί ταυτόχρονα ισχύει η αντίθεσή της με τον Άρη που δίνει νεύρα, οπότε τα ονειρικά στοιχεία που προσθέτει ο Ποσειδώνας ίσως να εξελιχθούν σε ψευδαισθήσεις και υποψίες, πρόσεχε.

Λέων

Η παράξενη σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί, αν και σε ένα υπόγειο ψυχολογικό επίπεδο. Θα ήθελες ίσως να φλερτάρεις, αλλά δεν τολμάς ενώ αν υπάρχει μόνιμη σχέση δημιουργούνται εντάσεις. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι σημαντικά πεδία, αλλά δεν αξίζει να σου τρώνε όλη την ενέργεια.

Παρθένος

Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή στον καρμικό για σένα Κριό ανοίγει δρόμους για σημαντικό φλερτ στην περίπτωση που δεν έχεις μια δέσμευση. Επίσης όμως, ακόμα κι αν έχεις κάποια σχέση, κάποιοι άνθρωποι γύρω σου δεν θα διστάσουν να έχουν βλέψεις για κάτι μαζί σου, έστω και ξέροντας ότι δεν υπάρχει πεδίο.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη κάνει από σήμερα μια πανέμορφη σύνοδο με τον Ερμή ακριβώς στον πολικό σου Κριό, στον Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν δρόμοι για δυναμικό και έξυπνο φλερτ που το έχεις ανάγκη μετά από καιρό απραξίας, αλλά ανοίγουν και οι δρόμοι αναθέρμανσης μιας σχέσης ή μιας επανασύνδεσης.

Σκορπιός

Η λάμψη του φεγγαριού από το ζώδιό σου συναντά με τρίγωνο τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και η καρδιά σου γεμίζει ρομαντισμό. Υπάρχει όμως ακόμα σε ισχύ η δύσκολη σχέση του Άρη από τον πολικό σου Ταύρο με την Σελήνη και έχεις μεγάλη κτητικότητα, πολλές ανάγκες για αποκλειστικότητα και νεύρα.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας θα σου δώσει μια γενική επιστροφή σε καταστάσεις που πρέπει να τις λύσεις. Μπορεί η σχέση σου να αντιμετωπίσει άλλη μια φορά πράγματα που τα έζησες στο πρόσφατο παρελθόν, προκλήσεις, λόγια από τρίτους, οικογενειακά προβλήματα. Κάθε δοκιμασία ξέρεις ότι έχει στόχο να ενδυναμώσει την αγάπη.

Αιγόκερως

Η σχέση του Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό και τον παρορμητικό σταυρό αφορά το ζώδιό σου και σου δίνει μια αισιόδοξη ματιά και μια έξυπνη στρατηγική στο φλερτ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά της για να φέρεις κοντά σου ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ή για να περάσεις γοητευτικές στιγμές με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Παρά τις γενικές δυσκολίες, δύο από τους κυβερνήτες σου, Αφροδίτη και Ερμής, συναντιούνται με σύνοδο στον 3ο Οίκο σου. Το φλερτ είναι πολύ ισχυρό ενώ υπάρχει η πιθανότητα να εκφράσει το ενδιαφέρον του για σένα με ερωτικό τρόπο ένα άτομο που είναι στον φιλικό σου κύκλο.

Ιχθείς

Η πολύ όμορφη σχέση του Ποσειδώνα με την Σελήνη αλλά και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων σου λύνουν πολλά προβλήματα ενώ ανοίγει διάπλατα η καρδιά σου σε νέους ανθρώπους που σε συναρπάζουν. Έχεις έντονα ρομαντική και ερωτική διάθεση και αυτό γοητεύει τους άλλους. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-4-2017

Κριός Ο Ήλιος περνάει σήμερα στην μηδενική, άκρως θετική, μοίρα του Ταύρου που για σένα είναι ο Οίκος των μόνιμων σχέσεων. Ξεκινάει μια...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Κριός Καθώς στον 7ο Οίκο σου ο ανάδρομος Δίας κάνει τετράγωνη σχέση με τον Πλούτωνα, την ίδια στιγμή που ο κυβερνήτης σου ο Άρης έχει πολύ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-3-2017

Κριός Ο Άρης από τον Ταύρο αλλά και η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε βοηθάνε πολύ να ξεκαθαρίσεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Κριός Με την Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα να έχει όψη τριγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι βαθιά ερωτική η ημέρα...