Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017
<p>Κριός

Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας, ενώ προσπαθείτε να εργαστείτε. Είναι λογικό να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί τώρα. Η ονειροπόληση μπορεί να είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή! Και αυτό μπορεί να φέρει εξαιρετικά δημιουργικές ιδέες, αν κάνετε χώρο για αυτές.

Ταύρος

Φυσικά, η ενέργεια σας μπορεί να είναι μαλακή και σήμερα. Όμως συναισθηματικά, θα πρέπει να είστε αρκετά γειωμένοι και στο κέντρο. Θα αισθάνεστε την καλοσύνη προς τον εαυτό σας και τους άλλους ανθρώπους.

Δίδυμοι

Έχετε συνηθίσει να είστε αναποφάσιστοι. Είναι δύσκολο να κάνετε μια επιλογή όταν κάνετε δεύτερες σκέψεις. Αλλά σήμερα, έχετε περισσότερες πιθανότητες απλά να αισθάνεστε σύγχυση. Δεν χρειάζεται να ταλαντεύεστε σε ένα θέμα, όμως.

Καρκίνος

Μια τρυφερή καρδιά και οι προοπτικές σας σας κάνουν να είστε θετικά συναισθηματικοί σήμερα. Να είστε βέβαιοι ότι θα περάσετε λίγο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε, γιατί αυτό είναι που τροφοδοτεί την καρδιά σας πιο σωστά τώρα.

Λέων

Είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας για τη δύναμη και το θάρρος σας. Σήμερα, όμως, μπορεί να μην είναι η καλύτερη ημέρα για να παρουσιάζετε αυτά τα χαρακτηριστικά. Η ενέργειά σας είναι χαμηλών τόνων τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε συναισθηματικά ευάλωτοι.

Παρθένος

Η κανονική δύναμη και η αυτοπειθαρχία μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί σήμερα. Μην κριτικάρετε τον εαυτό σας γι 'αυτό! Είναι ωραία να λάβετε μια ημέρα ή δύο για ένα διάλειμμα. Αφήστε τον εαυτό σας στην ονειροπόληση. Αφεθείτε σε έναν υπνάκο.

Ζυγός

Αυτή είναι μία από εκείνες τις ημέρες, που δεν έχετε τον έλεγχο στα συναισθήματά σας πολύ βαθιά. Απλά να αισθάνεστε, και να τους αφήσετε να περάσουν μέσα από εσάς το δικό τους ρυθμό. Αυτό χρειάζεται πολλή συμπόνια προς τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Σήμερα, είστε σε επαφή με την πνευματική πλευρά σας. Κάντε κάτι για να τιμήσετε αυτή την κατάσταση του νου. Βοηθώντας κάποιον που το χρειάζεται ηρεμεί την ψυχή σας. Έτσι κάντε διαλογισμό για την πίστη σας ή την επικοινωνία σας με τη φύση.

Τοξότης

Αισθάνεστε τη ζωή λίγο αβέβαιη σήμερα. Αλλά αν κάποιος μπορεί να πάει με τη ροή, είσαι εσύ. Πατήστε σε αυτό το ταλέντο και σήμερα. Ακολουθήστε τα συναισθήματά σας, όπου θα σας οδηγήσουν, ακόμη και αν αυτό είναι μόνο γύρω και γύρω από κύκλους.

Αιγόκερως

Θα ζήσετε ένα ξεχωριστό μαλάκωμα καρδιάς σήμερα. Συναισθηματικά θέματα μετράνε πολύ περισσότερο τώρα από ό, τι η εργασία σας ή οτιδήποτε άλλο που έχει τις ρίζες του στη λογική. Εάν έχετε οποιαδήποτε ένταση ή απόσταση με έναν φίλο, αυτό είναι μια μεγάλη ημέρα για να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα.

Υδροχόος

Μια πολύ συναισθηματική μέρα θα μπορούσε να προκαλέσει ξέφτισμα στα νεύρα σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι ζήτημα τώρα. Αντ 'αυτού, η επαφή με τα συναισθήματά σας φέρνει μια αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας.

Ιχθύς

Η φυσική ενέργεια σας μπορεί να είναι υποτονική σήμερα. Όμως, διανοητικά και συναισθηματικά, είστε βαθιά στον τόνο. Μπορείτε να διαβάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας όπως ένα βιβλίο. Μπορείτε να ερμηνεύσετε τα όνειρα σας σαν επαγγελματίας αναλυτής. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά εκεί ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Κριός Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Κριός Σήμερα η ενέργειά σας φουλάρει σαν κινητήρας μοτοσικλέτας, ανυπομονεί να ξεκινήσει. Είστε γεμάτοι συναίσθημα και πάθος. Και...