Κρίσιμες μοίρες στον γενέθλιο

Κρίσιμες μοίρες στον γενέθλιο
<p>Γενέθλιος Ήλιος σε κρίσιμη μοίρα.

Αισθάνεστε παρεξηγημένοι και παραγνωρισμένοι, ότι δεν σας καταλαβαίνουν οι άλλοι και μερικές φορές νοιώθετε εκτός του ρυθμού αυτού του κόσμου. Έχετε υψηλά ιδανικά και μια καλή καρδιά, σε συνδυασμό με μια άγρια υπερηφάνεια και απροθυμία να συμβιβαστείτε. Αυτή η ακλόνητη πίστη στην αξία σας δεν πηγάζει απαραίτητα από υπερηφάνεια (αν και πολλές φορές δίνετε την εικόνα του σνομπ ή του υπερφίαλου), αλλά από το γεγονός ότι είναι δύσκολο για σας να συμβιβάσετε τα αιτήματα του κόσμου με την δική σας εσωτερική φωνή που σας λέει τι να κάνετε. Έχετε την τάση να βλέπετε την καθημερινή ζωή σαν μια σκληρή διαδικασία και δίνετε την αίσθηση του γκρινιάρη και στην έσχατη των περιπτώσεων του μεμψίμοιρου ή αυτού που έχει πάντα δίκιο.

Γενέθλια Σελήνη σε κρίσιμη μοίρα.

Ποτέ δεν είστε αρκετά βέβαιοι τι είναι αυτό που θέλετε από τη ζωή, έτσι ποτέ δεν είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως έχουν. Έχετε την τάση να κρατάτε πολλά πράγματα μέσα σας και να μην εκδηλώνεστε άμεσα, επειδή συναισθηματικά και ψυχολογικά είστε πολύ ευαίσθητοι και είναι πολύ εύκολο για κάποιον να σας ταράξει. Παίρνετε όλα όσα συμβαίνουν πολύ σοβαρά και αυτό το χαρακτηριστικό σας από την αρνητική πλευρά μπορεί να δώσει μια τάση για μελαγχολία.

Γενέθλιος Ερμής σε κρίσιμη μοίρα.

Είστε ευσυνείδητοι και έχετε συνεχώς την επίγνωση της εντύπωσης που δημιουργείτε στους άλλους ανθρώπους και μερικές φορές μπορεί να εξαρτηθείτε από την αποδοχή τους ή την έγκρισή τους. Βρίσκετε πάντα πολλές αιτίες και επιχειρήματα για να δικαιολογήσετε καταστάσεις και να αποφύγετε το φταίξιμο ή την μομφή προς το άτομό σας. Πιθανότατα να δίνετε προς τα έξω μια εικόνα χαρούμενης αδιαφορίας ή την αίσθηση ότι είστε έρμαια των καταστάσεων και ανήμποροι και όταν οι άλλοι κρίνουν την συμπεριφορά σας γίνεστε έντονα αυτοπροστατευτικοί και δίνετε το δίκιο στον εαυτό σας.

Γενέθλια Αφροδίτη σε κρίσιμη μοίρα.

Είστε προικισμένοι με μια κάπως μπερδεμένη αίσθηση παιχνιδίσματος και με την ανυπομονησία ενός μικρού παιδιού και πολύ συχνά είστε ευάλωτοι συναισθηματικά και οι άλλοι είναι εύκολο να σας επιβληθούν ή να σας εκμεταλλευτούν. Στην πραγματικότητα η ανυπομονησία σας και τα παιδικά σας καπρίτσια δε σας αφήνουν να αφήσετε τις καταστάσεις να κάνουν τον κύκλο τους και λόγω της ανυπομονησίας γίνεστε στο τέλος εσείς το θύμα των περιστάσεων. Ένα παράδειγμα το παραπάνω θα μπορούσε να είναι η τέλεια σχέση που ψάχνετε. Στις σχέσεις δεν συμβαίνει πάντα να τυχαίνει σε περιπτώσεις που το πάρε-δώσε των συντρόφων και η η αίσθηση της σταθερότητας είναι όντως πραγματικότητα.

