Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-3-2017
<p>Κριός

Με τον Ερμή να ολοκληρώνει το τρίγωνό του με τον Κρόνο από τον φιλικό σου Τοξότη όλη σου η ψυχική διάθεση ξεκαθαρίζει και το να βρεθείς με έναν άνθρωπο από το παρελθόν σου γίνεται πολύ εύκολη και πολύ χρήσιμη υπόθεση. Με όπλο την ωριμότητα που έχεις πια μπορείς να φέρεις κοντά σου κάποιον που αγαπάς χωρίς τους εγωισμούς του παρελθόντος.

Ταύρος 

Η Σελήνη στο ζώδιό σου από το απόγευμα και μετά σου δίνει μεγάλο συναισθηματισμό και νοσταλγία, αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη ξεκινάει σήμερα ένα τετράγωνο με τον Κρόνο από τον καρμικό σου Τοξότη που μπορεί να δυσκολέψει ρεαλιστικά μια επανασύνδεση. Δες με ψυχραιμία τις ανάγκες σου χωρίς βιαστικές κινήσεις.

Δίδυμοι

Η ολοκλήρωση του τριγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον χώρο των σχέσεών σου, τον Τοξότη, κάνει πολύ ευνοϊκή την ημέρα για μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Ειδικά αν η σχέση που σε ενδιαφέρει είναι με Τοξότη ή Αιγόκερω έχεις πολλές πιθανότητες να την αποκαταστήσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον συμβατό με εσένα Ταύρο θα σου δώσει από το απόγευμα και μετά την δυνατότητα να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει. Πρόσεχε μέχρι τις 7 το απόγευμα και ειδικά το διάστημα τρεις το μεσημέρι με επτά, θα έχεις την εντύπωση ότι δεν ξέρεις τι συμβαίνει στην ψυχή σου.

Λέων

Η έλευση της Σελήνης  στον Ταύρο και τον σταθερό σταυρό στον οποίο ανήκεις σου δίνει μια τάση να κλειστείς συναισθηματικά για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Οπότε η ημέρα θα κυλήσει με άρνηση από μεριάς σου να ασχοληθείς με έναν πρώην σύντροφο. Θα πρέπει να δώσεις όμως χρόνο στην ψυχή σου κάποια στιγμή να σκεφτείς όλα όσα θες στον έρωτα.

Παρθένος

Η εξαιρετική σχέση του Ερμή από τον καρμικό σου Κριό με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου δώσει καλές δονήσεις και φυσικά ευνοεί την επανασύνδεση. Ειδικά αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι Κριός, Δίδυμος, Τοξότης ή Κρόνος έχετε πολύ καλές προοπτικές σήμερα.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη ξεκινάει σήμερα το τετράγωνό της με τον Κρόνο από τον τοξότη, οπότε το αμέσως προσεχές διάστημα αλλά και η σημερινή ημέρα δεν βοηθάνε το θέμα της επανασύνδεσης. Πολλές από τις υποχρεώσεις σου θα σε απομακρύνουν γενικά από την συναισθηματική σφαίρα.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον πολικό σου Ταύρο δονεί από το απόγευμα και μετά τις συναισθηματικές σου σχέσεις. Ωστόσο η μεγάλη σου φόρτιση και η κτητικότητα που θα νιώθεις μπορεί να μην σου επιτρέπει να δεις καθαρά το τι συμβαίνει, οπότε μια επανασύνδεση δεν έχει ακριβώς το κλίμα που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί θετικά.

Τοξότης

Η καλή σχέση του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ερμή από τον φιλικό σου Κριό θα σε κάνει να αισθανθείς την δύναμη του μυαλού που χρειάζεται για να πείσεις έναν πρώην σύντροφό σου να δει τον κόσμο με την δική σου ματιά. Ναι, μπορεί να έχεις λοιπόν την επανασύνδεση που θέλεις.

Αιγόκερως

Η δυναμική του Κρόνου από τον 12ο Οίκο σου με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να έχεις μια προσέγγιση πολύ ψύχραιμη μιας παλιάς σου σχέσης. Ειδικά αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι κατά κάποιον τρόπο οικογένειά σου, έχετε παιδί για παράδειγμα, όλα θα είναι πολύ εύκολα.

Υδροχόος

Η Σελήνη από τον Ταύρο θα σου δώσει από το απόγευμα και μετά όχι μόνον την δυνατότητα να έχεις μια επανασύνδεση αλλά και τις συμπτώσεις εκείνες που μπορεί να σε οδηγήσουν πάλι σε μια γνώριμη αγκαλιά. Αν δεν έχετε εντελώς ξεχωριστές ζωές με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, αν έχετε έναν κοινό κύκλο, όλα θα είναι πολύ εύκολα.

Ιχθείς

Η όμορφη Σελήνη από τον Ταύρο και τον 3ο Οίκο σου από το απόγευμα στις 7 και μετά θα σου ανοίξει όμορφες προοπτικές για μια επανασύνδεση. Πιθανόν φίλοι σου ή αδέλφια σου να μπορούν να παίξουν έναν ρόλο μεσολαβητή για να σπάσει ο πρώτος πάγος με ένα άτομο που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Κριός Κατά κάποιον τρόπο ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο ευνοεί μια επανασύνδεση, αλλά ειδικά σήμερα μια δυσαρμονική σχέση ανάμεσα στην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Κριός Είναι μια τέλεια ημέρα για επανασύνδεση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σου συμμαχεί με την ανάδρομη Αφροδίτη από το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Κριός Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως σήμερα μια μέρα που ουσιαστικά ευνοεί ένα άμεσο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Την αλήθεια τώρα; Την κάθε αλήθεια; Αν μιλάμε για την πιο ευαίσθητη ερωτική υπόθεση που είναι μια επανασύνδεση, καλό είναι σήμερα να μην...