Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017
<p>Κριός

Ποιος στη χάρη σου! ο Ήλιος την Δευτέρα εισέρχεται στο ζώδιό σου και σε κάνει να λάμπεις από αυτοπεποίθηση και ερωτική δύναμη. Είσαι έτσι κι αλλιώς ένα πολύ ερωτικό ζώδιο, τώρα που ξεκινάει ο γενέθλιος μήνας σου παίρνεις κυριολεκτικά φωτιά. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αλλά και τον Ερμή και τον Ουρανό, απολαμβάνεις μια δυναμική πολυαστρία που σου ανοίγει πολλούς ερωτικούς δρόμους και ευκαιρίες.

Ταύρος

Το γεγονός ότι αυτήν την εβδομάδα ο Ήλιος εισέρχεται στον 12ο Οίκο του παρελθόντος και του κάρμα για να συναντήσει εδώ τον Ερμή, την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ουρανό μεγιστοποιεί την διαίσθησή σου και σε κάνει να σκέφτεσαι με περισσότερο θάρρος την ερωτική σου ζωή. Εξακολουθεί να είναι μια περίοδος που λύνεις θέματα από το παρελθόν, είτε με το να κόβεις δεσμούς που δεν σε αφορούν πια είτε επιστρέφοντας σε ανθρώπους που λατρεύεις.

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα ο Ήλιος περνάει στον συμβατό σου Κριό, ένα ζώδιο με το οποίο μοιράζεσαι την αισιόδοξη προσέγγιση στην ζωή, και ένα ζώδιο που φιλοξενεί τον κυβερνήτη σου τον Ερμή. Αυτή τη στιγμή οι συνδέσεις με Κριούς θα είναι έντονες. Ταυτόχρονα ανοίγει πολύ η κοινωνική σου ζωή όχι απλά με ερωτικές προοπτικές, αλλά γιατί έρχονται άνθρωποι στην ζωή σου, πιθανόν και από το εξωτερικό. Οπότε έχεις άφθονες ευκαιρίες για φλερτ.

Καρκίνος

Η Σελήνη ξεκινάει το ταξίδι της αυτήν την εβδομάδα από τον πολικό σου Αιγόκερω, τον 7ο δηλαδή Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών και καταλήγει την Κυριακή στους συμβατούς με εσένα Ιχθείς. Η ποικιλία των όψεων που θα έχει, και κυρίως η δυναμική σύνοδός της στην αρχή της εβδομάδας με τον Πλούτωνα ανοίγει δρόμους για αληθινές και πολύ καυτές σχέσεις που θα απελευθερώσουν την λίμπιντο. Είσαι πολύ κοντά σε έναν Σκορπιό ή έναν Αιγόκερω.

Λέων

Ο Ήλιος που είναι κυβερνήτης σου εισέρχεται την Δευτέρα στον φιλικό σου Κριό και αρχίζει ένας ολόκληρος μήνας έντονου φλερτ. Είσαι σε πολύ δυνατή στιγμή της ερωτικής σου ζωής, μπορείς να επιβάλεις την θέλησή σου σε ήδη υπαρκτές σχέσεις. Έχεις αισιόδοξη διάθεση και τελειώνεις εύκολα με παλιά διλήμματα, κοιτάζοντας μπροστά.

Παρθένος

Στον καρμικό για σένα Κριό θα εισέλθει ο Ήλιος και θα συναντήσει εκεί τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη, πλανήτες που μετέχουν στην κυβέρνηση του ζωδίου σου. Θα έχεις μια έντονη ανάγκη να βγεις από τους τέσσερεις τοίχους του σπιτιού σου – για πολύ καιρό βίωσες απομόνωση – και θα αφήσεις την άνοιξη και τον έρωτα να σε κατακτήσουν. Είσαι πολύ κοντά σε έναν Λέοντα.

