Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-3-2017
<p>Κριός

Ένα πανέμορφο εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη από τον 20 Οίκο σου στον Ταύρο και την Σελήνη από τους Ιχθείς σου δίνει έντονη διαίσθηση και κάνει γενικά καλό στις σχέσεις σου. Η Κυριακή είναι φτιαγμένη για να την ευχαριστηθείς με έναν Ταύρο, έναν Ιχθύ ή έναν Καρκίνο.

Ταύρος

Ο Άρης από το δικό σου ζώδιο έχει μια συνάντηση κορυφής με το πανέμορφο φεγγάρι στους Ιχθείς. Ανοίγονται μπροστά σου πολύ ερωτικοί δρόμοι, πιθανόν να τραβάει την προσοχή σου ένα άτομο είτε από το παρελθόν είτε από το εξωτερικό. Κριοί, Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί είναι ζώδια με τα οποία μοιράζεσαι κοινές ανησυχίες.

Δίδυμοι

Ο πολύπλοκος και πολυδιάστατος Ερμής σου αποκαλύπτει βαθιές αλήθειες. Ξεκαθαρίζεις πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, φεύγεις από εμμονές και ασχολείσαι θαρρετά με το μέλλον των σχέσεών σου. Είσαι σε πολύ καλή επαφή με Κριούς και Ζυγούς.

Καρκίνος

Η δυναμική της Σελήνης από τους φιλικούς σου Ιχθείς σου δίνει τρομερές δυνατότητες στο θέμα του έρωτα. Η πολύ καλή της σχέση με τον Άρη θα σου επιτρέψει να διερευνήσεις την λίμπιντο και την σeξουαλικότητά σου με τρόπους πρωτόγνωρους. Ένας Κριός ή ένας ταύρος είναι πολύ κοντά σου.

Λέων

Εκτός από την σύνοδο του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό έρχεται και ένα πολύ θετικό τρίγωνο με την Λίλιθ από τον Τοξότη να απογειώσει την σeξουαλικότητά σου. Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σου ξεσηκώσουν την λίμπιντο, ειδικά αν σχετίζεσαι με Σκορπιό ή Τοξότη.

Παρθένος

Η πολύ έντονη διάθεση του Ερμή θα σου δώσει ταυτόχρονα χαρές και απογοητεύσεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν με αξιώσεις στην ζωή σου, αλλά νιώθεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις και με το παρελθόν σου τι συμβαίνει. Κάποιοι άνθρωποι που έχεις καιρό να τους δεις κάνουν δυναμική επανεμφάνιση.

Ζυγός

Με τον ανάδρομο Δία να αντιτίθεται στον Ερμή από τον πολικό σου Ζυγό δεν έχεις τις εξελίξεις που θα ήθελες στον ερωτικό τομέα. Ενώ έχεις πολλούς ανθρώπους τους οποίους συναντάς, κανένας δεν σε γεμίζει ενώ σε μόνιμες σχέσεις έχεις τριβές και εντάσεις.

Σκορπιός

Η έντονη δράση του Πλούτωνα από την μια και η αισθαντική Σελήνη από τους φιλικούς σου Ιχθείς από την άλλη σου γεμίζουν την καρδιά με παλλόμενα και πολύπλοκα συναισθήματα. Ίσως να έχεις ανάγκη μια φιλική κουβέντα με ένα άτομο εμπιστοσύνης που θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τα ερωτικά σου θέματα.

Τοξότης

Η σχέση αντίθεσης του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με τον Ερμή από τον φιλικό σου Κριό ανυψώνει την συνείδησή σου και σου αποκαλύπτει νέους και δημιουργικούς τρόπους να αντιμετωπίσεις τον ερωτικό τομέα. Δεν θέλεις να κάνεις λάθη του παρελθόντος και έχεις δίκιο.

Αιγόκερως

Η πολύ καλή σχέση του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σου φέρει επιτέλους μια κάποια ισορροπία, κόντρα στην δύσκολη ενέργεια που κομίζει το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Διάλεξε να προσέξεις τον εαυτό σου πρώτα και μετά θα έρθει και ο έρωτας, έχεις να αντιμετωπίσεις κρίσιμες μάχες.

Υδροχόος

Η δυναμική της ημέρας σου επιτρέπει να έχεις πολύ καλές ειδήσεις στον ερωτικό τομέα. Ανανεώνεις τους δεσμούς αγάπης με ένα άτομο που υπάρχει ήδη στην ζωή σου ή φλερτάρεις πολύ έξυπνα με ένα καινούριο πρόσωπο. Έτσι κι αλλιώς περνάς πολύ όμορφα.

Ιχθείς

Η όμορφη σχέση της Σελήνης από το ζώδιό σου με τον Άρη από τον Ταύρο σου φέρνει μια ημέρα με έντονες συγκινήσεις, νέους ανθρώπους, πολύ φλερτ και πολύ γοητεία. Μπορείς να κατακτήσεις όποιον θέλεις, απλά διάλεξε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Κριός Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Κριός Η εξαιρετική σχέση τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και τον Άρη θα σου επιτρέψει μέχρι το απόγευμα να έχεις ξεκαθαρίσει πολλά στις...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-2-2017

Κριός Πολύ όμορφη ημέρα, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να κάνει εξάγωνο με την Σελήνη από τον Υδροχόο. Σε έλκουν οι Υδροχόοι και οι...