Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017
<p>Κριός

Η ολοκλήρωση του δύσκολου τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου ανοίγει πολλά θέματα στις σχέσεις σου και τις δυσκολεύει. Είναι πιθανόν να έχεις πολύ δύσκολο εργασιακό πρόγραμμα, κάτι που φέρνει εντάσεις στην σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση κράτησε την ψυχραιμία σου.

Ταύρος

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιό σου θα σου φέρει εντάσεις στις μόνιμες σχέσεις την ίδια στιγμή που μια τέλεια σχέση της με τον Ποσειδώνα σου ανοίγει νέους δρόμους στον έρωτα. Είναι πολύ πιθανόν να έχεις έναν πειρασμό που να σε κινητοποιήσει, όμως πρέπει να μετρήσεις καλά τα πράγματα.

Δίδυμοι

Μια μάλλον δύσκολη πλανητική ενέργεια που προέρχεται από τον ανάδρομο Δία και τον Πλούτωνα ενοχλεί όλον τον ζωδιακό, πολύ περισσότερο που και ο Ερμής θα σε δυσκολέψει. Θα πρέπει να έχεις στον νου σου ότι οι σχέσεις περνάνε εντάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναγκαστικά πρέπει να φτάσουν στα άκρα.

Καρκίνος

Η σύνοδος του Άρη με την Σελήνη στον Ταύρο και το εξάγωνο του φεγγαριού με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσουν την κρίση σου στα ερωτικά θέματα. Έχεις κάτι ιδανικό στο μυαλό σου ως σχέση, αλλά αυτό το ιδανικό δεν υπάρχει, θα πρέπει να εργαστείς μαζί με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει για να καταφέρεις να βρείτε ισορροπίες.

Λέων

Ο Κλήρος της Τύχης που σχετίζεται με τις μόνιμες σχέσεις έχει περάσει στο ζώδιό σου και κάνει τρίγωνο με την Λίλιθ από τον Τοξότη, μια κρυφή αλλά σίγουρα πολύ δυναμική βοήθεια στον ερωτικό τομέα. Μπορείς να πάρεις αποφάσεις για σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και να τις κάνεις να είναι πιο στενές και πιο λειτουργικές.

Παρθένος

Ο Ποσειδώνας απέναντί σου, του Ιχθείς που έχουν να κάνουν με τι σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με την Σελήνη από τον Ταύρο. Ιδανική στιγμή για να περάσεις μια τρυφερή βραδιά. Κάνε ένα διάλλειμα από όποια υποχρέωση κι αν έχεις και χάρισε στον εαυτό σου ένα σημαντικό ραντεβού με άνθρωπο που αγαπάς.

Ζυγός

Τα νεύρα σου είναι σε μεγάλη ένταση, με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιό σου να ολοκληρώνει την σχέση τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ειδικά οι πολύ παλιές και οικογενειακές σχέσεις θα περάσουν από μεγάλες φουρτούνες. Δεν ανέχεσαι να είσαι το θύμα στις σχέσεις σου και θέλεις ισοτιμία και δικαίωση, αλλά το τραβάς το θέμα στα άκρα.

Σκορπιός

Η δύσκολη σχέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό σου φέρνει όλο το παρελθόν στην επιφάνεια. Θα ανακαλύψεις ότι άνθρωποι που τους εμπιστευόσουν έχουν παίξει διπρόσωπο ρόλο στις σχέσεις σου και θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις για όλη σου την ερωτική ζωή και το μέλλον.  

Τοξότης

η δυναμική σχέση τετραγώνου του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον 2ο Οίκο σου θα σου δημιουργήσει διλήμματα. Είναι πιθανόν να είσαι με έναν άνθρωπο και να ποθείς έναν άλλον. Δεν είναι όμως καλή περίοδος για να πάρεις αποφάσεις, προσηλώσου στους στόχους σου και τα ερωτικά σου θα λυθούν σε πιο καλή στιγμή.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου ολοκληρώνει σήμερα την δύσκολη όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και σε φέρνει σε οριακές ψυχικές εντάσεις που αναγκαστικά έχουν να κάνουν και με τις σχέσεις σου. Το γεγονός ότι θα έχεις προβλήματα εργασιακά και άμεσα θα πρέπει να βρεις λύσεις θα ξεκαθαρίσει και το αν έχεις την πρέπουσα συμπαράσταση από το ταίρι σου.

Υδροχόος

Ο Κλήρος της Τύχης απέναντί σου στον Λέοντα, στον χώρο των σχέσεων, είναι σε τρίγωνο με την Λίλιθ από τον Τοξότη, ανοίγοντάς σου τις πιθανότητες ενός κεραυνοβόλου αλλά μόνιμου στην εξέλιξή του έρωτα. Έχε τις αντένες σου σε ετοιμότητα, κινείται το κάρμα σε πολύ ερωτικά νερά.

Ιχθείς

Το εξάγωνο του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον 3ο Οίκο σου δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για ένα νέο φλερτ που θα σε ξεσηκώσει. Με δεδομένο ότι ο ανάδρομος Δίας κοντράρει τον Πλούτωνα σου λύνονται αυταπάτες για παλιές σχέσεις και δεσμά και κοιτάς μπροστά με πολύ μεγάλη αισιοδοξία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-10-2017

Κριός Με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο όλον αυτόν τον καιρό, το ξέρετε πια ότι έχει έρθει η ώρα να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Κριός Πρέπει να προσέξεις πολύ στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης από τους Διδύμους σου δίνει αντιφατικά μηνύματα. Από την μια είναι σε τρίγωνο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Κριός Ο Ήλιος στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδίου σου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή από την μηδενική του Ταύρου και τον Ουρανό,...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Κριός Σήμερα ολοκληρώνεται το πολύ θετικό τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον τοξότη. Οι σχέσεις σου με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...