Ζυγός

Στον 7ο Οίκο σου των σχέσεων και των συνεργασιών, στον Κριό,  εγκαθίσταται αυτήν την εβδομάδα ο Ήλιος, φωτίζοντας όλες τις δυνατότητες για νέες σχέσεις. Καθώς στον Κριό βρίσκεται και η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ερμής και ο Ουρανός, όλοι σου οι κυβερνήτες δηλαδή, η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά. Θα έχεις πολλές δυνατότητες για φλερτ, που εδώ που τα λέμε για καιρό σου έχει λείψει. Λέοντες και Κριοί, και Τοξότες βέβαια, τραβάνε την προσοχή σου.

Σκορπιός

Στον καρμικό για σένα χώρο του Κριού, στον 8ο Οίκο σου του έρωτα και της λίμπιντο, μπαίνει ο μέγας Ήλιος και αρχίζει η ουσιαστική άνοιξη για όλον τον ζωδιακό. Για σένα ειδικά ξεκινάει μια περίοδος μεγάλης ευδαιμονίας. Είσαι σε θέση να κερδίσεις στο παιχνίδι του έρωτα ενώ άνθρωποι που για καιρό είχαν έναν ρόλο δευτερεύοντα αλλά υπαρκτό στην ζωή σου αναζητούν την προσοχή σου. είσαι σε έντονη σχέση με Κριούς και Λέοντες.

Τοξότης

Ο Ήλιος που είναι ένας από τους κυβερνήτες σου περνάει στον φιλικό σου Κριό και στον 9ο Οίκο σου, απέναντι από τον ανάδρομο Δία ο οποίος είναι εγκατεστημένος στον Ζυγό. Μια έντονη περίοδος μεγάλης κινητικότητας ξεκινάει για σένα. Πολύ πιθανόν με το ταίρι σου να οργανώσετε ένα σημαντικό ταξίδι. Το ταξίδι είναι γενικά ένα μοτίβο που θα παίξει στην ερωτική σου ζωή αυτό το διάστημα, είναι πιθανόν να ταξιδέψεις για να συναντήσεις τον άνθρωπο της ζωής σου.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Κριό και τον παρορμητικό σταυρό στον οποίο ανήκεις κι εσύ σηματοδοτεί από αυτήν την εβδομάδα μια περίοδο που θα έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση και έντονες φιλοδοξίες. Αυτές οι φιλόδοξες τάσεις θα ευνοήσουν και τον ερωτικό τομέα, μιας και εσύ, ένα κατεξοχήν δυναμικό και στοχοπροσηλωμένο ζώδιο, όταν έχεις καλές εξελίξεις στα εργασιακά σου ανοίγεις δρόμους και ερωτικά, αλλιώς δεν μιλιέσαι! Πολύ καλή περίοδος με έντονες νέες συναντήσεις.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο να περνάει στον 3ο σου Οίκο, τον Κριό, εκεί που είναι όλοι σου οι κυβερνήτες – Ουρανός, Αφροδίτη, Ερμής – γίνεσαι τρομερά κοινωνικός/η και αποκτάς πολλές ευκαιρίες για φλερτ. Αυτή η εβδομάδα είναι το ξεκίνημα μιας περιόδου που θα θελήσεις να αφήσεις πίσω σου ατ μεγάλα προβλήματα για να αδράξεις τον έρωτα και την χαρά. Και καλά θα κάνεις, γιατί τα προβλήματα δεν λύνονται όταν τα αντιμετωπίζεις με εμμονή.

Ιχθείς

Ο Ήλιος περνάει την Δευτέρα στον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων, δίνοντας έμφαση και λάμψη σε σχέσεις που ήδη έχουν θεμέλια στην ζωή σου. Παλιά προβλήματα που έμοιαζαν βουνό λύνονται ως διά μαγείας και αποκτάς τα επιχειρήματα αλλά και την προσωπική λάμψη και γοητεία που χρειάζεσαι για να επιβάλεις τους όρους σου στο ερωτικό παιχνίδι. Η εξαιρετική δράση του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου ταυτόχρονα ανοίγει δρόμους έντονου ρομαντισμού. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Κριός Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα! Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο κάνει τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία και άλλη σοβαρότητα, με...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Κριός Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά για σένα, μιας και στις 17.04.η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Κριός Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια και πολύ συναισθηματική. Η Αφροδίτη στις 4 του μηνός γυρίζει στο ζώδιό σου ανάδρομη και σε στέλνει να...