Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-3-2017
<p>Κριός

Κάποιες δύσκολες όψεις τις Σελήνης, και ειδικά το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Δία θα σε προβληματίσουν αισθηματικά μέχρι το μεσημέρι στις τρεις. Μετά και ειδικά από το απόγευμα στις 7 η διάθεσή σου γίνεται πολύ ερωτική και ξέρεις τι να κάνεις για να περάσεις τέλεια με το ταίρι σου, μακριά από εντάσεις και προστριβές.

Ταύρος

Η Σελήνη σε επισκέπτεται από το απόγευμα στις 7 και σου χαρίζει όλο της τον συναισθηματισμό και όλη της την ερωτική διάθεση. Θα προσέξεις λίγο μια τάση που έχεις να αφαιρείς τον αέρα από τους σχέσεις σου, κοινώς να πνίγεις όσους αγαπάς ακόμα και με την υπερπροσφορά, γιατί αυτό θα ενταθεί με την Σελήνη στο ζώδιό σου.

Δίδυμοι

Καθώς ο Ερμής από τον Κριό ολοκληρώνει το τρίγωνό του με τον Κρόνο από τον πολικό σου Τοξότη και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σου θα έχεις σήμερα και για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα την τάση να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Αυτό είναι γενικά πολύ καλό και σου δίνει την στιβαρή αυτή δράση που θα σου εξασφαλίσει εξαιρετικές εξελίξεις στο επίπεδο των ερωτικών σχέσεων.

Καρκίνος

Η χώρα του Ταύρου από το απόγευμα και μετά υποδέχεται την Σελήνη και η διάθεσή σου γίνεται πολύ ταξιδιάρικη στον έρωτα. Θέλεις να ξεκολλήσεις από μόνιμες ρουτίνες. Ίσως να σε ενδιαφέρει ένας Ταύρος ή ένας Υδροχόος, στην δεύτερη περίπτωση πρέπει να προσέξεις γιατί όσο κι αν σε έλκει αυτό το ζώδιο δεν είναι ακριβώς συμβατό με σένα.

Λέων

Το πέρασμα της Σελήνης στον σταθερό Ταύρο σε προσανατολίζει σε θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου και τις φιλοδοξίες σου, οπότε από το απόγευμα και μετά μπορεί να μην έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τον άνθρωπό σου ή με κάποιο φλερτ. Να κοιτάξεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο γιατί αλλιώς μπορεί να ακούσεις παράπονα.

Παρθένος

Καθώς ο Ερμής θα βρεθεί εξαιρετικά θετικά με τον Κρόνο από τον Τοξότη έχεις όμορφες εξελίξεις στον έρωτα. Οι σχέσεις που ήδη έχεις ή που θα κάνει τώρα κάτω από την επιρροή αυτής της θετικής όψης του κυβερνήτη σου δέχονται ένα θετικό άγγιγμα, η ενέργεια των πλανητών θα σου επιτρέψει να σταθεροποιήσεις και να εμβαθύνεις το πεδίο του έρωτα.

Ζυγός

Η ημέρα μέχρι το μεσημέρι θα έχει δυσκολίες, εντάσεις και προκλήσεις, που αντανακλούν και στον ερωτικό τομέα. Δεν θέλεις να κάνεις παραχωρήσεις, σου φαίνεται ότι διαχρονικά αδικείσαι στις σχέσεις σου και δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις. Μετά το απόγευμα η διάθεσή σου αλλάζει, ηρεμείς και βάζεις σε προτεραιότητα το τώρα, χωρίς τόσα πια πολλά βάρη.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον πολικό σου Ταύρο από το απόγευμα στις 7 και μετά ενδυναμώνει πολύ το ερωτικό στοιχείο. Και διάθεση να φλερτάρεις έχεις και πολύ έντονες ερωτικές ανάγκες γενικά. Καλό είναι όμως να μετριάσεις την κτητικότητα που πάντα φέρνει η Σελήνη και ειδικά όταν βρίσκεται στο ζώδιο των μόνιμων σχέσεων, τον Ταύρο.

Τοξότης

Η πολύ καλή όψη του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ερμή από τον Κριό αυξάνει τις πιθανότητες για μια σημαντική εξέλιξη στις σχέσεις σου. Αν ήδη βρίσκεσαι σε δέσμευση η κατάσταση θα σοβαρέψει κι άλλο. Αν φλερτάρεις θα έχεις πολύ καλές και σταθερές προοπτικές για μια μόνιμη και ενδιαφέρουσα σχέση.

Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος σε καλή σχέση από τον 12ο Οίκο σου με τον Ερμή από τον Κριό σου επιτρέπει να έχεις πολύ καλή διαίσθηση στον ερωτικό τομέα. Έχεις πολλές δυνατότητες να αναθερμάνεις την σχέση σου. Αν δεν έχεις κάποια δέσμευση κινείσαι έξυπνα και μπορείς να έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.

Υδροχόος

Με την Σελήνη να περνάει από το απόγευμα και μετά στον Οίκο των έμμονων παθών, τον Ταύρο, νιώθεις μια ξαφνική ανάγκη να στηριχθείς στους ανθρώπους που αγαπάς και αυτό δεν είναι κακό. Βγάζεις όμως και μια ανάγκη να τους χειραγωγείς μέσω συναισθηματικών πρακτικών που μοιάζουν με εκβιασμό, προσοχή.

Ιχθείς

Το γενικό πλανητικό σκηνικό και η Σελήνη στον συμβατό σου Ταύρο βοηθάνε στην σταθεροποίηση πρώτα του δικού σου ψυχικού κόσμου και κατ’ επέκταση και των σχέσεών σου. Ξέρεις πολύ καλά πώς να εκφράσεις τον δυναμισμό σου, τον έρωτά σου τις ανάγκες σου και βρίσκεις τρόπο να αποπλανήσεις εξαίσια τον άνθρωπο που αγαπάς. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Κριός Ο σύντροφός σας θα είναι σε μια ερωτική διάθεση που ταιριάζει με τη δική σας διάθεση αρκετά καλά. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Κριός Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Κριός Η εξαιρετική σχέση τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και τον Άρη θα σου επιτρέψει μέχρι το απόγευμα να έχεις ξεκαθαρίσει πολλά στις...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...