Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-3-2017
<p>Κριός

Η εξαιρετική σχέση τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και την σύνοδο Ερμή/ανάδρομης Αφροδίτης απογειώνει τον έρωτα για σένα. Έχεις όλα τα όπλα που χρειάζεσαι, ανοιχτό μυαλό, σωστή αίσθηση του timing, γοητεία και ευστροφία, αλλά και καλή σχέση με τον εαυτό σου. αξιόλογη ημέρα, να την χρησιμοποιήσεις κατάλληλα!

Ταύρος

Με την Σελήνη στον 8ο Οίκο του πάθους και του ερωτισμού για σένα, στον καρμικό σου Τοξότη, να κάνει ένα πανέμορφο παιχνίδι με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Κριό και τον 12ο Οίκο σου ανοίγουν δρόμοι για μια δυνατή σχέση – κυρίως για μια σχέση με άνθρωπο από το παρελθόν σου.

Δίδυμοι

Ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σου σε άψογη σχέση με την ανάδρομη Αφροδίτη αλλά και με την Σελήνη από τον 7ο Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σου θα σου ανοίξει τον δρόμο της αγάπης σε ένα πολλαπλό επίπεδο. Και επανασύνδεση παίζει αν την θέλεις, και ένα νέο φλερτ με έντονα χαρακτηριστικά.

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι ο Πλούτωνας απέναντί σου στον Αιγόκερω σε ταλαιπωρεί, θα πρέπει να αφιερωθείς στο ουράνιο πλάσμα που σε κυβερνάει, την Σελήνη. Η οποία Σελήνη από τον Τοξότη σήμερα σου επιτρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη στάση στον έρωτα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Λέων

Η Σελήνη στον φιλικό σου Τοξότη που για σένα είναι ο 5ος Οίκος της κοινωνικότητας και του έρωτα με όμορφο τρίγωνο τόσο με τον Ερμή όσο και με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον επίσης φιλικό σου Κριό σε κλείνει σε μια φλογερή αύρα γοητείας και σου ανοίγει τον δρόμο και για νέες γνωριμίες και για καρμικές συναντήσεις.

Παρθένος

Ο Ερμής προστάζει σήμερα, μέσα από το τρίγωνό του από τον Κριό που βρίσκεται με την Σελήνη από τον Τοξότη να κάνεις μια κίνηση για να ενδυναμώσεις την σχέση σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, είναι δεδομένο. Αλλά ακόμα και μια άυλη επικοινωνία, ένα όμορφο μήνυμα, θα κρατήσει την φλόγα.

Ζυγός

Έχεις πολλαπλές επιρροές, αλλά η καλή σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή και την Σελήνη θα απαλύνει λίγο το μεγάλο σου άγχος και θα σου χαρίσει την ξενοιασιά που τόσο χρειάζεσαι. Ασχολήσου με το τι θέλεις εσύ και οι άλλοι θα ακολουθήσουν, μην σε πιάνουν ανασφάλειες.

Σκορπιός

Ο Άρης από τον πολικό σου Ταύρο σε όψη χιαστί με την Σελήνη από τον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων μπορεί να σε προβληματίσει σήμερα. Μπορεί να μην έχεις καθαρή εικόνα για τις σχέσεις σου και να έχεις έντονο άγχος που δεν θα ξέρεις πώς να το εκφράσεις. Χαλάρωσε.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα, θα σου λύσει τους κόμπους που έχεις στην ψυχή σου μέσα από την καλή της σχέση με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη. Κάνε ένα διάλλειμα από όλα τα επείγοντα που σου βάζει ο Κρόνος στο ζώδιό σου, πάρε το ταίρι σου αγκαλιά και όλα θα σου φανούν μαγικά.

Αιγόκερως

Η όμορφη Σελήνη στον 12ο Οίκο σου, τον Τοξότη, θα σου δώσει σήμερα την αίσθηση ότι μπορείς να γιατρέψεις όλες τις πληγές που έχει ανοίξει ο τόσο δύσκολος Πλούτωνας στο ζώδιό σου. και είναι αλήθεια, αν αφεθείς θα δεις ότι πολλοί άνθρωποι έχουν βλέψεις για μια σχέση μαζί σου και απλά πρέπει να διαλέξεις.

Υδροχόος

Η εξαιρετική δράση της ανάδρομης Αφροδίτης στον 30 σου Οίκο – στον Κριό – με τον Ερμή και την Σελήνη ανοίγει τους δρόμους του έρωτα και του φλερτ. Και επανασύνδεση μπορείς να έχεις, και αναθέρμανση της σχέσης σου. Γενικά είναι μια πολύ καλή ημέρα, παρά τις δυσκολίες που φέρνει ο Ουρανός.

Ιχθείς

Μια πολύ δυνατή σύνοδος του Ποσειδώνα με τον Κλήρο Τύχης σήμερα στο ζώδιό σου θα σου ξεκαθαρίσει απόλυτα αν σε συμφέρει μια σχέση ή όχι. Αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου θα έχεις άμεσες απαντήσεις από το βάθος της ψυχής σου γα το τι πρέπει να κάνεις στα ερωτικά σου θέματα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-5-2017

Κριός Το ερωτικό μέτωπο σας είναι ειρηνικό. Υπάρχει αρκετή συναισθηματική προσήλωση για να διατηρήσετε τη σχέση σας ισχυρή και την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-4-2017

Κριός Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Προσανατολίσου στην δυνατότητα να εκφράσεις...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-3-2017

Κριός Με την Σελήνη στον φιλικό σου Λέοντα να έχει όψη τριγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι βαθιά ερωτική η ημέρα...