Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-3-2017
<p>Κριός

Θα ήταν προτιμότερο να αφήσεις την σημερινή ημέρα να περάσει χωρίς κάποια σημαντική κίνηση στο πεδίο της επανένωσης. Ακόμα κι αν ήδη έχεις βρεθεί με έναν παλιό σου σύντροφο και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά είναι δύσκολη πλανητικά η ημέρα και μπορεί ξαφνικά να στραβώσουν όλα από μια λάθος λέξη, από μια παράξενη ματιά. Άσε την ημέρα και δες τι θα σχεδιάσεις για αργότερα.

Ταύρος

Ενώ ο Άρης από το ζώδιό σου ευνοεί την επανένωση με κάποιο παλιό σου ταίρι υπάρχουν δύσκολες συνθήκες από τον ανάδρομο Ερμή στον καρμικό σου Ζυγό και καλό είναι να δράσεις με μεγάλη προσοχή στο θέμα των ερωτικών επιστροφών. Σοβαρότητα και να μην δέχεσαι ούτε να δίνεις πολλές υποσχέσεις είναι η συμβουλή των άστρων.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να κοντράρει τον ανάδρομο Δία από τον φιλικό σου Ζυγό θα υπάρξουν σήμερα εμπόδια σε μια προσέγγιση με άνθρωπο από το παρελθόν σου. Μπορεί οι δυσκολίες να μην είναι ερωτικές, μπορεί να θέλετε και οι δύο να βρεθείτε και να μην το επιτρέπουν οι συνθήκες. Κάνε λίγη υπομονή.

Καρκίνος

Η αγριεμένη Σελήνη από τον συμβατό σου Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και δύσκολη σχέση με τον Ουρανό, την Αφροδίτη, τον ανάδρομο Δία και τον Ερμή βγάζει απαγορευτικό για μια επανένωση, τουλάχιστον για σήμερα. Προσπάθησε να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες και μετά όλα θα είναι εύκολα.

Λέων

Είναι μια δύσκολη ημέρα όχι για σένα προσωπικά, αλλά για τα περισσότερα ζώδια. Οπότε αν σε ενδιαφέρει ένας Ζυγός, ένας ταύρος ή ένας Δίδυμος – αλλά και Παρθένος και Υδροχόος, έχεις κάπως πιο ανοιχτούς ορίζοντες. Με τα άλλα ζώδια θέλει υπομονή.

Παρθένος

Με τον Ερμή από τον Κριό να τετραγωνίζει την Σελήνη από τον συμβατό σου Αιγόκερω δεν είναι πολύ εύκολη η ψυχολογική σου διάθεση. Όμως το πλανητικό σκηνικό, και κυρίως η ανάδρομη Αφροδίτη έχει βαλθεί να ενώσει τις καρδιές που πρέπει να είναι μαζί. Πρέπει να είσαι με κάποιον άνθρωπο; Αν η απάντηση είναι ναι, ναι θα πουν και οι ουρανοί.

Ζυγός

Είναι εξαιρετικά δύσκολη σήμερα μια επιχείρηση επανασύνδεσης, όσο κι αν το θες. Όλοι οι πλανήτες λένε ότι πρέπει επιτέλους να πάρεις ώριμες αποφάσεις και όχι να τρέχεις πίσω από την ανάγκη σου να ξορκίσεις την μοναξιά. Δες με σοβαρότητα αν θες πίσω ένα παλιό σου ταίρι, δεν είναι ανάγκη να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Σκορπιός

Με τον Πλούτωνα να κάνει σύνοδο με την Σελήνη στον Αιγόκερω είσαι από τα λίγα ζώδια που έχεις εύνοια στο θέμα μιας επανασύνδεσης. Πρέπει όμως να βεβαιωθείς ότι δεν σε πνίγει το συναίσθημα. Το θέμα δεν είναι να γυρίσεις σε μια αγκαλιά που την ποθείς, αλλά να είναι και πραγματικά ωφέλιμη αυτή η σχέση.

Τοξότης

Με τον ανάδρομο Δία να είναι σε αντίθεση με τον Ερμή αλλά και με ένα γενικά δύσκολο πλανητικό πεδίο ενεργειών, η καλύτερη δράση στο θέμα της επανασύνδεσης σήμερα είναι η αναμονή και η αυτοεξέταση. Δες όλους τους λόγους που θες να είσαι με κάποιο άτομο ξανά. Και αποφάσισε αν όντως αυτό είναι που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και «πόλεμο» με όλους τους πλανήτες θα σου δώσει σφοδρότατα συναισθήματα. Όμως μια επανασύνδεση μόνον στα παραμύθια και τις ταινίες πάει καλά με μόνο όπλο το συναίσθημα. Εσύ χρειάζεσαι και λογική για να δεις τι σε συμφέρει.

Υδροχόος

Οι σημερινές πλανητικές επιρροές δεν ευνοούν την επανασύνδεση παρά μόνον αν έχεις και εσύ και το πρώην ταίρι σου αποφασίσει να αγνοήσετε κάθε οδηγία. Αν αυτό είναι αλήθεια, τα άστρα φωτίζουν τους τολμηρούς. Σε γενικές γραμμές όμως, καλύτερα να έχεις μια στάση αναμονής για να μην προδοθείς.

Ιχθείς

Αν και γενικά όλη η πλανητική ενέργεια σήμερα δίνει ένταση και κακή ροή συναισθημάτων, με πολλά παράπονα και αντιφατικές εκδηλώσεις, ίσως να μπορείς να έχεις μια επανένωση. Αυτό φυσικά εξαρτάται και από την αστρολογική ταυτότητα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, γιατί αν εμπλέκεται με την δύσκολη Σελήνη θα είναι κάπως παράξενα τα πράγματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-5-2017

Κριός Φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αυτή πιθανώς δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αναρωτηθείτε γιατί οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Κριός Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2017

Κριός Αν και ο Άρης από τον Ταύρο είναι σε εξαιρετική όψη με την Σελήνη από την Παρθένο, η κάπως δύσκολη σχέση Ουρανού/Κρόνου δίνει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Κριός Η Αφροδίτη σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, αλλά και ο δυναμικός Ουρανός πάλι σε δύσκολη διάθεση, δεν επιτρέπει αυτές τις ημέρες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-2-2017

Μια εξαιρετικά πολύπλοκη πλανητική χορογραφία, με την Σελήνη στον Σκορπιό να κάνει τετράγωνο με τον Ερμή, κόβοντας απότομα τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-2-2017

Είναι μια μάλλον δύσκολη ημέρα για το μεγάλο εγχείρημα μιας επανασύνδεσης, η Σελήνη στον Καρκίνο διακόπτει σχέσεις με τον ανάδρομο Δία,...