Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017
<p>Κριός

Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει τις κατάλληλες συνθήκες για να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη σχέση αλλά από θέση ισχύος. Κανόνισε το πρόγραμμά σου έχεις μεγάλη εύνοια.

Ταύρος

Η ολοκλήρωση της συνόδου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στον 12ο Οίκο σου, στον Κριό, σηματοδοτεί μια ημέρα που σαφώς και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να λύσεις θέματα σε μια πρώην σχέση σου. Ανοίγει επίσης τους δρόμους για να συναντηθείς ερωτικά με ένα άτομο από το βαθύτερο παρελθόν σου.

Δίδυμοι

Η εξαιρετική σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο μπορεί να σου κάνει δώρο μια πολύ σημαντική επανένωση, ειδικά με ένα άτομο με το οποίο εξακολουθείτε να κινήστε σε έναν μεγάλο κοινό φιλικό κύκλο ή με ένα άτομο από το εξωτερικό. Έχεις πολλά στο μυαλό σου και αρκετά πρακτικά προβλήματα, αλλά το να λυτρώσεις τον εαυτό σου μέσα από μια δυνατή επιστροφή, μπορεί να σου λύσει κιόλας αυτά τα προβλήματα.

Καρκίνος

Η δυναμική της ημέρας και η Σελήνης στους φιλικούς σου Ιχθείς από το μεσημέρι και μετά θα σου δώσουν όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες για να δεις με σοβαρότητα αν όντως θέλεις να επιστρέψεις σε μια σχέση. Έχεις πολλά παράπονα και πολύ μεγάλη φόρτιση, κοίτα να ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλύτερα.

Λέων

Η πανέμορφη σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη μιλάει την γλυκιά γλώσσα των επιστροφών και των παραδοχών. Είναι μια από τις πιο θετικές ημέρες για να οργανώσεις την επιστροφή σε μια σχέση που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει. Μην χάνεις χρόνο, όλοι οι οιωνοί είναι με το μέρος σου.

Παρθένος

Επειδή η Αφροδίτη ανήκει στους κυβερνήτες του ζωδίου σου αν συντονιστείς σήμερα μαζί της, που σε ανάδρομη πορεία είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο, θα έχεις απολύτως ευχάριστες εξελίξεις σε μια επανασύνδεση. Έχεις πολλές δυνατότητες να επανέλθεις σε μια αγκαλιά που σε ενδιαφέρει ακόμα.

Ζυγός

Η σύνοδος της βασίλισσας του ζωδίου σου, της Αφροδίτης, με τον Ήλιο στον πολικό σου Κριό θα σηματοδοτήσει μια ημέρα απόλυτης επιτυχίας στο θέμα μιας επανασύνδεσης. Με όπλο την αισιοδοξία σου, την γοητεία σου, ακόμα και την τρέλα που διακατέχει τον Ζυγό, μπορείς να κερδίσεις πάλι τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους φιλικούς σου Ιχθείς από το μεσημέρι και μετά ανοίγει πολλούς δρόμους για τρυφερές επανασυνδέσεις στα ζώδια του Νερού. Να φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις πρώτα με τον εαυτό σου τα συναισθήματά σου, για καιρό έχεις εμπλακεί σε πολλαπλά παιχνίδια που δεν σου αφήνουν ξεκάθαρη αίσθηση. Και μετά, αν αποφασίσεις ότι θέλεις ένα ραντεβού με πρώην σύντροφο, τόλμησέ το, θα έχει επιτυχία.

Τοξότης

Στον φιλικό σου Κριό ολοκληρώνεται η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο που ανήκει στους κυβερνήτες σου. Ανοίγουν φωτεινές χαραμάδες συνεννόησης με ανθρώπους που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου. Μπορείς να έχεις μια πολύ τρυφερή επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στον Κριό και τον παρορμητικό σταυρό – στον οποίο ανήκεις – σε αφορά πολλαπλά, αφού η Αφροδίτη είναι και αυτή ένας από τους κυβερνήτες σου μαζί με τον Ερμή και τον Κρόνο. Μια επανασύνδεση είναι εξαιρετικά πιθανή σήμερα, αν και γενικά έχεις βαριά ψυχολογία.

Υδροχόος

Η γλυκιά ανάδρομη Αφροδίτη από τον συμβατό σου Κριό σε σύνοδο με τον Ήλιο ανοίγει τα μάτια σου και βλέπεις με πολύ μεγάλη καθαρότητα αν όντως σε συμφέρει μια επανασύνδεση. Άνθρωποι που τους είχες πολύ ψηλά θα επιστρέψουν κοντά σου, το θέμα είναι αν εσύ θα τους δεχτείς.

Ιχθείς

Η ασημένια Σελήνη σήμερα μετά από το μεσημέρι κολυμπάει στα νερά σου και σε βοηθάει σε όλους τους τομείς της ερωτικής ενορχήστρωσης, άρα και στην επανασύνδεση. Με όπλο την τεράστια διαίσθησή σου που θα διευρυνθεί κι άλλο μπορείς να κάνεις μια πολύ επιτυχημένη προσέγγιση πρώην συντρόφου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Κριός Βρέχει έρωτα στην στράτα σου με κάθε δυνατό τρόπο. Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, ασφαλώς και μπορείς με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-3-2017

Κριός Λόγω της καλής δράσης της ανάδρομης Αφροδίτης μπορείς σήμερα, με όπλο το χιούμορ και την αισιοδοξία, να δεις έναν άνθρωπο που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Κριός Είναι μια τέλεια ημέρα για επανασύνδεση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σου συμμαχεί με την ανάδρομη Αφροδίτη από το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου....