Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017
<p>Κριός

Βρέχει έρωτα στην στράτα σου με κάθε δυνατό τρόπο. Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, ασφαλώς και μπορείς με την ανάδρομη Αφροδίτη να είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου. Το θέμα είναι με ποιον/ποιαν από όλους/όλες αυτούς/ές που σε θέλουν θα αποφασίσεις να καταλαγιάσεις.

Ταύρος

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στον 12ο Οίκο σου μιλάει για σαφείς επιστροφές σε προηγούμενες καταστάσεις. Έχεις την δυνατότητα, αλλά και όλη την διάθεση να ξεκαθαρίσεις μια παλιά σου σχέση. Υπόψη ότι ανοίγει η πιθανότητα για μια επιστροφή σε πολύ, πολύ παλιό σου σύντροφο με τον οποίο δεν έχει κλείσει ο κύκλος.

Δίδυμοι

Είναι γενικά μια πολύ ευνοϊκή ημέρα για επανασυνδέσεις για όλο το ζωδιακό, και για τους Διδύμους. Θέλει μια προσοχή το τετράγωνο του Ερμή με την Σελήνη από τον καρμικό σου Αιγόκερω, αν θες να βρεθείς πάλι με έναν άνθρωπο φρόντισε να μετριάσεις την κριτική και όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος

Η πολύπλοκη Σελήνη από τον συμβατό σου Αιγόκερω, ενώ σου δίνει τάσεις να λες τα πράγματα με το όνομά τους – κακό αυτό για μια επανασύνδεση – σου δίνει ταυτόχρονα μεγάλο δυναμισμό μέσω του Άρη και τρομερή γοητεία μέσω του Ποσειδώνα. Κάνε μια κίνηση επανένωσης, αλλά μείωσε τις εντάσεις.

Λέων

Καθώς ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σου, έχει σήμερα σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό ανοίγουν όλες οι πιθανότητες για μια τρυφερή επανασύνδεση. Ειδικά αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι Ζυγός ή ταύρος ή Κριός, τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο ανάμεσά σας.

Παρθένος

Με τον Ερμή από τον Κριό να τετραγωνίζει την Σελήνη από τον συμβατό σου Αιγόκερω δεν είναι πολύ εύκολη η ψυχολογική σου διάθεση. Όμως το πλανητικό σκηνικό, και κυρίως η ανάδρομη Αφροδίτη έχει βαλθεί να ενώσει τις καρδιές που πρέπει να είναι μαζί. Πρέπει να είσαι με κάποιον άνθρωπο; Αν η απάντηση είναι ναι, ναι θα πουν και οι ουρανοί.

Ζυγός

Η εξαιρετική σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στον 7ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων ανοίγουν τα φυλλοκάρδια σου, ανοίγουν οι πιθανότητες, στήνεται το τέλειο σκηνικό για γλυκύτατη επιστροφή ενός ανθρώπου που σημαίνει για σένα πολλά. Ναι, ένα τεράστιο ναι είναι γραμμένο στα σύννεφα τα ανοιξιάτικα για μια επανασύνδεση.

Σκορπιός

Το πολύ καλό πλανητικό σκηνικό θα σου επιτρέψει οπωσδήποτε να έχεις μια επιτυχημένη συνάντηση  με πρώην σύντροφο σήμερα. Βάλε μπροστά τα μεγάλα μέσα, που στην δική σου περίπτωση είναι ο ακραίος ερωτισμός και κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμά σου.

Τοξότης

Και η Σελήνη από τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων και ο Ήλιος από τον φιλικό σου Κριό σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη ανοίγουν τους δρόμους για επιστροφή σε μια γνώριμη αγκαλιά. Δώσε σημασία στο τι λέει και θέλει η καρδιά σου και με όπλο την αισιοδοξία κάνε μα συνάντηση που θα σου χαρίσει τον έρωτα.

Αιγόκερως

Η παντοδύναμη Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου ετοιμάσει εκπλήξεις, έχεις έντονη διέγερση με αντικρουόμενα συναισθήματα. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να έχεις την τάση επιστροφής σε έναν πρώην σύντροφο, τα έχεις μαζεμένα τα παράπονα και αν δεν τα αφήσεις στο σπίτι θα βρεθεί ο άνθρωπος προ εκπλήξεως!

Υδροχόος

Ο Ουρανός από τον Κριό σε έχει ταλαιπωρήσει γενικά πολύ με το τετράγωνο που έχει με τον Πλούτωνα. Αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει πολλές δυνατότητες να εξετάσεις μια επανασύνδεση, αρκεί να έχεις μια κάποια βεβαιότητα ότι αξίζει τον κόπο.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας σε τέλεια σχέση με την Σελήνη σου δίνει σήμερα το όπλο της γοητεία και της διαίσθησης για να καταφέρεις μια επανασύνδεση. Έχεις πολλές πιθανότητες να δικαιωθείς σε μια επαναπροσέγγιση με κάποιο παλιό σου ταίρι και αυτό αξίζει τον κόπο για να σου λυτρώσει την ψυχή, ακόμα κι αν αποφασίσεις τελικά να πας παρακάτω. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-3-2017

Κριός Καθώς είναι αφάνταστα θετική η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και μάλιστα είναι και σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-3-2017

Κριός Μπορείς σήμερα, με την καλή ενέργεια της Σελήνης που συμμαχεί με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου, να έχεις μια συνάντηση που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Κριός Είναι μια τέλεια ημέρα για επανασύνδεση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σου συμμαχεί με την ανάδρομη Αφροδίτη από το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...