Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017
<p>Κριός

Η μεγάλη εύνοια που προκύπτει από τις καλές όψεις του Ερμή από το ζώδιό σου και του Άρη από τον Ταύρο σε κάνει να έχεις μια σχεδόν μυθική ερωτική αναγέννηση. Το όνειρο εισβάλλει στην ζωή σου εκεί που δεν το περιμένεις. Είσαι πολύ κοντά σε Ταύρους, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθείς.

Ταύρος

Η πολύ καλή σχέση του Άρη από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τον 11ο Οίκο σου θα σου δημιουργήσει μια εξαιρετική συνθήκη για να αφεθείς στην διαίσθησή σου. Νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σου, ειδικά αν κινείσαι σε κάποιους μεγάλους συλλόγους και ομίλους γνωρίζεις πολύ ενδιαφέροντα άτομα που σε συναρπάζουν. Πηγαία συναισθήματα σε ενώνουν με Κριούς και Ιχθείς.

Δίδυμοι

Το εξαιρετικό πλανητικό σκηνικό της ημέρας και η θετική επίδραση της Σελήνης από τον Τοξότη και τον 7ο Οίκο σου των σχέσεων και των συνεργασιών ανοίγει τους δρόμους της αγάπης και του έρωτα. Ένας Καρκίνος ή ένας Τοξότης έχουν πολλά να μοιραστούν μαζί σου.

Καρκίνος

Η εξαιρετική σχέση τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη από τον Τοξότη και τον Ερμή από τον Κριό ξεδιπλώνει επιτέλους την αισιόδοξη πλευρά της ψυχής σου. Όλα σου φαίνονται δυνατά στον έρωτα, άρα όλα πράγματι είναι δυνατά. Σε περιμένουν γλυκές συγκινήσεις με Τοξότες, Κριούς και Διδύμους, αλλά και Παρθένους.

Λέων

Η σχέση τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τους Ιχθείς και το Βέρτεξ από τον Σκορπιό ανοίγει διάπλατα τους δρόμους του ερωτισμού. Ένας Σκορπιός ή ένας Ιχθύς μπορεί να ανανεώσει την πίστη σου στον έρωτα. Γενικά πάντως έχεις διάθεση να προχωρήσεις σε ένα πολύ ρομαντικό βράδυ.

Παρθένος

Ο Ερμής σε υπέροχη σχέση τριγώνου με την Σελήνη από τον Τοξότη διεγείρει την ανάγκη σου για επικοινωνία και σου αυξάνει την τάση να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που αγαπάς. Συναίσθημα και αισιοδοξία είναι οι δύο πυλώνες που κρατάνε σήμερα την ψυχή σου. Καρκίνοι και Τοξότες έλκουν το ενδιαφέρον σου.

Ζυγός

Η δύναμη του πλανητικού χορού και η Σελήνη στον συμβατό σου Τοξότη, που είναι για σένα ο 3ος Οίκος της κοινωνικής αισιοδοξίας, θα σου χαρίσουν μια μέρα με ανεβασμένο ηθικό και καλή διάθεση. Τα σύννεφα φεύγουν μακριά σου και ετοιμάζεσαι για νέες περιπέτειες. Με Κριούς και Τοξότες μοιράζεσαι κοινές στιγμές ένωσης και επικοινωνίας.

Σκορπιός

Ο Ήλιος από τον φιλικό σου χώρο των Ιχθύων σε άριστη σχέση με το Βέρτεξ από το ζώδιό σου, αλλά και η γλυκιά Σελήνη στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων κάνουν πολύ καλό στην ερωτική σου διάθεση. Λέοντες και Ιχθείς τραβάνε την προσοχή σου με πολλούς τρόπους.

Τοξότης

Είναι τόσο όμορφη η δράση της Σελήνης από το ζώδιό σου, σε υπέροχη σχέση με τον Ερμή από τον Κριό, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την ημέρα με κάθε δυνατό τρόπο. Έχεις πολύ αυξημένη γοητεία ξέρεις, κάνε κάτι γι’ αυτό! Έχεις πολύ καλή επικοινωνία με Κριούς, Παρθένους και Διδύμους.

Αιγόκερως

Αν και συγκεκριμένα για σένα ο Πλούτωνας και ο Κρόνος επιφυλάσσουν στατιστικά περισσότερες δύσκολες παρά θετικές όψεις, η καλή διάθεση της ανάδρομης Αφροδίτης και του Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσουν να λύσεις προβλήματα στις σχέσεις σου. Διάλεξε έναν ήπιο τρόπο να θέσεις τις προτεραιότητές σου και να τις κάνεις σεβαστές από το ταίρι σου.

Υδροχόος

Η καλή σχέση του Ουρανού από τον Κριό με την Σελήνη από τον Τοξότη ανοίγει την πόρτα επικοινωνίας με το συναίσθημά σου, που για καιρό το έχεις καταπιέσει. Δες γύρω σου, κάποιοι άνθρωποι σου στέλνουν μηνύματα αγάπης και για καιρό τα έχεις αγνοήσει.

Ιχθείς

Είναι μια πολύ όμορφη ημέρα, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου να έχει μεν ένα αποκαλυπτικό τετράγωνο με την Σελήνη από τον Τοξότη, αλλά να είναι σε άριστη σχέση με τον Ήλιο – σύνοδο έχουν, μεγάλη υπόθεση! – αλλά και με το Βέρτεξ από τον Σκορπιό. Δες πώς θα χρησιμοποιήσεις θετικά την ένταση που νιώθεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Κριός Πρέπει να προσέξεις πολύ στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης από τους Διδύμους σου δίνει αντιφατικά μηνύματα. Από την μια είναι σε τρίγωνο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Κριός Η σχέση του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ανοίγει νέες προοπτικές στον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Κριός Η περίλαμπρη Πανσέληνος από την Παρθένο πραγματοποιείται ακριβώς σήμερα, και ακριβώς επάνω στην ολοκλήρωση της αντίθεσης του...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-2-2017

Καθώς ο Ήλιος συναντάει με σύνοδο τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και η Σελήνη από τον Τοξότη παιχνιδίζει με τον Ερμή και τον ανάδρομο Δία,...