Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-3-2017
<p>Κριός – Άσσος των Σπαθιών (Ανάποδα)

Πραγματικός συναγερμός! Αν υπάρχει γάμος μπορεί και να οδεύει σε διαζύγιο. Είναι μια πολύ δυσμενής κάρτα στην θέση που βρέθηκε, αντίστροφα. Η γυναικεία ενέργεια σήμερα δρα απερίσκεπτα και δεν αντιλαμβάνεται τις συνέπειες των πράξεών της. Πολύ, μα πολύ μεγάλη προσοχή σε μόνιμες σχέσεις.

Ταύρος – Βαλές των Κυπέλλων  

Υπάρχει μια διάθεση για φλερτ σήμερα, αλλά όχι με σκοπό κάτι σοβαρό. Στην περίπτωση που μιλάμε για άντρα ταύρο ίσως να υπάρξει μια απογοήτευση μετά από μια πολιορκία. Για γυναίκα Ταύρο η κάρτα αυτή σηματοδοτεί την έλευση στην ζωή της ενός χαριτωμένου αλλά ελαφρόμυαλου άντρα.

Δίδυμοι – Δύο των Σπαθιών (Ανάποδα)

Υπάρχει κίνδυνος συναισθηματικής εξαπάτησης. Η σχέση σου με την διαίσθησή σου δεν είναι καλή και ο άνθρωπος που εμπιστεύεσαι έχει μάλλον σκοπό την εκμετάλλευση. Πολύ μεγάλη προσοχή αν έχεις και οικονομική σχέση με το ταίρι σου, μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων παράξενων.

Καρκίνος – Τέσσερα των Πεντάκτινων  

Η κτητικότητα είναι έντονη στην ζωή σου. Έχεις πολύ έντονα συναισθήματα αλλά δεν τα εκφράζεις με σωστό τρόπο, δεν τα αφήνεις να γονιμοποιήσουν την σχέση σου, ζητάς πολλά και δίνεις λίγα. Θα πρέπει να εξισορροπήσεις την ενέργειά σου και να μειώσεις την ζήλια σου.

Λέων – Επτά των Κυπέλλων

Μάλλον έχεις μπερδευτεί συναισθηματικά. Δεν έχεις βάλει σωστές προτεραιότητες και μπορεί να μην έχεις ούτε καν τον χρόνο να ασχοληθείς σοβαρά με το ερωτικό πεδίο. Πολλά θέματα σε απασχολούν και έχεις χάσει την έννοια της διαβάθμισης. Δεν μπορείς να έχεις τόσα πολλά στο μυαλό σου, βάλε μια τάξη.

Παρθένος – Τρία των Σπαθιών

Η κάρτα αυτή δείχνει μια καρδιά που την τρυπάνε τρία σπαθιά και δεν θέλει και πολύ μεγάλη εξήγηση, μιλάει από μόνη της. Να έχεις γενναιότητα γιατί μπορεί να βιώσεις σήμερα μια αναπάντεχη δυσκολία στον ερωτικό τομέα που κυριολεκτικά να σου σκίσει την καρδιά.

Ζυγός – Ο Θάνατος

Δεν πρέπει φυσικά να δεις αυτήν την κάρτα κυριολεκτικά. Πάντως μια σχέση σου βρίσκεται σε οριακό σημείο και έρχονται πολύ μεγάλες αλλαγές. Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα καλό είναι να επιταχύνεις τις αποφάσεις σου και να κάνεις μια ειλικρινή και λυτρωτική κουβέντα με το ταίρι σου.

Σκορπιός – Εννέα των Κυπέλλων

Εξαιρετική κάρτα που σου δίνει πλούσια συναισθήματα και μια ημέρα φτιαγμένη για ηδονή και πάθος. Υπάρχει και μια γενικότερη εύνοια από αυτήν την κάρτα, καλές ειδήσεις στον οικονομικό τομέα θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου και αυτό αντανακλά και στις σχέσεις σου.

Τοξότης – Πέντε των Σπαθιών

Θα αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις σήμερα. Δεν υπάρχει καλή πνευματική σύνδεση με τον άνθρωπο που είσαι μαζί του ή φλερτάρεις. Κάποια διάθεση απομόνωσης θα σε κάνει να μην μπορείς να επικοινωνήσεις καλά ούτε σε ερωτικό ούτε σε φιλικό επίπεδο με τους ανθρώπους.

Αιγόκερως – Δέκα των Σπαθιών

Γενικά αυτόν τον καιρό έχεις περισσότερο διανοητικές και λιγότερο σωματικές σχέσεις και ανάγκες. Το μυαλό σου διψάει για επικοινωνία. Η κάρτα αυτή σου δίνει την αίσθηση ότι κάποιος άνθρωπος είναι πολύ κοντά σου, αλλά πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, ίσως να είναι μια σύντομη περιπέτεια.

Υδροχόος – Ιππότης των Σπαθιών  

Κάτι συμβαίνει στον ερωτικό τομέα που θα σε συναρπάσει. Ακόμα κι αν έχεις διαφωνίες με τον άνθρωπο που αγαπάς, θα είναι γόνιμες και θα σας βγάλουν σε μια όμορφη, ξεσηκωτική περιπέτεια. Θέλεις να έχεις συγκρούσεις, αλλά περισσότερο σαν παιχνίδι.

Ιχθείς – Ο Αυτοκράτορας (Ανάποδα)

Είναι μια περίοδος που για κάποιον λόγο χάνεται η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη στην σχέση σου. αν έχεις μια σχέση με Κριό – αλλά και Λέοντα ή Τοξότη – είναι πιθανόν να περάσει από μεγάλη δοκιμασία. Ένας άνθρωπος με κύρος θα πέσει στα μάτια σου, θα αποδειχτεί ότι δεν άξιζε την εμπιστοσύνη σου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Σπαθιών Μπορεί να νιώθετε πως θέλετε να περάσετε ένα στάδιο απομόνωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-7-2017

Κριός – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων Μια φρέσκια ενέργεια έρχεται στον ερωτικό τομέα. Τα συναισθήματά σου είναι ρευστά, δεν έχεις πάρει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...