Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 21-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 21-3-2017
<p>Κριός

Οι σκεπτικιστές θα μιλήσουν θέλει ή δε θέλει ο καθένας να ακούσει σκληρή τους εκδοχή της αλήθειας. Υπάρχει ραγδαία αύξηση της πίεσης, επειδή νομίζουν ότι θα τους δώσει ένα πλεονέκτημα. Έτσι τι ρόλο παίζετε; Ίσως θέλετε να δείχνετε καλά στα μάτια των πλουσίων και ισχυρών. Όπου κι αν βρίσκεστε στο φάσμα του φωτός, αυτή θα είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα. Παρακαλώ κρατήστε την αστική συζήτηση.

Ταύρος

Είστε πάντα γειωμένοι, αλλά τώρα είστε ακόμα πιο ισορροπημένοι από ό, τι συνήθως. Οι στόχοι και οι προσπάθειές σας συνάδουν με τις αξίες σας, και αυτό είναι μια μεγάλη κατάσταση της ύπαρξης. Μπορείτε να βάλετε την πραγματική εργασία σε κάτι που σημαίνει πολλά για εσάς, και να απολαύσετε την επιτυχία που επιτυγχάνετε.

Δίδυμοι

Η σημερινή ενέργεια είναι βαριά και ασφυκτική, και αισθάνεστε γκρινιάρηδες σε κάθε απάντηση. Η κακή διάθεση σας είναι κατανοητή, ευθύνες που ζυγίζουν πάνω σας, και απλά θέλετε να είστε απαλλαγμένη από όλα.

Καρκίνος

Εργάζεστε ακόμη πιο αποτελεσματικά από ό, τι συνήθως, πράγμα που δίνει τη δομή σας. Ακόμα και αν είστε ένα αστέρι της ροκ στην εργασία και το σπίτι, μην γίνεστε πάρα πολύ αλαζόνες. Ακούστε προσεκτικά όταν οι συνάδελφοι ή η οικογένειά σας, προσπαθήσουν να σας πουν τι σκέφτονται. Η διαίσθησή σας είναι φυσικά ισχυρή, αλλά είστε σήμερα περισσότερο εναρμονισμένοι με τους στόχους σας.

Λέων

Είστε σε ένα κομμάτι από μια διάθεση, και το κανονικό χιούμορ σας φαίνεται να έχει πάει να κρυφτεί. Παίρνετε τα πάντα λίγο πολύ στα σοβαρά, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας και κάποιος θα μπορούσε να πει κάτι που πραγματικά θα σας εξόργιζε. Αλλά προτού να αντιδράσετε αυτο-δίκαια, σταματήστε και σκεφτείτε αν πραγματικά θέλετε να θυσιάσετε μια φιλία.

Παρθένος

Είναι εύκολο να γειωθείτε σήμερα. Είστε ακόμα πιο εστιασμένοι από το συνηθισμένο, ξέρετε τι πρέπει να γίνει, και έχετε κάποιες καλές ιδέες. Μπορεί να είναι τόσο δύσκολη η κάθε κατάσταση απαιτήσεων, διότι σε κάθε περίπτωση, είστε αρκετά πρακτικοί να καταλάβετε το διακύβευμα.

Ζυγός

Έχετε συσσωρεύσει πάρα πολλά. Πώς λειτουργεί για σας; Είναι μια εύλογη ερώτηση, γιατί θα πρέπει πιθανώς να κατακλύζεστε με υλικά πράγματα σήμερα. Αξίζουν όλα αυτά; Πιο συγκεκριμένα, τα χρειάζεστε; Τουλάχιστον αφιερώστε λίγα λεπτά για να γράψετε ευχαριστήριες σημειώσεις.

Σκορπιός

Επαναπροσδιορίστε τον εαυτό σας για μια νέα αποστολή. Τελειώσατε με το να είστε ένα φύλλο-ανίχνευσης, και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε πτήσεις. Πόσο εντυπωσιακό είναι αυτό; Μια μικρή γιορτή είναι εντάξει, αλλά θα πρέπει να συντονίζεστε στις μερικές πραγματικές δυνατότητες που ήδη φωνάζουν για την προσοχή σας.

Τοξότης

Όντας λεπτομέρεια προσανατολισμένη μάλλον δεν έρχεται φυσικά σε σας. Είστε πολύ περισσότερο από ένα άτομο με μεγάλη-εικόνα. Σήμερα, όμως, μπορεί να χρειαστείτε ένα τελειομανή στο γραφείο ή στο σπίτι. Όποια και αν είναι η θέση σας, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, μαζί με την ικανότητά σας να σκεφτείτε νέες προσεγγίσεις σε υπάρχοντα προβλήματα. Μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας να κρύψετε τις ευθύνες σας.

Αιγόκερως

Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ισχυρό μαγνήτη. Το κοινωνικό ημερολόγιο σας ξαφνικά ξεχειλίζει. Αυτό θα μπορούσε να είναι μεγάλη διασκέδαση, αν μπορείτε να προχωρήσετε με αυτό, ή θα μπορούσε να είναι ενοχλητικό, αν είστε εντελώς απροετοίμαστοι. Δείτε τι συμβαίνει αν έχετε κρατήσει μια αξιοπρεπή απόσταση σήμερα. Ενώ μπορείτε να απενεργοποιήσετε ορισμένα άτομα που δεν μπορούν να δουν κάτω από την επιφάνεια, θα δείξει τον απόλυτο έλεγχο σας πάνω από την κατάσταση.

Υδροχόος

Πόσο εκτιμάτε τις σχέσεις σας; Η απάντηση είναι ίσως περισσότερο από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει, διότι παρά τη δια βίου ανάγκη σας για ανεξαρτησία, είστε βαθιά προσηλωμένη στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Πάρτε μερικές ημέρες για να απολαύσετε τις συνδέσεις σας με τους φίλους, την οικογένεια, ακόμα και τους συνεργάτες και τους πελάτες, τους ανθρώπους στη ζωή σας που σημαίνουν περισσότερα σε σας.

Ιχθύς

Αποδεχτείτε τους επαίνους με ένα χαμόγελο. Εν τω μεταξύ, λογικοί τύποι, φαίνεται ότι δεν σας ενθουσιάζουν. Ακριβώς έτσι λειτουργεί το μυαλό σας. Ξεπεράστε την παρόρμηση να δώσετε demos για τους τουρίστες που θέλουν να κρυφοκοιτάζουν κάτω από την κουκούλα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-6-2017

Κριός Η μέρα θα αρχίσει να κινείται πολύ αργά για εσάς, και αυτό είναι τα επιβραδυντικά αποτελέσματα του Ιχθύ Σελήνη στο δωδέκατο οίκο...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-6-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Κριός Έχετε την άτακτη πλευρά σας να βγαίνει σήμερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τουλάχιστον θα είναι μια καλή ημέρα με αυτόν τον τρόπο...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017

Κριός Είναι μια μεγάλη ημέρα για εσάς, και μια που θα μπορούσατε να σταθείτε σε μακρά μεταφορά εάν παίζετε τις κάρτες σας σωστά. Η Σελήνη...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-3-2017

Κριός Έχετε αρκετή τόλμη για να κλωτσήσετε ότι βρεθεί στο δρόμο σας. Το ισχυρό, συναρπαστικό πνεύμα σας είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Ο...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-2-2017

Για όσους γεννήθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου: Μοιάζει με μια ζωηρή, μαγική χρονιά που ο καθένας θέλει να ακούσει τι έχετε να πείτε. Να μην...