Γενέθλιος Άρης σε κρίσιμη μοίρα.

Δεν σας αρέσει να είστε υπό πίεση, αλλά συχνά φέρνετε τον εαυτό σας σε αυτή τη θέση, επειδή αναβάλετε την λήψη αποφάσεων ή επειδή αφήνετε τα πράγματα να ξεφεύγουν μέχρι να βρεθείτε αναγκαστικά στην θέση που δεν πάει άλλο και πρέπει να πάρετε μια απόφαση ή χρειάζεται να κάνετε μια ξεκάθαρη κίνηση. Ενδέχεται να έχετε κρυφές φιλοδοξίες ή μεγαλειώδη όνειρα, αλλά ταυτόχρονα να έχετε και τον ενδόμυχο και μυστικό φόβο ότι δε θα μπορέσετε να τα τολμήσετε και να τα πετύχετε, με αποτέλεσμα να δίνεται στους άλλους την εντύπωση ατόμου που είναι απογοητευμένο και εμποδισμένο. Συνδυάζετε επιφυλακτικότητα με νταηλίκι και ο συνδυασμός αυτός σας κάνει αρκετά ελκυστικούς όντως μέρος της προσωπικής σας γοητείας.

Γενέθλιος Δίας σε κρίσιμη μοίρα.

Είστε ένας ηγέτης, χωρίς οπαδούς όμως. Είστε ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να μοιραστείτε, αλλά υπερβολικά σταθεροί στις απόψεις σας και στον τρόπο σας με αποτέλεσμα μετά από κάποιο σημείο οι άλλοι να μην μπορούν να σας ακολουθήσουν ή να σας αγγίξουν. Παίρνετε μεγάλη χαρά από αντιπαλότητες και αψιμαχίες γιατί σας αρέσει το διανοητικό παιχνίδι που κρύβεται πίσω από αυτές και μπορεί να εκπέμπετε μια αόριστα συγκαταβατική εικόνα προς τους άλλους ή να δίνετε την εντύπωση πως κάνετε κάποιο είδος αστείου συνεχώς, χωρίς απαραίτητα να έχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι καταλαβαίνουν πλήρως το χιούμορ σας.

Γενέθλιος Κρόνος σε κρίσιμη μοίρα.

Λειτουργείτε ως παρατηρητής στην ζωή, ακόμη και του ίδιου σας του εαυτού και αυτό σας το χαρακτηριστικό, σάς προδίδει αρκετό χιούμορ αναμεμειγμένο με ειρωνεία και με τη διάθεση αυτοσάτυρας. Η τάση σας είναι να απομονώνεστε μέσα στην αντικειμενικότητα και να αρνείστε να συμμετέχετε πλήρως και με όλες τις αισθήσεις σε αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Μερικές φορές είναι σαν να παίζετε τον ρόλο ενός ηθοποιού στο δράμα της ζωής και αυτό από την αρνητική πλευρά μπορεί να σας κάνει να δίνετε την εντύπωση του σνομπ ή του ποζάτου.

Γενέθλιος Ουρανός σε κρίσιμη μοίρα.

Έχετε σαφώς προσδιορισμένους στόχους στη ζωή και δεν θα ανεχτείτε κανένα εμπόδιο στις προσπάθειές σας για την υλοποίησή τους. Είστε προικισμένοι με εφευρετικότητα και αυθεντικότητα, αυτό το γνωρίζετε, στο σημείο όμως που που μπορεί να γίνετε ανυπόφοροι και αυτάρεσκοι χαρακτήρες για τους άλλους. Ο δογματισμός σας και μερικές φορές ο απότομος τρόπος ομιλίας σας συχνά κάνουν τους άλλους να αισθάνονται ανταγωνιστικά και τους απωθεί, ακόμη και όταν στην ουσία έχετε δίκιο.

