Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-3-2017
<p>Κριός – Ο Ρήγας των Πεντάκτινων

Εξαιρετική κάρτα που σε συνδέει με ένα άτομο το οποίο επηρεάζεται από τις ιδιότητες του ζωδίου του Ταύρου. Μια σταθερή σχέση ανατέλλει, με πολύ καλές προοπτικές. Όχι μόνον θα υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου καλή ψυχική σύνδεση αλλά το ταίριασμά σας θα σας φέρει και οικονομική επιτυχία.

Ταύρος – Τέσσερα των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Μια τεράστια ανασφάλεια κυριαρχεί στον συναισθηματικό σου κόσμο. Ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να παίζει διαλυτικό ρόλο στις σχέσεις σου. Δες με καθαρότητα την αξία σου και μην αφήνεις κανέναν, ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό να σου φτιάχνει συναισθηματικές παγίδες.

Δίδυμοι – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο)

Υπάρχει μια ανισορροπία, ειδικά αν σχετίζεσαι με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη. Ενώ ο έρωτας σου ανοίγεται διάπλατα, υπάρχουν εσωτερικές ανασφάλειες που σε εμποδίζουν να απολαύσεις όλο το δυναμικό της σχέσης σου. Ηρέμησε και θα δεις ότι έχεις να κερδίσεις πολλά.

Καρκίνος – Έξι των Πεντάκτινων  

Πολύ γλυκιά επιρροή. Είσαι πολύ κοντά με ένα άτομο που έχει Σελήνη στον Ταύρο. Μικρές εκπλήξεις και δώρα μπορούν να ζεστάνουν την σχέση σας. Έχετε καλή ροή ενέργειας, ο ένας σκέφτεται τον άλλον και μπορείτε να είστε όχι μόνον τρυφερά συνδεδεμένοι ψυχικά, αλλά να έχετε και χρησιμότητα πρακτική μεταξύ σας.

Λέων – Η Ντάμα των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Ενώ έχεις μια πληθωρική έκφραση συναισθημάτων – που μπορεί να έχουν για αποδέκτη τους έναν Καρκίνο – έχεις ταυτόχρονα μια πολύ μελαγχολική διάθεση. Μπορεί πάλι το ταίρι σου να είναι που αντιμετωπίζει μια καταθλιπτική συνθήκη. Πάντως κάτι σας έχει μαυρίσει την καρδιά.

Παρθένος – Ο Τροχός της Τύχης (Αντεστραμμένο)

Είσαι σε μια έντονη απόρριψη των αλλαγών που έρχονται στην συναισθηματική ζωή. Θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα όπως έχουν, από φόβο μήπως και η όποια αλλαγή σε αποσταθεροποιήσει. Η κάρτα αυτή σε ενώνει με ένα άτομο από το ζώδιο του Τοξότη που θα πρέπει μαζί του να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Ζυγός – Ο Ρήγας των Ράβδων

Δυνατές συγκινήσεις και καλές προοπτικές στην σχέση σου, ειδικά αν το ταίρι σου είναι Λέων. Μια στιβαρή αντιμετώπιση των συναισθηματικών και υλικών θεμάτων σας φέρνει μαζί σε σχέση ισχύος. Αν δεν έχεις σχέση αυτή τη στιγμή, είσαι πολύ κοντά σε έναν άνθρωπο με ρεαλιστική αντιμετώπιση της ζωής.

Σκορπιός – Εννιά των Πεντάκτινων  (Αντεστραμμένο)

Ένα άτομο με Αφροδίτη στην Παρθένο απασχολεί την σκέψη σου. θα πρέπει να προσέξεις σε περίπτωση που μαζί με το ταίρι σου έχετε οικονομικές συναλλαγές ή κοινά ταμεία, γιατί λάθη του παρελθόντος και έλλειψη θεμελίων μπορεί να σου στοιχίσει μια αποσταθεροποίηση.

Τοξότης – Δέκα των Σπαθιών

Κάποιος Δίδυμος μπορεί να σε ταλαιπωρεί. Ίσως μια σχέση σου να έχει φτάσει στο τέλος της. Δεν είναι η ώρα να υπεκφεύγεις ούτε να προσπαθείς να κάνεις τα πικρά γλυκά. Δες την κατάσταση με ειλικρίνεια και να ξέρεις ότι κάθε τέλος είναι μια αρχή.

Αιγόκερως – Η Δικαιοσύνη (Αντεστραμμένο)  

Νιώθεις ότι το πεδίο των σχέσεών σου σε αδικεί κατάφωρα, ότι δίνεις και δεν παίρνεις, ότι σε υποτιμούν. Πιθανόν ένα άτομο από το ζώδιο του Ζυγού να παίζει διαλυτικό ρόλο στις σχέσεις σου. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και σύντομα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Υδροχόος – Τρία των Ράβδων (Αντεστραμμένο)   

Πιθανόν μια σχέση σου – ειδικά με έναν Κριό – να είναι μια αυταπάτη. Κάτι έχει συμβεί που εσύ δεν το γνωρίζεις, μια εξαπάτηση υπάρχει, μια προσδοκία που δεν πρόκειται να βγει τελικά σε καλό. Ερεύνησε την αλήθεια των σχέσεών σου, είσαι σε κατάσταση μη καλής σχέσης με την διαίσθησή σου.

Ιχθείς – Εννιά των Κυπέλλων

Μια κάρτα που συνδέεται με το ζώδιό σου και ειδικά με τον Δία στους Ιχθείς. Καλή κάρτα για τα συναισθηματικά σου θέματα που φέρνει αρμονία και ευτυχία στις σχέσεις σου. Πρόσεξε όμως, μέσα στην καλή ενέργεια που νιώθεις με το ταίρι σου μην αφήνεις έξω από τον μαγικό κύκλο και όλους όσοι σε αγαπάνε, θα τους χρειαστείς κάποια στιγμή, αν μη τι άλλο.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 31-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 31-8-2017

Κριός – Τρία των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο Κάποιο στρες ίσως σας κρατάει πίσω πριν μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο σχέδιο που...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-7-2017

Κριός – Ντάμα των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Σήμερα, θα μπορούσατε να έχετε έναν δύσκολο χρόνο και πολλά προβλήματα στο να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-7-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Η όποια σχέση έχετε διέρχεται από μεγάλη και σοβαρή κρίση που δεν θα έχει καλή εξέλιξη αν δεν προσέξετε αν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-6-2017

Κριός – Τρία των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο Κάποιο στρες ίσως σας κρατάει πίσω πριν μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο σχέδιο που...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-4-2017

Κριός – Ο Πύργος (Αντεστραμμένο) Ουπς, πρόβλημα! Κάι δεν πάει καλά στις σχέσεις σου και θα πρέπει να προσέξεις πολύ. Και μάλιστα, κάτι...