Πως να χάσεις κιλά βάσει ζωδίου

Πως να χάσεις κιλά βάσει ζωδίου
<p style="margin: 0in 0in 8pt;">Κριός

Η άσκηση είναι ένα φυσικό πράγμα για σας. Εάν είστε τέτοιο είδος ανθρώπου, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Χρειάζεται πολλή δράση γύρω σας και να είστε σε κίνηση στο σύνολο του χρόνου, δεδομένου ότι είστε γεμάτοι ενέργεια.

Ταύρος

Πάντα είχατε πρόβλημα να προσαρμοστείτε σε μια δίαιτα. Αυτό συμβαίνει επειδή αγαπάτε αισθησιακές διεγέρσεις που έρχονται με τη μορφή των τροφίμων και ως εκ τούτου να έρχονται σε αντίθεση με τη σκληρή πραγματικότητα που είναι η ζωή. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ο λόγος για τον οποίο είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με τις δίαιτες της ημέρας.

Δίδυμοι

Το καλύτερο πράγμα για τους ανθρώπους αυτού του ζωδίου είναι ότι ταιριάζουν εύκολα σε δύο διαφορετικές νοητικές στάσεις. Για αυτά τα άτομα, είναι εύκολο όταν ξεκινήσουν δίαιτα όταν το πάρουν απόφαση. Ένα πρόγραμμα διατροφής για να χάσετε βάρος στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια ημερομηνία, παίρνετε βιαστικά και δραστικά μέτρα που περιλαμβάνουν τη νηστεία ή ένα λεπτομερή σχέδιο καθαρισμού

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα αγκαλιάσει πλήρως κάθε δίαιτα που δίνει έμφαση στο να είναι φυσική. Οι ωμές τροφές και οι φρέσκοι χυμοί λειτουργούν καλά για αυτή την ομάδα και είναι ένας λόγος για τον οποίο έχετε άμεσα αποτελέσματα.

Λέων

Υπάρχει πάντα ενθουσιασμός και δράμα που σχετίζεται με την έναρξη μιας νέας δίαιτας. Έχοντας μακρές συζητήσεις και να μιλάτε για νέες δίαιτες ισοδυναμεί με το να μιλάτε για τον εαυτό σας.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι φυσικά προσανατολισμένοι σε πολύ λεπτομέρεια και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουν καταμέτρηση θερμίδων και βλέπουν τη δίαιτα ως εύκολη υπόθεση. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που αγαπά τις λεπτομέρειες, τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται αν χρησιμοποιήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα απώλειας.

Ζυγός

Εάν ένα Ζυγός αρχίσει να παίρνει βάρος του είναι πολύ εύκολο να γύρει από την άλλη και να το χάσει. Αυτό συμβαίνει ακόμα και αν δεν φτάσουν πραγματικά στο ιδανικό βάρος τους, οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου είναι επιρρεπείς σε δίαιτες.

Σκορπιός

Έχετε την τάση να δοκιμάζετε νέες δίαιτες. Μπορεί να βάλετε την ευχαρίστηση σε αναμονή ακριβώς έτσι επειδή χρειάζεται για να πετύχετε το στόχο σας. Ένα παιδί αυτού του ζωδίου πέφτει συχνά θύμα της χρήσης του καπνού και καφεΐνης.

Τοξότης

Να κάνει δίαιτα είναι διασκέδαση για Τοξότες. Είναι το είδος των ανθρώπων που μπορούν να χορεύουν όλη τη νύχτα χωρίς να συνειδητοποιούν ότι η απόσταση που καλύπτεται είναι παρόμοια με μια έντονη αερόβια προπόνηση.

Αιγόκερως

Ερχόμενοι με ένα πλήρες σύστημα που περιγράφει μια πορεία δράσης από την αρχή μέχρι το τέλος μπορεί να φαίνεται σαν ένα καταπιεστικό έργο σε πολλούς, αλλά δεν είναι έτσι για μια Αιγόκερω. Ξέρουν τι θέλουν και πώς θέλουν να επιτύχουν το στόχο τους και να έχουν μια σαφή διανοητική εικόνα του τι θέλουν.

Υδροχόος

Το φόρτε σας είναι να βρίσκεστε σε δραστηριότητες με ομάδα. Οπότε το ιδανικό σας είναι να κάνετε ασκήσεις με μια ομάδα ανθρώπων.

Ιχθείς

Όταν πρόκειται για την διατροφή και τη δίαιτα, ένας Ιχθείς θέλει να είναι μακριά από όλα αυτά. Οπότε πάντα ψάχνει τον πιο εύκολο τρόπο για να χάσει τα περιττά κιλά του.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Άντρας: Τι δεν Αντέχει;

Άντρας: Τι δεν Αντέχει;

Άντρας: Τι δεν Αντέχει;

Ποια είναι τα λάθη που κάνουν έναν άντρα να φύγει; Γιατί να χάσεις για πάντα έναν άντρα που αγαπάς, μόνο και μόνο από λάθος συμπεριφορά;...

Ζώδια και παράνομος Δεσμός Β

Ζώδια και παράνομος Δεσμός Β

Ζώδια και παράνομος Δεσμός Β

Ποιοι άντρες είναι αυτοί που κάνουν παράνομο δεσμό και το χαίρονται; Πώς αντιμετωπίζουν το θέμα μιας μόνιμης δεύτερης σχέσης οι άντρες...

Ζώδια και κατάθλιψη Α

Ζώδια και κατάθλιψη Α

Ζώδια και κατάθλιψη Α

Ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή στην κατάθλιψη; Αυτή η μάστιγα της εποχής σαρώνει κυριολεκτικά. Υπάρχει κάποια προδιάθεση, βάσει ζωδίου,...

Ζώδια : γυναικεία χαρακτηριστικά

Ζώδια : γυναικεία χαρακτηριστικά

Ζώδια : γυναικεία χαρακτηριστικά

Ποια είναι η τυπική γυναίκα του κάθε ζωδίου; Ποια είναι η γυναίκα που θα πεις – να μια Ταυρίνα – για παράδειγμα. Ο σωματότυπος της κάθε...

Ζώδια και γάμος

Ζώδια και γάμος

Ζώδια και γάμος

Περιμένεις πρόταση γάμου; Εντάξει, τι ζώδιο είναι ο καλός σου, να δούμε πότε και πώς θα στην κάνει. Κάθε ζώδιο έχει τελείως διαφορετική...

Απιστία: άστρα να πάνε Β

Απιστία: άστρα να πάνε Β

Απιστία: άστρα να πάνε Β

Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας στην απιστία βάσει ζωδίου, με τους υπόλοιπους 6 αντρικούς τύπους του ζωδιακού.