Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-3-2017
<p>Κριός

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα σου επιτρέπει σαφέστατα να έχεις μια επανασύνδεση αν αυτό είναι που επιθυμείς. Το γεγονός βέβαια ότι ακριβώς αύριο θα έχουμε την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα σου δώσει τόσο μεγάλη δύναμη που ίσως δεν είναι σκόπιμο να πάρεις τώρα αμέσως τις αποφάσεις σου, ίσως να περιμένεις λίγο να ξεκαθαρίσουν οι επιθυμίες σου.

Ταύρος

Η σχέση εξαγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται σήμερα με ακρίβεια κάνει την ημέρα πολύ κατάλληλη για ένα παθιασμένο ραντεβού επανένωσης. Βοηθάει και η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη να έχεις την κατάλληλη δύναμη για να προσπαθήσεις να αναγεννήσεις μια αγάπη.

Δίδυμοι

Καθώς ο Ερμής εξακολουθεί να είναι πολυδιάστατος και με πολλές και αντιφατικές ενέργειες, η ψυχική σου διάθεση είναι και σήμερα παράξενη, παλλόμενη, αλλά και ζωντανή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την δυναμική για μια επανασύνδεση, αλλά να κάνεις ασκήσεις ψυχραιμίας πρώτα!

Καρκίνος

Η πανέμορφη σχέση συνόδου της Σελήνης που κινείται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων με την Αφροδίτη που είναι ανάδρομη στον Κριό έχει μια έντονη επίδραση θετική στο θέμα μιας επανασύνδεσης. Βάλε την αισιοδοξία στο τιμόνι της ζωής σου και θα δεις ότι όλα είναι δυνατά.

Λέων

Η πολύ καλή σχέση του Άρη, ο οποίος ανήκει στους κυβερνήτες του ζωδίου σου, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σου δώσει άμεσα την δυνατότητα να ρίξεις τους τόνους και να επαναφέρεις την ερωτική χημεία στην σχέση σου, αν αυτό είναι που θέλεις, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση. Να έχεις στον νου σου ότι εσύ έχεις τον πρώτο λόγο σε αυτόν τον κύκλο στο θέμα μιας επανασύνδεσης.

Παρθένος

Με την παράξενη δυναμική του Ερμή αλλά και με τον Ποσειδώνα από τους πολικούς σου Ιχθείς έχεις πολύ μεγάλες ερωτικές ανάγκες. Μπορείς να έχεις την επανασύνδεση που θέλεις αρκεί να κατεβάσεις τους τόνους, να μην επιμείνεις να λύσεις προβλήματα. Άσε το πάθος να μιλήσει και τις διαφορές που είχατε με πρώην σύντροφό σου θα τις λύσετε αργότερα.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον πολικό σου Κριό ξεκινάει την σύνοδό της με την Σελήνη από τους Ιχθείς που θα ολοκληρωθεί αύριο με την Νέα Σελήνη. Θα έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη να ξεκαθαρίσεις όχι μόνον το τι συμβαίνει με έναν πρώην σύντροφο αλλά και να λύσεις προβλήματα συμπεριφορών και λαθών σε όλη σου την ερωτική ζωή.

Σκορπιός

Η τέλεια σχέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με την Σελήνη από τους Ιχθείς θα σου δώσει το παράθυρο ενεργειών που χρειάζεσαι για να επιχειρήσεις μια επανασύνδεση. Θα έχεις στην διάθεση σου πολλά όπλα για να ξελογιάσεις εκ νέου έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν είναι Αιγόκερως, Ιχθείς ή Καρκίνος.

Τοξότης

Η ημέρα, με πολλαπλές δύσκολες όψεις του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό δεν σου επιτρέπει ουσιαστικά μια επανασύνδεση. Θα πρέπει να λύσεις δομικά προβλήματα μέσα σου, να ξεπεράσεις τραύματα, να δεις με ειλικρίνεια τι συμβαίνει και γιατί έχουν χαλάσει οι σχέσεις σου διαχρονικά, και μετά να δεις αν όντως θέλεις να γυρίσεις σε κάποιο παλιό σου σύντροφο.

Αιγόκερως

Η τέλεια σχέση του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τους συμβατούς σου Ιχθείς θα σου δώσει αυτό που θέλεις, την λυτρωτική επιστροφή ενός συντρόφου, αν χειριστείς με ψυχραιμία την ψυχική σου διάθεση. Το θέμα δεν είναι να λύσεις όλα τα προβλήματα που ενδεχομένως σε πονάνε, αλλά να βρείτε ένα πρώτο κοινό έδαφος.

Υδροχόος

Η ενέργεια του Ουρανού από τον Κριό σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη αλλά και το γενικό σκηνικό των ουράνιων σφαιρών θα σε κάνει να έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη από μια επιστροφή στην περίπτωση που έχεις χωρίσει. Αλλά θα πρέπει να ζυγίσεις πολύ καλά τα δεδομένα για να μην βρεθείς πάλι στην ίδια κατάσταση λίγο καιρό μετά.

Ιχθείς

Η πανέμορφη σχέση εξαγώνου ανάμεσα στην Σελήνη από το ζώδιό σου και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αλλά και η ολοκλήρωση του εξαγώνου ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Άρη δίνουν την τέλεια ευκαιρία για μια θεαματική επανασύνδεση. Πάθος και όνειρο κατακλύζουν την ψυχή σου και μπορείς να έχεις μια τόσο όμορφη ροή ενέργειας με το ταίρι σου που να λυθούν αυτόματα όλα σας τα προβλήματα.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Κριός Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η τέλεια μέρα για επανασύνδεση. Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνει να έχετε πολλά και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Κριός Είναι μια μέρα που όλα είναι πιθανά – το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό του με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Κριός Είναι μια τέλεια ημέρα για επανασύνδεση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σου συμμαχεί με την ανάδρομη Αφροδίτη από το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...