Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017
<p>Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών

Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική εγρήγορση και γοητεία, έχουν μείνει θέματα με κάποιον άνθρωπο – ίσως με κάποιον που έχει Αφροδίτη στον Υδροχόο – που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Δες πώς θα ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου αλλά και την στάση σου για να απολαύσεις τα ερωτικά δώρα που έρχονται.

Ταύρος – Η Ντάμα των Πεντάκτινων (Ανάποδα)  

Δυσκολεύει η σχέση σου με ένα άτομο που ίσως να είναι Αιγόκερως. Πρέπει να προσέξεις την σχέση σου γιατί ίσως να δημιουργηθούν μέσα σε αυτήν παράλογες οικονομικές καταστάσεις. Υπάρχει ανισορροπία που μπορεί να σου δημιουργήσει τέτοια κόπωση που να ξεσπάσει με σωματικό – ψυχολογικό μαρασμό.

Δίδυμοι – Το Τρία των Κυπέλλων

Πολύ όμορφη κάρτα που σχετίζεται με μια ολοκλήρωση και πληρότητα στον ερωτικό τομέα. Όπως όλα τα τριάρια, το 3 Κούπα σχετίζεται με την Αυτοκράτειρα της Μεγάλης Αρκάνας, με την Αφροδίτη και το συναίσθημα. Ένα άτομο με Ερμή στον Καρκίνο παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σου.

Καρκίνος – Τρία των Ράβδων (Ανάποδα)  

Μια σχέση στην οποία δούλευες καιρό μπορεί να βαίνει στο τέλος της, ειδικά με έναν Κριό. Θα πρέπει να δεις πού είναι τα σφάλματα που έχουν γίνει, χωρίς κριτική και αυτοκριτική δεν υπάρχει σχέση. Αν θέλεις να κερδίσεις την παρτίδα θα πρέπει να δεις όλη σου την πορεία από την αρχή και να διορθώσεις τα πράγματα με άμεσες κινήσεις τρυφερότητας αλλά και με ειλικρίνεια.

Λέων – Τέσσερα των Σπαθιών (Ανάποδα)

Για κάποιον λόγο σήμερα αισθάνεσαι έναν αποκλεισμό στο θέμα του έρωτα. Ένα άτομο με τον Δία στον Ζυγό πιθανόν να παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, πιθανόν να υπάρχει μια ανισορροπία. Πρέπει να σκεφτείς τι θέλεις ερωτικά και να ανασυνταχθείς.

Παρθένος – Ντάμα των Ράβδων (Ανάποδα)

Μια σαφής δυσκολία διαφαίνεται στην σχέση σου, εδικά αν έχεις δεσμό ή φλερτάρεις με ένα άτομο από το ζώδιο του Κριού. Υπάρχει κακή ροή ενέργειας και πιθανόν να έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα επικοινωνίας που στην αρχή δεν θέλατε να τα δείτε. Έχει έρθει η ώρα της αλήθειας.

Ζυγός – Τέσσερα των Ράβδων (Ανάποδα)

Σύννεφα στην ερωτική σου ζωή, ειδικά αν σχετίζεσαι με άτομο που έχει Αφροδίτη στον Κριό. Η σχέση σου μοιάζει γενικά με κινούμενη άμμο όπου όλα τα ενδεχόμενα, από την απόλυτη σύνδεση μέχρι την πλήρη κατάρρευση είναι όλα ανοιχτά. Πρόσεξε τι κάνεις και τι λες αν θέλεις να διατηρήσεις τον δεσμό σου.

Σκορπιός – Πέντε των Πεντάκτινων

Πολλά προβλήματα έχει η σημερινή ημέρα στον ερωτικό τομέα. Υπάρχει πιθανότητα, αν έχεις μόνιμη σχέση, ο σύντροφός σου να δρα εντελώς χωρίς λογική στον οικονομικό τομέα και να σας προκαλέσει φθορά και έκθεση. Πρόσεξε ειδικά πάρα πολύ αν εσύ ή το ταίρι σου έχετε Ερμή στον Ταύρο.

Τοξότης – Ο Ρήγας των Σπαθιών

Μια κάρτα που σε φέρνει σε άμεση σχέση με έναν Υδροχόο. Όμως στην σχέση σας υπάρχει έντονη η εγωιστική τάση. Αν έχεις σχέση με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο πρόσεξε γιατί έχει μεγάλη εξουσία επάνω σου και κυριολεκτικά χειραγωγεί το μυαλό σου. Πρόσεξε γιατί είτε εσύ είτε το ταίρι σου είτε και οι δύο βάζετε τόσο ψηλά τον πήχη που μπορεί να βλάψετε τη σχέση σας.

Αιγόκερως – Ο Αυτοκράτορας

Πολύ δυνατή κάρτα, σε συνδέει με έναν Κριό ή με ένα άτομο που έχει πολύ αρχηγικά χαρακτηριστικά. Έχεις καλή σχέση με το βαθύ Εγώ σου, ξέρεις τι θέλεις ερωτικά και πώς να το επιτύχεις. Αν είσαι άντρας γίνεσαι αρχηγός στην σχέση σου. Αν είσαι γυναίκα έλκεις άντρες με κύρος και εξουσία.

Υδροχόος – Η Εγκράτεια  

Μια δυναμική κάρτα καλής ροής ενέργειας που ισχυροποιεί πολύ την σχέση σου, ειδικά αν ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Έχεις την δυνατότητα να μείνεις μακριά από πειρασμούς και να δεις το τι είναι ουσιαστικό και συμφέρον για σένα και το ταίρι σου.

Ιχθείς – Τρία των Πεντάκτινων (Ανάποδα)

Σου λείπει η ορθή κρίση για να δεις τι συμβαίνει στον ερωτικό τομέα. Αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που έχει Άρη στον Αιγόκερω να προσέξετε γιατί έχετε λάθος εκτιμήσεις από κοινού σε ζητήματα οικονομικά που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Πρέπει να ασκήσεις μεν κριτική στην σχέση σου και στον εαυτό σου, αλλά βρες τον τρόπο αυτό να γίνει με τρυφερότητα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Κριός – Η Εγκράτεια Πολύ καλή επιρροή. Δείχνει ότι έχεις κατασταλάξει ερωτικά και δεν αφήνεις τους πειρασμούς να χαλάσουν την ευτυχία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Κριός – Τέσσερα των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, κινείσαι ερωτικά σε κινούμενη άμμο. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Κριό, που μπορεί να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Είναι μια πολύ έντονη συναισθηματικά περίοδος, και ειδικά μια μέρα προκλήσεων. Αντιθέσεις και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Κριός – Επτά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, μπορεί να βιώνεις αυταπάτες σε σχέση με το ερωτικό σου πεδίο. Μπορεί αλλιώς να τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...