Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-3-2017
<p>Κριός

Είναι μια τόσο όμορφη ημέρα αστρολογικά, με την Σελήνη από τον τοξότη να διαχέει τις θετικές ενέργειες σε όλον τον ζωδιακό, που μπορείς να ζήσεις μια συνταρακτική επανασύνδεση. Τον νου σου, ακόμα και σε σχέση να είσαι, το παρελθόν θα σου χτυπήσει την πόρτα ζητώντας σου να ξεκαθαρίσεις συναισθήματα.

Ταύρος

Είναι μια πανέμορφη ημέρα. Στον καρμικό σου χώρο του Τοξότη η Σελήνη δονεί όλον τον ζωδιακό και το συναίσθημα που νιώθεις μπορεί επιτέλους να βρει ανταπόκριση από ένα πρώην ταίρι σου. Αφέσου στην δύναμη του Άρη που συμμαχεί με τον Ποσειδώνα και σου λέει να ακολουθήσεις την καρδιά σου χωρίς να φοβάσαι την έκθεση.

Δίδυμοι

Είναι μια παντοδύναμη ερωτική ημέρα, με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό να συμμαχεί με την Σελήνη από τον τοξότη και τον 7ο Οίκο σου των σχέσεων. Θέλεις μια επανασύνδεση; Τι περιμένεις; Πάρε τηλέφωνο και θα ανοίξουν όλοι οι δρόμοι με όπλο την ειλικρίνεια και την παραδοχή της αγάπης.

Καρκίνος

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βάλεις μπροστά την επανασύνδεση που θέλεις. Μην φοβάσαι τίποτα. Η Σελήνη από τον Τοξότη σε φροντίζει και γεμίζει τις δεξαμενές της ψυχής σου με γλυκές ενέργειες που σε κάνουν να είσαι σε θέση ισχύος. Δες γρήγορα πώς θα εκμεταλλευτείς αυτό το όμορφο σκηνικό.

Λέων

Αυτό το πολύ καλό συναίσθημα που νιώθεις έχει να κάνει τόσο με την σύνοδο του Ήλιου με τον Χείρωνα όσο και με το τρίγωνο του Ήλιου με το Βέρτεξ. Χρησιμοποίησε αυτήν την θετική ερωτικά αίσθηση για να φέρεις κοντά σου τον άνθρωπο που αγαπάς. Έχεις πολλές δυνατότητες, κάνε κίνηση.

Παρθένος

Είναι μια άκρως θετική ημέρα για μια επανένωση με άνθρωπο από το παρελθόν σου. Έχεις πολλά όπλα και κυρίως έχεις την διάθεση να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα είχε προκύψει στην σχέση σου με κατανόηση και διάθεση συγχώρησης.

Ζυγός

Η παντοδύναμη ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό και η σχέση τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή, από τον Κριό πάλι, με την Σελήνη από τον Τοξότη ενδυναμώνει πολύ το ερωτικό σου πεδίο. Αν θέλεις μια επαναπροσέγγιση με έναν άνθρωπο από το παρελθόν σου παραδέξου το απλά, και σήκωσε το τηλέφωνο!

Σκορπιός

Ο Ήλιος από τον φιλικό σου χώρο των Ιχθύων σε άριστη σχέση με το Βέρτεξ από το ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να έχεις τα επιχειρήματα εκείνα που θα σε φέρουν κοντά σε έναν σύντροφο που ακόμα σε νοιάζει. Όταν λέμε επιχειρήματα, μην πάει το μυαλό σου σε ατέλειωτες κουβέντες. Και τα καυτά φιλιά επιχειρήματα είναι!

Τοξότης

Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε τέλεια σχέση με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό σου ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες της επανασύνδεσης. Δες πώς θα χρησιμοποιήσεις αυτήν την τόσο θετική και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα σε όφελός σου.

Αιγόκερως

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχεις περάσει δύσκολα και να υπάρχουν ακόμα δυσκολίες, αλλά παράθυρο για επανασύνδεση υπάρχει. Η θετική δράση της Σελήνης από τον 12ο Οίκο σου του παρελθόντος σε γεμίζει με εικόνες αγάπης. Μοιράσου τες με το ταίρι που σε ενδιαφέρει και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Η τέλεια σχέση του Ουρανού από τον Κριό με την Σελήνη από τον Τοξότη σου επιτρέπει να έχεις πάλι κοντά σου τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, όσο κι αν τρέχουν δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα. Αν αυτό που θες είναι μια επανασύνδεση, μην περιμένεις άλλο, κάνε αυτό που πρέπει, στείλε μήνυμα με κάθε τρόπο!

Ιχθείς

Αν και υπάρχει μια σχέση τετραγώνου – άρα αποκαλύψεων – ανάμεσα στον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Τοξότη, ίσα – ίσα αυτή η ξεκάθαρη αλήθεια μπορεί να σου χαρίσει μια θεαματική αλλά και μόνιμη επανασύνδεση, χωρίς ψευδαισθήσεις και χωρίς ψεύτικες εκτιμήσεις για το μέλλον. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Κριός : Οι μόνιμες βολές που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, είναι για το αισθηματικό σας παρελθόν

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Κριός Είναι μια τέλεια ημέρα για επανασύνδεση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σου συμμαχεί με την ανάδρομη Αφροδίτη από το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...