Γενέθλιος Ποσειδώνας σε κρίσιμη μοίρα.

Μερικές φορές, δίνετε την εντύπωση ότι για εσάς η ύπαρξη είναι μια ανοησία, μια σύντομη και ενοχλητική παραμονή καθ'οδόν σε κάποια πιο ενδιαφέρουσα κατάσταση. Ζείτε στον δικό σας, ιδιωτικό κόσμο, ένα μέρος όπου αισθάνεστε άνετα και όλα είναι τακτοποιημένα και υπό έλεγχο με έναν ονειρικό τρόπο. Αυτό ενίοτε είναι και το χάρισμα που έχετε, αλλά από την άλλη αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους και τον κόσμο γενικά ως κάτι επιφανειακό και με τρόπο επιπόλαιο.

Μεσουράνημα σε κρίσιμη μοίρα.

Αν και εξωτερικά δίνετε την εικόνα του θετικού και διεκδικητικού ατόμου, του εκπορθητή κατά κάποιον τρόπο, εσωτερικά έχετε μια αρκετά αμυντική τάση, σαν να είστε εσείς που εκπορθείτε. Έχετε έντονα την ανάγκη να αισθάνεστε πως πατάτε σε στέρεο έδαφος και ότι είστε άτρωτοι στις προκλήσεις και τα εμπόδια. Μπορεί γι' αυτόν τον λόγο να ακολουθείτε κάποια θρησκεία ή κάποια φιλοσοφία λοιπόν, που να σας δίνει αυτή την επιβεβαίωση, ότι δηλαδή υπάρχει ασφάλεια και ευλογία στις προσπάθειές σας. Έχετε υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες και η ολοκλήρωση και η επιτυχία των υποθέσεών σας είναι πιο σημαντικό και από εσάς τους ίδιους.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Η αστρολογία των δίδυμων

Η αστρολογία των δίδυμων

Η αστρολογία των δίδυμων

Τα αδέλφια που μοιράζονται ένα γενέθλιο χάρτη εξακολουθούν να είναι μοναδικά. Εδώ είναι μια κοινή ερώτηση: Εάν τα δίδυμα μοιράζονται τα...

Έχετε επιστροφή Αφροδίτης;

Έχετε επιστροφή Αφροδίτης;

Έχετε επιστροφή Αφροδίτης;

Όταν κάποιος πλανήτης επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, κάνει μια πλήρη περιστροφή στο ζωδιακό κύκλο και επανέρχεται στην ακριβή μοίρα,...

Κρίσιμες μοίρες

Κρίσιμες μοίρες

Κρίσιμες μοίρες

Ξεκινάνε από την 0ή του Κριού και αλλάζουν κάθε 12°51’. Αυτή η διαίρεση του ζωδιακού κύκλου προκύπτει από την συμβολική περίοδο της...

Κρίσιμες μοίρες στις δευτερεύουσες προόδους

Κρίσιμες μοίρες στις δευτερεύουσες προόδους

Κρίσιμες μοίρες στις δευτερεύουσες προόδους

Μπορούν να υπάρξουν έντονες διαδικασίες ή διαφωνίες με συνεργάτες ή απλά η συνειδητοποίηση ότι οι καταστάσεις της ζωής σας δε φαίνεται...

Εκτη Αισθηση!

Εκτη Αισθηση!

Εκτη Αισθηση!

Τι είναι πραγματικά η έκτη αίσθηση; Η έκτη αίσθηση ή οι λεπτές ικανότητες αντίληψης, είναι η ικανότητά μας να αντιλαμβανόμαστε τις...

Τριγυρίζοντας στον Λαβύρινθο του Χάους

Τριγυρίζοντας στον Λαβύρινθο του Χάους

Τριγυρίζοντας στον Λαβύρινθο του Χάους

Ας μιλήσουμε για μια κάπως περίεργη αίσθηση, που την έχουμε βιώσει όλοι.