Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017
<p>Κριός

Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το γενικό δυναμικό πλανητικό σκηνικό ανοίγει όλες τις ευκαιρίες. Σου πάει η άνοιξη, σε κάνει να έχεις πολλές ερωτικές δονήσεις και έχει φτάσει ο καιρός να δεις σοβαρά τον ερωτικό τομέα.

Ταύρος

Με την γλυκιά Αφροδίτη να είναι στον 12ο Οίκο σου σε σύνοδο με τον Ήλιο, αλλά και με τον Άρη από το ζώδιό σου σε τέλεια σχέση με την Σελήνη από τον Αιγόκερω η ημέρα σου είναι καυτή και πολύ δημιουργική στον ερωτικό τομέα. Προσεγγίζεις ανθρώπους από το παρελθόν σου, ειδικά Κριούς.

Δίδυμοι

Είναι μια πανέμορφη αστρολογικά ημέρα, με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ουρανό, τους κυβερνήτες σου, να σε βοηθάνε με κάθε τρόπο. Δες πώς θα εξασφαλίσεις την εύνοια της ψυχής που σε νοιάζει χωρίς όμως εντάσεις, με γλυκό τρόπο και με όπλο την διπλωματικότητα.

Καρκίνος

Η δυναμική Σελήνη στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από τον Κριό ξεκαθαρίζει πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, ενώ με τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει τους δρόμους για μια νέα αγάπη ή για την ενδυνάμωση της σχέσης σου. δείξε τον καλό σου εαυτό, δεν θα χάσεις.

Λέων

Η εκπληκτική σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Κριό και τον 9ο Οίκο συ θα σου χαρίσει πολλές χαρές. Πιθανόν κάποιο άτομο από το παρελθόν σου να επιστρέψει, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα της ζωής σου σε ένα ταξίδι.

Παρθένος

Πλούσια συναισθήματα και όμορφες στιγμές σε περιμένουν σήμερα με το ταίρι σου. Από τον 8ο Οίκο σου, τον καρμικό για σένα Κριό, έρχεται η δύναμη της ανάδρομης Αφροδίτης, φωτισμένη από τον Ήλιο, να σου χαρίσει όλη την ένταση της αγάπης. Οι σχέσεις σου γίνονται το σημαντικότερο θέμα της ζωής σου και έχεις να ζήσεις πολλά.

Ζυγός

Η πανέμορφη σύνοδος της Αφροδίτης ανάδρομης με τον Ήλιο στον Οίκο των σχέσεών σου – τον Κριό – θα σου ξεκαθαρίσει όλες σου τις σχέσεις και θα εγείρει απαιτήσεις. Σαν να βγαίνεις από έναν λήθαργο και να θυμάσαι ότι έχεις δικαιώματα την αγάπη, θα βάλεις τους όρους σου και θα βγεις με κέρδη.

Σκορπιός

Μια εξαιρετικά πλούσια ημέρα, με την Σελήνη στον συμβατό σου Αιγόκερω και στον 3ο Οίκο σου να συμμαχεί με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και να σου χαρίζει τρομερή διαίσθηση, τρομερή ψυχική δύναμη και γοητεία. Μπορεί να είσαι πολύ κοντά με άλλα ζώδια του Νερού, Ιχθείς και Καρκίνους.

Τοξότης

Μια σημαντική ημέρα, με καλές επιδράσεις από όλα τα αστέρια, σου λέει να αφήσεις την ασφάλεια και να ξανοιχτείς σε νέους ερωτικούς ορίζοντες. Και το φλερτ έχει εύνοια, και το να ενδυναμώσεις την σχέση σου με νέους και πρωτότυπους τρόπους. Το θέμα είναι να αποφασίσεις ότι θες τον έρωτα, αν το κάνεις θα σε θέλει κι εκείνος.

Αιγόκερως

Το παιχνίδι της Σελήνης με όλους τους πλανήτες από το ζώδιό σου θα σου δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτικά σου. Κάποιοι άνθρωποι που σε έχουν ταλαιπωρήσει πολύ απλά θα δουν την πλάτη σου και ανοίγεσαι σε νέους ορίζοντες, νέες περιπέτειες, νέες σχέσεις.

Υδροχόος

Μια εξαιρετική ημέρα με πολλές υποσχέσεις. Στο φόντο της ψυχής σου πάντα υπάρχει η επίδραση στου τετραγώνου του Ουρανού με τον Πλούτωνα, αλλά δεν θα διαφανεί η σημασία του σήμερα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ακονίσεις την γοητεία σου, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου, ανοίγει η βεντάλια των επιλογών.

Ιχθείς

Καταπληκτική ημέρα, δονούμενη, με τον Ποσειδώνα να είναι σε εξάγωνο με την Σελήνη και να σου φέρνει ως δώρο την ακαριαία διαίσθηση στα ερωτικά σου. Ξέρεις ακριβώς τι να πεις, πώς να κινηθείς, τι να πράξεις για να έχεις οφέλη στον έρωτα. Και σου πάει αυτή η νέα σιγουριά που έχεις αποκτήσει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Κριός Η σχέση του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ανοίγει νέες προοπτικές στον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-3-2017

Κριός Η ημέρα είναι πολύ θετική, θεαματική θα λέγαμε, για τον έρωτα. Οι καλές ενέργειες του Άρη και της ανάδρομης Αφροδίτης θα σε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...