Μεσουράνημα

Μεσουράνημα
<p>Μεσουράνημα στον Κριό

Ο Κριός είναι ένας γενναίος πολεμιστής, έτσι θα αγωνιστείτε στη ζωή σας, είτε για τον εαυτό σας, είτε για λογαριασμό τρίτων ή για μια αιτία. Έχετε ηγετικές ικανότητες και με κάποιο τρόπο η ζωή σας θα σας ωθήσει σε καταστάσεις όπου θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχετε θάρρος, ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα και με τον Ζυγό στον τέταρτο οίκο σας, στο IC, θέλετε να παίζετε δίκαια. Ο εσωτερικός κόσμος σας κατά βάθος ποθεί τη συνεργατικότητα και την ηρεμία της Αφροδίτης, όχι την επιθετικότητα του Άρη.

Μεσουράνημα στον Ταύρο

Θα νιώσετε άνεση και ασφάλεια βρισκόμενοι στη φύση ή ασχολούμενοι με τη γη, ίσως ως αγρότης ή ασχολούμενοι με επιχειρηματικές δραστηριότητες, τη λογιστική και τον κόσμο του χρήματος. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο των χρημάτων και σκοπός σας στη ζωή είναι να βρείτε την ασφάλεια μέσα από το χρήμα. Επίσης έχετε καλλιτεχνικές ικανότητες και ευαισθησία, έτσι οι τέχνες θα σας οδηγήσουν στο μονοπάτι του πεπρωμένου σας. Πρέπει να κάνετε κάτι που τονίζει την αξία της προσωπικότητάς σας στον κόσμο στο σύνολό του και στη δική σας ζωή ειδικότερα.

Μεσουράνημα στους Διδύμους

Για να βρείτε πληρότητα στη ζωή σας μπορείτε να ασχοληθείτε με τον τομέα των επικοινωνιών και των πληροφοριών, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τις δημόσιες σχέσεις, τη συγγραφή, την ομιλία και τη διδασκαλία. Ό,τι κάνετε πρέπει να προσθέτει κάποια γνώση στη ζωή σας την οποία θέλετε να τη μοιραστείτε ευρύτερα με όλους τους άλλους γύρω σας. Χρειάζεστε πνευματικά ερεθίσματα στη ζωή σας και απεχθάνεστε τον περιορισμό. Ωστόσο, παρόλο που έχετε την επιθυμία για γνώση και αναζήτηση του νοήματος της ζωής, βλέπετε τα πάντα επιφανειακά, μεταπηδάτε από τη μία δραστηριότητα στην άλλη κι αυτό βέβαια έχει συνέπειες.

Μεσουράνημα στον Καρκίνο

Μπορεί να εστιασετε στην οικογένειά σας, θυσιάζοντας την καριέρα σας ή μπορεί να έχετε μια οικογενειακή επιχείρηση ή με κάποιο τρόπο να εργάζεστε από το σπίτι. Μπορεί να κληρονομήσετε ακίνητη περιουσία ή μια οικογενειακή επιχείρηση. Ή μπορεί να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα που παρέχει ή συμβουλές ή στο οποίο έχετε ένα μητρικό ρόλο (ανεξάρτητα από το φύλο σας). Οι εσωτερικές συγκρούσεις σας, οι αμφιβολίες σας, η ανασφάλειά σας ή κάποιες αβέβαιες καταστάσεις μπορεί να σας κάνουν αμείλικτους, κάνοντάς σας έναν απαιτητικό ερωτικό σύντροφο, σκληρό γονέα ή ένα αφεντικό που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένο.

Μεσουράνημα στον Λέοντα

Είστε γεννημένοι να οδηγήσετε τους άλλους, έχετε δημιουργικότητα και ένα χαρούμενο τρόπο έκφρασης. Θέλετε να είστε αφεντικό του εαυτού σας ή να έχετε μια διευθυντική θέση. Για να νιώσετε όμως συναισθηματική πληρότητα θα πρέπει να επιλέξετε μια καριέρα που σας κάνει χαρούμενους, είτε βοηθώντας τους άλλους ανθρώπους ή συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικά έργα ή μια εθελοντική εργασία που κάνετε σε συνδυασμό με κάποια άλλη καριέρα.

