Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017
<p>Κριός

Χρειάζεστε ελευθερία και σήμερα. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα, αν μπορείτε να πάρετε το χρόνο και το χώρο που χρειάζεστε για να απολαύσετε την περιέργειά σας. Αλλά ο αγαπημένος σας, φίλος ή αφεντικό μπορεί να προσπαθήσει να σας χαλιναγωγήσει.

Ταύρος

Μια επαναστατική παρότρυνση αναβλύζει μέσα σας σήμερα. Είστε γενικά πολύ ικανοποιημένοι με την παραδοσιακή διαδρομή. Τώρα, όμως, θέλετε να κάνετε κάτι λίγο άγριο και απρόσμενο.

Δίδυμοι

Η φυσική περιέργεια σας κορυφώνεται σήμερα, ζωντανεύοντας κάθε συζήτηση και εμπειρία που έχετε. Η ίδια η ζωή αισθάνεται σαν μια περιπέτεια, μόνο και μόνο επειδή διάνοια σας είναι αιχμηρή και είστε προσαρμοσμένοι σε κάθε απόχρωση του χιούμορ και ανθρωπιάς γύρω σας.

Καρκίνος

Κάποιος κοντά σας φαίνεται να διασχίζει ένα όριο σήμερα. Αλλά πριν πάτε κουνάτε το δάχτυλό σας σε αυτούς, ελέγξτε τα δικά σας συναισθήματα. Ίσως είστε άβολα με αυτό που μοιάζει με επανάσταση, αλλά είναι πραγματικά η δημιουργικότητα στην εργασία. Η αλήθεια είναι, ότι μερικές φορές, η εξέγερση είναι αναγκαία και σκόπιμη.

Λέων

Αν προσπαθείτε να προσελκύσετε μια ομάδα σήμερα, να είστε προσεκτικοί στο πώς να τους αντιμετωπίσει. Μια δογματική στάση δεν θα πάει καλά. Αλλά έχετε τη δύναμη να εμπνεύσετε πραγματικά τους ανθρώπους. Πείστε τους ότι έχετε τα συμφέροντά τους στο μυαλό, και θα είναι πολύ πιο πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί σας.

Παρθένος

Είστε αντιμέτωποι με κάτι εκπληκτικό σήμερα, μια πραγματικά απρόσμενη ιδέα, ή συμπεριφορά που νομίζετε ότι είναι επαναστατική απλά για χάρη της εξέγερσης του. Αλλά ίσως υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτό.

Ζυγός

Μποέμικες συγκεντρώσεις είναι ακριβώς το στυλ σας σήμερα. Μπορείτε να μετατρέψετε σχεδόν οποιαδήποτε συγκέντρωση - ακόμη και μια επαγγελματική συνάντηση - σε κάτι πολύχρωμο και διασκεδαστικό, μόνο με τη δική σας, μοναδική παρουσία. Συζητήστε τα λόγια και τις ιδέες με τους φίλους σας, και να είστε δημιουργικοί και θα αντιμετωπίσετε ένα έργο στη δουλειά.

Σκορπιός

Είναι καλό να είσαι δογματικός, αλλά σήμερα θα πρέπει να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια για να ακούσετε τους άλλους ανθρώπους. Ό, τι κάνεις τώρα, είναι μια ομαδική προσπάθεια, αν το έχετε συνειδητοποιήσει αυτό ή όχι. Μπορεί να προτιμάτε να έχετ εεσείς τον έλεγχο των πραγμάτων, όμως θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους σήμερα.

Τοξότης

Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε τη γάτα, αλλά δεν θα σας θέσει πίσω ούτε ένα βήμα σήμερα! Στην πραγματικότητα, θα σας ωθήσει προς τα εμπρός σε νέες, αχαρτογράφητες περιοχές του μυαλού σας.

Αιγόκερως

Η αξιόπιστη φύση σας έρχεται βολική σήμερα. Η κοινότητά σας - είτε αυτό σημαίνει οικογένεια, συναδέλφους ή φίλους σας, βασίζεται σε σας πολλά. Σίγουρα δεν πρόκειται να τους απογοητεύσετε τώρα. Μπορείτε να είστε ήρεμοι, αποτελεσματικοί ηγέτες, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέες ιδέες. Έχετε την τάση να αποφεύγετε άσκοπους κινδύνους, αλλά ακολουθείτε το ένστικτό σας σήμερα.

Υδροχόος

Δώστε κάποια σκέψη σήμερα για το πώς θα θέλατε να περάσετε το επόμενο μήνα της ζωής σας. Είναι ένα έργο που θα θέλατε να ξεκινήσετε, ή αυτό χρειάζεται ολοκλήρωση; Αν ναι, μπορείτε να φανταστείτε μια νέα προσέγγιση τώρα. Τι άλλοι στόχοι μπορούν να οριστούν και να επιτευχθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες; Μην φοβάστε να σκεφτείτε με τόλμη και υψηλούς στόχους.

Ιχθύς

Στηριζόμενοι στην διάνοια σας είναι εξίσου σημαντικό σήμερα, καθώς ακούτε το ένστικτό σας. Είστε αντιμέτωποι με πολλές φρέσκες, ενδιαφέρουσες ιδέες. Η λογική διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, όπως και μιλώντας με άλλους ανθρώπους. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-7-2017

Κριός Αυτοπεποίθηση, αφρώδες και εντελώς άνετη, κατέχετε σήμερα τον κόσμο. Κανείς δεν τολμά να αμφισβητήσει το θρόνο σας - αλλά αυτό...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Κριός Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει πραγματικά μια φωτιά κάτω από σας σήμερα. Για πρώτη φορά σε κάποιο χρονικό διάστημα,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Κριός Είναι μια υπέροχη μέρα για τη λήψη καινοτόμων βημάτων προς ένα στόχο. Σίγουρα δεν σας πειράζουν οι σοκαριστικοί άνθρωποι. Και τώρα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-4-2017

Κριός Είσαι πραγματικά εξωστρεφής σήμερα, μιλώντας και συναλλάσσοντας ιδέες με όλους. Οι άνθρωποι έλκονται από το ελεύθερο πνεύμα, την...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Κριός Μπορείτε να σκεφτείτε σταδιακά ακόμη και να μείνετε συνεπής με τις αρχές σας. Σήμερα θα πρέπει να είναι όλα σχετικά με την άφοβη...