Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017
<p>Κριός – Τρία των Κυπέλλων

Ένα από ατ πιο καλοδεχούμενα χαρτιά της Ταρώ. Σε συνδέει με ένα άτομο που έχει Ερμή στον Καρκίνο και γενικά έχεις καλή σχέση με άτομα από τον Καρκίνο, τον Σκορπιό ή τους Ιχθείς. Έχεις την ανάγκη αλλά και την προοπτική μιας γλυκιάς ημέρας με ασφάλεια, ψυχικό δέσιμο, τρυφερότητα.

Ταύρος – Ο Κρεμασμένος

Έρχονται καταιγιστικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Σε ενδιαφέρει ένα άτομο απρόσιτο, δεσμευμένο ή που ο κοινωνικός σου κύκλος δεν το αποδέχεται, αλλά είσαι σε φάση που θες να παλέψεις κόντρα σε όλους και σε όλα για να είσαι μαζί του. Σε συνδέει αυτή η κάρτα με ένα άτομο από τους Ιχθείς.

Δίδυμοι – Τέσσερα των Κυπέλλων

Υπάρχει κάποιου είδους τέλμα στις σχέσεις σου, ειδικά αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που έχει Σελήνη στον Καρκίνο. Θα ήθελες να ζήσεις κάτι συναρπαστικό, αλλά υπαναχωρείς από αυτήν την τάση σου και σε καταπίνει το πλέγμα των υποχρεώσεών σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι έχεις παγιδευτεί.

Καρκίνος – Ακόλουθος των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)  

Λόγια και φασαρία κυριαρχούν στην σχέση σου. Άλλα μηνύματα περιμένεις και άλλα σου έρχονται. Άνθρωποι που κανονικά θα έπρεπε να κοιτάνε την δουλειά τους έχουν λόγο στις σχέσεις σου. Αν με τον σύντροφό σου θέλετε να κάνετε μωράκι, ίσως να πρέπει να ξεκαθαρίσετε από τώρα πώς θα μοιραστείτε τις ευθύνες.

Λέων – Τρία των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα χαρτιά της ταρώ, που όμως σε αντεστραμμένη θέση παρεμποδίζεται, άρα σου δίνει χρόνο. Στις σχέσεις σου κυριαρχεί κακή επικοινωνία, που όμως προσωρινά κρύβεται κάτω από το χαλί για χάρη της ηρεμίας. Ένα άτομο με Κρόνο στον Ζυγό θα σε πληγώσει.

Παρθένος – Οι Εραστές

Όμορφα νέα έρχονται στον ερωτικό τομέα. Αν έχεις σχέση θα πρέπει να προσέξεις λίγο, ίσως να δίνεις εσύ ή το ταίρι σου την εντύπωση ότι δεν είστε και πολύ αφοσιωμένοι. Αν δεν έχεις αυτή τη στιγμή σχέση είναι κοντά σε έναν Δίδυμο.

Ζυγός – Επτά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Δεν έχεις ξεκάθαρους ερωτικούς στόχους. Πιθανόν κάποιος/α με Αφροδίτη στον Σκορπιό να σε απασχολεί πολύ. Η προσοχή σου είναι διασπασμένη ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους, πολλές φιλοδοξίες, πολλές ανάγκες και τελικά από όλα αυτά που θέλεις δεν καταφέρνεις τίποτα. Προσηλώσου σε ένα θέμα, ή σε έναν άνθρωπο.

Σκορπιός – Έξι των Πεντάκτινων  (Αντεστραμμένο)

Συνδέεσαι με σχέση αλληλεξάρτησης με ένα άτομο που έχει Σελήνη στον Ταύρο. Έχεις χάσει όμως την ισορροπία γενικά στις σχέσεις σου, γίνεσαι εύκολα θύμα. Δεν πρέπει να περιμένεις βοήθεια από πουθενά, ούτε καν από τον σύντροφό σου, θα πρέπει να μαζέψεις τις δυνάμεις σου και να ανασυγκροτηθείς.

Τοξότης – Οκτώ των Ράβδων

Το 8 Μπαστούνι είναι κυριολεκτικά το χαρτί του κεραυνοβόλου έρωτα, συνδέεται άμεσα με τον Τοξότη και ακόμα ειδικότερα με τον Ερμή στον Τοξότη. Έχεις την ευκαιρία σήμερα να γνωριστείς με ένα τρομερά ενδιαφέρον άτομο που να σε βγάλει από το τέλμα και την αδράνεια.

Αιγόκερως – Έξι των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)  

Έχεις σήμερα μια τάση να αναμασάς οτιδήποτε έχει να κάνει με το ερωτικό σου παρελθόν και ειδικά με ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Αν όμως θες να βιώσεις ερωτική ευτυχία και ευδαιμονία πρέπει να δεις μπροστά, το παρελθόν έχει σφραγιστεί και τελειώσει.

Υδροχόος – Ο Ιππότης των Σπαθιών

Κάτι επείγον θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις στις σχέσεις σου. Θα χρειαστείς λογική, κοφτερή ανάλυση και ευφράδεια για να αντιμετωπίσεις ζητήματα που προκύπτουν με το ταίρι σου ή με άλλους οι οποίοι έχουν να κάνουν γενικά με την ζωή σου οπότε επηρεάζουν και το ερωτικό πεδίο. Διάλεξε τις μάχες σου σοφά, μην σπαταλιέσαι.

Ιχθείς – Ο Διάβολος

Έχεις τρομερή ανάγκη από ηδονές και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να κρατήσεις προσχήματα. Πιθανόν ένας Αιγόκερως να έχει φωλιάσει στις φαντασιώσεις σου. Θέλεις να περάσεις καλά και απαιτείς από το ταίρι σου ή το φλερτ σου να σου δώσουν όλα τα δώρα του έρωτα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 2-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-9-2017

Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντεστραμμένο Ξέρετε πως κάποιο εμπόδιο κατευθύνεται προς τη σχέση σας και έχετε προετοιμαστεί καλά γι αυτό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Μια καταθλιπτική διάθεση δεν σε αφήνει να χαρείς τις σχέσεις σου. αν έχεις δεσμό με Υδροχόο,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης (Αντεστραμμένο) Δεν είναι πάντα η ισορροπία το ζητούμενο στον έρωτα και τις σχέσεις. Κάτι σε κρατάει και δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Η σχέση σου με έναν Καρκίνο ή με ένα άτομο που έχει Αφροδίτη στον καρκίνο διέρχεται από μεγάλη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Κριός – Επτά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, μπορεί να βιώνεις αυταπάτες σε σχέση με το ερωτικό σου πεδίο. Μπορεί αλλιώς να τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...