Μεσουράνημα στην Παρθένο

Μπορεί και να είστε επιφυλακτικοί στις ενέργειές σας και κατά συνέπεια, νιώθετε πιο ευτυχισμένοι αν εργάζεστε στο παρασκήνιο ή σε έναν τομέα διοικητικής υποστήριξης, ως γραμματέας ή βοηθός. Είστε ικανοί να δείτε τις λεπτομέρειες ενός έργου, καλοί διαχειριστές και εμπειρογνώμονες στον τομέα σας. Αυτό μπορεί να σας φοβίζει καθώς έρχεται σε αντίθεση με την πρακτικότητα και το ρεαλισμό της Παρθένου και σας οδηγεί σε περίεργες συμπεριφορές, που θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, αρνείστε να βρίσκεστε με κόσμο και γίνεστε υπερβολικά επικριτικοί με τους ανθρώπους που δεν πληρούν τις προδιαγραφές σας.

Μεσουράνημα στον Ζυγό

Θέλετε μια καριέρα μέσω της οποίας μπορείτε να μεσολαβήσετε ή να συμφιλιώσετε τους άλλους, ως δικηγόρος ή επειδή έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα, ως καλλιτέχνης ή συνεργαζόμενοι με τους άλλους ανθρώπους και επικοινωνώντας με αυτούς. Η ιδέα της δικαιοσύνης μπορεί να αντικατασταθεί με τον εγωισμό και την αλαζονεία και την ανάγκη σας να είστε ο αρχηγός.

Μεσουράνημα στον Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και εξαιρετικά ικανός στον τομέα της έρευνας, έτσι οδηγεί σε μια καριέρα που αφορά τις επιστήμες ή οτιδήποτε αφορά τη διερεύνηση, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας ή ακόμη και της κατασκοπείας! Πολλοί από εσάς μπορεί να νιώθετε υποχρεωμένοι να κάνετε ένα επάγγελμα που παίζει με τη φωτιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο Σκορπιός συσχετίζεται με τα χρήματα των άλλων, έτσι σηματοδοτεί μια σταδιοδρομία στον τομέα της λογιστικής, των επενδύσεων, των χρηματιστηριακών και τραπεζικών συναλλαγών. 

Μεσουράνημα στον Τοξότη

Οποιοδήποτε επάγγελμα σας δίνει χώρο, κίνηση και ελευθερία φαίνεται καλό για σας, όπως πιλότος ή αεροσυνοδός, διερμηνέας, ξεναγός ή μια δουλειά γραφείου που αφορά το εξωτερικό ή τις διπλωματικές υπηρεσίες ή να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό. Ανεξάρτητα από το σύστημα των πεποιθήσεων σας, έχετε ένα βαθύ φιλοσοφικό και θρησκευτικό προσανατολισμό, σκέπτεστε σοβαρά το νόημα της ζωής. Έχετε ροπή προς το κουτσομπολιό και τη φλυαρία και δεν μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

Μεσουράνημα στον Αιγόκερω

Αν έχετε το Μεσουράνημα στον Αιγόκερω έχετε μια ισχυρή φιλοδοξία, κοσμικότητα και την επιθυμία να αποκτήσετε κάποια μορφή εξουσίας ή ακόμα και τον έλεγχο. Έχετε μια τεράστια ανάγκη να πετύχετε σε κάτι για να κερδίσετε το σεβασμό και την αναγνώριση, να φτάσετε στην κορυφή. Είναι σίγουρο ότι θα γίνετε ένα από τα αφεντικά μιας επιχείρησης, αν όχι το μεγάλο αφεντικό. Θα κερδίσετε πολλά χρήματα στη ζωή σας ως αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ή μέσω της διαχείρισης μιας επιχείρησης ή ενός προσωπικού. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ σκληρή συμπεριφορά στους ανθρώπους και τις καταστάσεις, ειδικά αν υπάρχουν εμπόδια στην κοινωνική σας καταξίωση και άνοδο, γίνεστε τυραννικοί και αυτοκαταστροφικοί.

