Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-3-2017
<p>Κριός – Το Αστέρι (Ανάποδα)

Το Αστέρι είναι πάντα ένας καλός οιωνός. Όταν είναι αντίστροφα όπως σε εσένα σήμερα σηματοδοτεί την ηρεμία μετά την καταιγίδα. Θα έχεις πολύ καλές ερωτικές εξελίξεις, απλά θα πρέπει να προσέξεις να χειριστείς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν χωρίς αλαζονεία, μιας και η δύναμη που νιώθεις να αναβλύζει, φέρνει κάποια έπαρση. Εξαιρετική σχέση με κάποιον Υδροχόο.

Ταύρος – Ο Ιππότης των Σπαθιών (Ανάποδα)  

Μια κάρτα που σε αντίστροφη θέση σου φέρνει πολύ σημαντικά νέα. Είναι πιθανόν να έρθουν κοντά σου άνθρωποι που σου έχουν λείψει ή να πας εσύ ένα ταξίδι ερωτικού περιεχομένου. Αν έχεις μια μόνιμη σχέση πρέπει να προσέξεις γιατί κάποιος τρίτος σας κατασκοπεύει.

Δίδυμοι – Έξι των Ράβδων

Θα έχεις διάθεση για σοβαρότητα στην σχέση σου. Είναι πιθανόν να βρίσκεσαι πολύ κοντά με ένα άτομο που είναι Λέων ή Τοξότης με τον Δία του στον Λέοντα. Μια στιβαρή ερωτική διάθεση θα σε ενώσει με έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό που θα μοιράζεται την ίδια φλόγα με εσένα.

Καρκίνος – Ακόλουθος των Ράβδων  

Είσαι πολύ κοντά με κάποιο άτομο από τα ζώδια της Φωτιάς, Κριό, Λέοντα ή Τοξότη. Αν είσαι γυναίκα μπορεί να κάνεις σχέση με κάποιο άτομο μικρότερό σου. Γενικά στην σχέση σου επικρατεί μια αισιοδοξία και μια δημιουργικότητα που μοιάζει να σου βγάζει την κούραση και τον χρόνο από επάνω σου είτε είσαι γυναίκα είτε άντρας.

Λέων – Οκτώ των Πεντάκτινων

Πρέπει στον τομέα των σχέσεων να εργαστείς μαζί με το ταίρι σου ή με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει σε μια λεπτομερή βάση. Να δώσει ο ένας σημασία στα ταλέντα του άλλου και να βοηθήσετε την προσωπικότητά σας να αναδυθεί με όλο τον πλούτο της. Ένα άτομο από το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να είναι πολύ κοντά σου, αλλά η σχέση σας θέλει δουλειά.

Παρθένος – Η Ντάμα των Σπαθιών

Η σχέση σου διέρχεται από μια περίοδο καθαρότητας, ειλικρίνειας και σοφίας. Έχεις και εσύ και το ταίρι σου εξαιρετική πνευματική διαύγεια και μεταξύ σας επικρατεί αρμονία. Είσαι πολύ κοντά σε άτομα από το ζώδιο του Ζυγού και μπορείς να ωφεληθείς από την αίσθηση δικαίου που επικρατεί γενικά στις σχέσεις σου.

Ζυγός – Ακόλουθος των Πεντάκτινων (Ανάποδα)

Έχεις νέες ευκαιρίες στον έρωτα και δροσερή διάθεση για φλερτ. Όλα τα ζώδια της Γης, Παρθένος, Ταύρος και Αιγόκερως σε έλκουν και έλκονται από εσένα. Υπάρχει η δυνατότητα να αποφασίσεις με τον σύντροφό σου να αποκτήσετε ένα παιδί, όπως μπορεί να κάνεις μια σχέση καινούρια με ένα άτομο πολύ νεαρότερο σου.

Σκορπιός – Ο Ιεροφάντης (Ανάποδα)

Σε ζητήματα ερωτικά θα πρέπει να μην ακούς αυτή τη στιγμή τις συμβουλές τρίτων. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσένα και το ταίρι σου τι θέλετε και τι χρειάζεστε στην μεταξύ σας επικοινωνία. Πιθανά προβλήματα συνεννόησης αν σχετίζεσαι με Ταύρο. αν δεν έχεις σχέση επιθυμείς να κάνεις κάτι νέο που θα ενοχλήσει τον περίγυρό σου μιας και θα μοιάζετε αταίριαστοι με τον/την σύντροφό σου.

Τοξότης – Η Ντάμα των Πεντάκτινων (Ανάποδα)

Αν έχεις σχέση με κάποιον Αιγόκερω είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Γενικά οι σχέσεις σου αυτήν την στιγμή έχουν μια στασιμότητα και ένα παθητικό στοιχείο. Μπορεί να σου φαίνεται ότι το ταίρι σου είναι πολύ συντηρητικό και δεν σε βοηθάει να εκφράσεις την ψυχή σου με το πάθος που θα ήθελες.

Αιγόκερως – Ο Ερημίτης (Ανάποδα)

Είσαι σε μια έντονη ψυχική διέγερση που όμως την αποκρύπτεις από όλους, και από τους ανθρώπους που αγαπάς. Ενδεχομένως να έχεις αισθήματα για κάποιον Παρθένο ή να τελειώνεις μια σχέση με ένα άτομο που έχει έντονα τα στοιχεία της Παρθένου. Έχεις απομονωθεί πάρα πολύ και κατά κάποιον τρόπο έχει παγώσει η καρδιά σου.

Υδροχόος – Επτά των Κυπέλλων  

Μια πολύ απατηλή και σύνθετη κάρτα. Είναι πιθανόν να έχεις έντονη σχέση με ένα άτομο που ανήκει στον Σκορπιό, τους Ιχθείς ή τον Καρκίνο και ειδικά μπορεί να έχει την Αφροδίτη του στον Σκορπιό. Αυτή τη στιγμή έχεις συγχυστεί με πολλά πεδία, με πολλές φιλοδοξίες, με πολλά φλερτ που δεν καταλήγουν τελικά να σου δώσουν πληρότητα.

Ιχθείς – Εννιά των Ράβδων

Είσαι πολύ κοντά με ένα άτομο που έχει Σελήνη στον Τοξότη ή ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Στις σχέσεις σου έχεις περάσει μια περίοδο με συνεχόμενες απογοητεύσεις, που όμως τώρα τελειώνουν και αρχίζεις να αισθάνεσαι την χαρά της εργασίας που έχεις κάνει επάνω στα ζητήματα της αγάπης και του χρόνου που έχεις αφιερώσει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα Η άστατη διάθεση κυριαρχεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να είστε εξαιρετικά συναισθηματικοί σήμερα χωρίς ίσως να μπορείτε να εντοπίσετε κάποιον...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 28-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-8-2017

Κριός – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα Ίσως προσπαθείτε περισσότερο από όσο πρέπει για την απόλυτη επιτυχία στη σχέση σας. Δεν είναι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...