Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017
<p>Κριός – Επτά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Πρόσεξε, μπορεί να βιώνεις αυταπάτες σε σχέση με το ερωτικό σου πεδίο. Μπορεί αλλιώς να τα νομίζεις τα πράγματα και αλλιώς να είναι στις σχέσεις σου. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να παίζει αρνητικό ρόλο στις σχέσεις σου. Δες με σοβαρότητα τις λεπτομέρειες, πιάσε τα αόρατα μηνύματα για να μην έχεις εκπλήξεις.

Ταύρος – Δύο των Κυπέλλων  

Το πάθος έχει μπει στην ζωή σου. κάτι ολοκαίνουριο και πολύ δυνατό ξεσηκώνει την ψυχή σου. Θέλεις να εκφράσεις όλο σου τον ερωτισμό, αλλά υπάρχει και μια πνευματική σύνδεση με τον άνθρωπο που σε ξεσηκώνει. Εξαιρετική κάρτα με πολλές δυνατότητες στον έρωτα.

Δίδυμοι – Ο Ακόλουθος των Σπαθιών

Θα πρέπει να μετρήσεις σήμερα τα λόγια σου στον ερωτικό τομέα για να μην έχεις παρεξηγήσεις, ειδικά αν σχετίζεσαι με άλλο ζώδιο του Αέρα, Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο. Αν έχεις σχέση με ένα άτομο σημαντικά μικρότερό σου μπορεί να αντιληφθείς ότι δεν υπάρχει πραγματική σοβαρότητα στην επικοινωνία σας.

Καρκίνος – Εννέα των Σπαθιών  

Θα υπάρξει μπροστά σου μία δύσκολη συναισθηματικά ημέρα, με μια απομόνωση για να σκεφτείς τι δεν έχει πάει καλά στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να έχεις κάποια νέα παράξενα από άτομο με Άρη στους Διδύμους, μπορεί ένας Δίδυμος, ένας Ζυγός ή ένας Υδροχόος να απασχολεί την σκέψη σου.

Λέων – Έξι των Ράβδων

Ερωτικός θρίαμβος. Αν στην ζωή σου έχει υπάρξει μια δύσκολη διεκδίκηση, σαφώς νικάς και στα σημεία και κατά κράτος. Είναι ένα χαρτί που σχετίζεται με τον Δία στον Λέοντα, αλλά και γενικά με το ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων στα ερωτικά σου θέματα.

Παρθένος – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Είναι πιθανόν να έχεις μια έντονη και ενδιαφέρουσα σχέση με ένα άτομο από τους Ιχθείς. γενικά η ποιότητα των Ιχθύων, με τον έντονο συναισθηματισμό έρχεται στην ζωή σου. Στην σχέση σου κυριαρχεί το συναίσθημα αλλά και μια καλλιτεχνική τάση.

Ζυγός – Δύο των Σπαθιών

Τα Σπαθιά γενικά σχετίζονται με τα ζώδια του Αέρα, αλλά το Δύο Σπαθί σε ενώνει με ένα άτομο που έχει και Σελήνη στον Ζυγό. Μια στάση απομόνωσης στον ερωτικό τομέα και μια ανάγκη σου για διερεύνηση των συναισθημάτων σου θα πρέπει να προσέξεις να μην καταλήξει σε ψυχρότητα.

Σκορπιός – Η Κρίση (Αντεστραμμένο)

Η Κρίση είναι το χαρτί της Μεγάλης Αρκάνας που σχετίζεται με τον Πλούτωνα, τον κυβερνήτη σου. καθώς έχει εμφανιστεί αντεστραμμένη δηλώνει μια βαθιά πικρία για τον έρωτα και γενικά τις σχέσεις σου. Πρέπει να αναλογιστείς όλη σου την πορεία για να βρεις γιατί δεν σου πάνε καλά τα πράγματα.

Τοξότης – Οκτώ των Κυπέλλων

Κάτι καινούριο και πολύ δυναμικό σε παρασέρνει μακριά από σχέσεις με ανθρώπους που για καιρό έπαιξαν ρόλο στην ζωή σου. ένα άτομο με Κρόνο στους Ιχθείς μπορεί να σε σαγηνεύει. Έχεις ανάγκη από νέες αλλά βαθιές εμπειρίες στον έρωτα, και έχεις την ωριμότητα να αντικρίσεις την αλήθεια των συναισθημάτων σου.

Αιγόκερως – Οι Ερωτευμένοι (Αντεστραμμένο)

Υπάρχει σύγχυση στον ερωτικό τομέα, με πολλά πρόσωπα να εμπλέκονται στα ερωτικά σου. η σχέση σου με έναν Δίδυμο μπορεί να διέρχεται από φάση έντασης ή απιστίας. Έχεις πολλές ανάγκες, αλλά όχι σταθερούς στόχους, υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει, αλλά όχι και ξεκάθαρος ορίζοντας.

Υδροχόος – Ο Πύργος (Αντεστραμμένο)  

Κάτι μπορεί να υπονομεύει την σχέση σου, που όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο Άρης, ο πλανήτης των απότομων αλλαγών, θα παίξει ρόλο στην σχέση σου με κάποιον τρόπο. Να περιμένεις αιφνίδιες αλλαγές που επιπλέον θα σε ξαφνιάσουν, γιατί δεν υπάρχουν σημάδια.

Ιχθείς – Εννέα των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Μια κάρτα που δηλώνει ότι έχεις πρόβλημα με κάποιο άτομο από τα ζώδια της Φωτιάς, Κριό, Λέοντα ή Τοξότη – και ειδικά με κάποιον που έχει Σελήνη στον Τοξότη. Αισθάνεσαι ότι έχεις εγκλωβιστεί σε μια σχέση που δεν ανταποκρίνεται σε όσα σου υποσχέθηκε.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-1-2018

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Ενώ βρίσκεστε τώρα στις πιο πολυάσχολες εβδομάδες του χρόνου, υπάρχει μια νέα ώθηση από τις παιχνιδιάρικες...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Μπορείτε να περιμένετε να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο ερωτικό στόχο εφόσον τα Δέκα των Κυπέλλων βγήκαν στην...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Η σχέση σου με έναν Καρκίνο ή με ένα άτομο που έχει Αφροδίτη στον καρκίνο διέρχεται από μεγάλη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Ένα από ατ πιο καλοδεχούμενα χαρτιά της Ταρώ. Σε συνδέει με ένα άτομο που έχει Ερμή στον Καρκίνο και γενικά...