Μεσουράνημα στον Υδροχόο

Σε πρακτικό επίπεδο, ο Υδροχόος συνδέεται με τις νέες τεχνολογίες και τις επιστημονικές ανακαλύψεις, έτσι μια καριέρα που συσχετίζεται με την τεχνολογία, τα ηλεκτρονικά και την πληροφορική σας βοηθά να νιώσετε συναισθηματική πληρότητα. Ο Υδροχόος είναι πολύ καλός ως ηγέτης μιας ομάδας έτσι θα μπορούσατε να είστε ένας πολύ αποτελεσματικός εκπαιδευτής προσωπικού, project manager ή ηγέτης μιας ομάδας. Αντί να είστε δημοκρατικοί, γίνεστε αυταρχικοί, έχοντας μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους ανθρώπους, θέλοντας να προσαρμοστούν στην ηγεσία σας.

Μεσουράνημα στους Ιχθύς

Επιλέγοντας ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα ή υπηρεσίας προς το συνάνθρωπο ή ένα θρησκευτικό μονοπάτι, σας επιτρέπει να αποκομίσετε δυνατές καρμικές εμπειρίες. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με το χώρο της τέχνης, το θέατρο και τον κινηματογράφο ή με ένα επάγγελμα που μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους, όπως ψυχολόγοι ή θεραπευτές. Θα πρέπει να προσέξετε την τελειομανία και την επικριτικότητά σας, αν κάτι πάει στραβά, μπορεί να σας διαλύσουν συναισθηματικά. Μπορεί να μη καταφέρετε να πετύχετε τίποτα αν νιώθετε στο βάθος της ψυχής σας απογοητευμένοι και οι καλοπροαίρετες προσπάθειές σας απορριφθούν.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Μάντρα για ευτυχία και πληρότητα

Μάντρα για ευτυχία και πληρότητα

Μάντρα για ευτυχία και πληρότητα

Το να είμαστε άνθρωποι σημαίνει ότι δεν εκπληρώθηκαν όλες οι επιθυμίες μας. Αυτό μπορεί να συνέβη εξαιτίας των ικανοτήτων μας - ή όσων...

Το ζώδιο στην ακμή του δέκατου οίκου

Το ζώδιο στην ακμή του δέκατου οίκου

Το ζώδιο στην ακμή του δέκατου οίκου

Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Κριός Από όλα τα ζώδια, ο Κριός στην ακμή του δεκάτου οίκου συνδέεται με ελεύθερο...

Κρίσιμη μοίρα: Γενέθλιος & Προοδευμένος ζωδιακός κύκλο;

Κρίσιμη μοίρα: Γενέθλιος & Προοδευμένος ζωδιακός κύκλο;

Κρίσιμη μοίρα: Γενέθλιος & Προοδευμένος ζωδιακός κύκλο;

Προκύπτουν καταστάσεις που σας φέρνουν σε μια ασυνήθιστη ή σε μια άβολη και περίεργη θέση και μέσα από αυτές τις καταστάσεις καλείστε να...

Κρίσιμες μοίρες στις δευτερεύουσες προόδους

Κρίσιμες μοίρες στις δευτερεύουσες προόδους

Κρίσιμες μοίρες στις δευτερεύουσες προόδους

Μπορούν να υπάρξουν έντονες διαδικασίες ή διαφωνίες με συνεργάτες ή απλά η συνειδητοποίηση ότι οι καταστάσεις της ζωής σας δε φαίνεται...

Ψυχικες Ικανοτητες!

Ψυχικες Ικανοτητες!

Ψυχικες Ικανοτητες!

Όλοι οι άνθρωποι είναι μέντιουμ; Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ περισσότερο από τους άλλους αλλά ο κάθε ένας από εμάς έχει αυτή την...

Μοίρα και Επάγγελμα

Μοίρα και Επάγγελμα

Μοίρα και Επάγγελμα

Μπορεί η ημερομηνία γέννησης να σηματοδοτεί την επιλογή του επαγγέλματός σας; Από την άποψη της Αριθμολογίας, οι αριθμοί της...