Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-3-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών (Ανάποδα)

Έχεις βιώσει έναν αποκλεισμό που δεν ήταν επιλογή σου. Για πολύ καιρό άλλοι έχουν κανονίσει το τι θα γίνει στον ερωτικό σου τομέα. Τώρα, μετά από ξεκούραση και περισυλλογή είσαι σε ετοιμότητα να δεις πάλι τον έρωτα με καινούριο μάτι. Ένας άνθρωπος με σθένος μπαίνει στην ζωή σου. Καθώς το τέσσερα Σπαθί συνδέεται με τον Δία στον Ζυγό, όπως δηλαδή είναι τώρα ο Δίας, έχεις μεγάλες ερωτικές ευκαιρίες.

Ταύρος – Ο Ρήγας των Σπαθιών  

Έχεις έντονη επιρροή από έναν Υδροχόο. Είναι πιθανόν να αντιμετωπίζεις πολλαπλές επιλογές στον ερωτικό τομέα που απαιτούν ξεκάθαρες λύσεις και έντονες αποφάσεις. Διάλεξε έναν τρόπο να ξεκαθαρίσεις την συναισθηματική σου κατάσταση χωρίς να πληγώσεις άλλους.

Δίδυμοι – Το Αστέρι

Μία από τις καλύτερες κάρτες της Μεγάλης Αρκάνας που σηματοδοτεί μια μεγάλη επιτυχία στον ερωτικό τομέα. Πρόσεξε μόνον να μην εκφράσεις την ερωτική σου αισιοδοξία με αλαζονικό τρόπο, κράτα μια χαριτωμένη στάση χωρίς να δείχνεις υπεροψία. Σε έλκει ένας Υδροχόος.

Καρκίνος – Ο Ερημίτης  

Μια παντοδύναμη κάρτα που σηματοδοτεί ότι θα έχεις μια μέρα προσήλωσης στον εαυτό σου, για να βρεις μετά το ερωτικό σου μονοπάτι. Ένας μεγαλύτερος άνθρωπος μπορεί να σταθεί συμβουλευτικά απέναντί σου ενώ έχεις καλή σχέση με έναν Παρθένο.

Λέων – Δύο των Ράβδων

Το Δύο Μπαστούνι μας λέει ότι είσαι σε ερωτικό δίλημμα και καλείσαι να διαλέξεις την πιο συμφέρουσα σχέση για σένα. Μπορεί το δίλημμα να μην είναι αναγκαστικά ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, μπορεί να έχει να κάνει με κοινές επιλογές με το ταίρι σου που πρέπει να τις κάνετε σύντομα. Σε έλκουν άτομα με Άρη στον Κριό ή Κριοί.

Παρθένος – Η Σελήνη

Έχεις έντονη σχέση με κάποιον τρόπο με το πολικό σου ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό είτε σημαίνει την σχέση με έναν Ιχθύ είτε ότι δονείται ο άξονας του κάρμα γενικά στις σχέσεις σου. η Σελήνη έχει άμεση σχέση με τον Ερημίτη που είναι η δική σου κάρτα, της Παρθένου, και σε φέρνει σε σχέση με τον εαυτό σου. Πρόσεξε να μην χειραγωγείς όσους αγαπάς.

Ζυγός – Εννιά των Σπαθιών (Ανάποδα)

Ένα πολύ δύσκολο χαρτί που σε αντίστροφη εμφάνιση γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Έχει σχέση με τον Ερημίτη και δηλώνει ότι πολλές ελπίδες σου και όνειρα έχουν κομματιαστεί απότομα. Κάποιο άτομο με Άρη στους Διδύμους σου έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή. Προσηλώσου στην αισιοδοξία και θα δεις ότι όλα γίνονται για καλό.

Σκορπιός – Ο Ιεροφάντης (Ανάποδα)

Μια πολύ σημαντική κάρτα που σε συνδέει με το πολικό ζώδιο του Ταύρου. Δηλώνει μια σαφή σου ανάγκη για μη συμβατικές σχέσεις. Θέλεις να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου και όχι αυτό που επιτάσσει η υποτιθέμενη νομιμότητα. Αυτό είναι πολύ απελευθερωτικό, αλλά φρόντισε να μην σημαίνει ότι θα πληγώσεις άλλους.

Τοξότης – Ο Ακόλουθος των Σπαθιών (Αντίστροφα)

Θα πρέπει να προσέχεις στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον γιατί κάποιο άτομο – ίσως ένας νεαρός – δρα με ύπουλο τρόπο ενάντια στην σχέση σου. Είναι εξαιρετικά πιθανό να κινδυνεύει το πεδίο της αγάπης από κακόβουλες κινήσεις ενός Διδύμου, ενός Ζυγού ή ενός Υδροχόου.

Αιγόκερως – Η Κρίση

Μια σημαντική και όμορφη κάρτα που σου λέει ότι κάποιος σημαντικός Σκορπιός ή άτομο που γενικά έχει ενεργό Πλούτωνα – κι εσύ έχεις τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου αυτή τη στιγμή  -  είναι κοντά σου και θέλει να δράσει θετικά στις σχέσεις σου, είτε ως σύντροφος ο ίδιος είτε ως σύμβουλος. Έχεις καλή διάθεση και προσανατολίζεσαι με σοβαρότητα στην αγάπη.

Υδροχόος – Ο Αυτοκράτορας (Ανάποδα)  

Είναι πιθανόν να περάσεις μια κρίση στην σχέση σου με έναν Κριό ή με ένα άτομο που έχει Ωροσκόπο Κριό. Έχεις έντονες επιθυμίες αλλά ερωτικά νιώθεις ότι υπάρχει κάποια αποσταθεροποίηση. Πρέπει να βρεις την αυτοκυριαρχία σου και τη αισιοδοξία, δεν τελειώνει ο κόσμος αν μια μέρα δεν πάει όπως την υπολογίζεις.

Ιχθείς – Η Αυτοκράτειρα

Παντοδύναμη και πανέμορφη κάρτα που σου δίνει μεγάλη επιτυχία και γονιμότητα στον έρωτα. Η Αυτοκράτειρα σχετίζεται με την Αφροδίτη και σου δίνει την απόλυτα ερωτική διάθεση που έχεις ανάγκη. Είσαι σε μια φάση δύναμης, ομορφιάς και θετικών συναισθημάτων. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 19-3-2018

Κριός – Τρία των Σπαθιών Μεγάλες δυσκολίες σας περιμένουν σήμερα στον ερωτικό τομέα. Είτε φλερτάρετε είτε είστε ήδη σε μια σχέση θα...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-2-2018

Κριός - Ο Ακόλουθος των Σπαθιών Η ημέρα σας καλεί να επανεξετάσετε ερωτικές καταστάσεις και να δείτε τα πράγματα με ένα νέο μάτι, με μία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Είναι στιγμή για κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να έχουν ουσία, αν και δεν αναφέρονται στο σύνολο της...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Κριός – Δύο των Σπαθιών Έχετε ανάγκη από έναν έρωτα ο οποίος να σας εξασφαλίζει και πνευματική επικοινωνία. Στον ερωτικό σας ορίζοντα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...