Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-3-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Ράβδων

Πολύ θετική και σίγουρη κάρτα. Σχετίζεται άμεσα το 4 Μπαστούνι με την Αφροδίτη στον Κριό – η Αφροδίτη βρίσκεται όντως στο ζώδιό σου ανάδρομη – και σου χαρίζει γοητεία, σταθερότητα, πολύ καλές προοπτικές στον έρωτα. Δες πώς θα αξιοποιήσεις μια πιθανότητα για επανασύνδεση με ένα άτομο που σε βλέπει πολύ σοβαρά.

Ταύρος  - Η Δικαιοσύνη (Αντεστραμμένο)

Νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί στο πεδίο των σχέσεων, ειδικά αν έχεις δεσμό ή βλέψεις για έναν Ζυγό. Η διάθεσή σου σε σπρώχνει σε παράπονα τα οποία μπορεί και να τα πνίγεις, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την ψυχολογική σου διάθεση. Κοίτα να ηρεμήσεις αλλά και να αποκαταστήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου. 

Δίδυμοι – Η Μεγάλη Ιέρεια

Μια πολύ δυνατή επιρροή από την παντοδύναμη Ιέρεια της Μεγάλης Αρκάνας που σχετίζεται με την Σελήνη. Μπορεί να έχεις έντονο ενδιαφέρον για έναν Καρκίνο. Ανεξάρτητα από το ζώδιο έχεις έντονη διαίσθηση και ξέρεις τι θέλεις στον ερωτικό τομέα, έχεις όμως μια τάση να χειραγωγήσεις συναισθηματικά τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος – Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)  

Ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν είναι ταύρος, Αιγόκερως ή Παρθένος, δείχνει απείθαρχη και παράξενη συμπεριφορά που σε κουράζει και σε αποπροσανατολίζει. Αν έχεις σχέση με άτομο σημαντικά μικρότερο σου φαίνεται ότι δεν ξέρει τι θέλει και δεν μπορείτε σήμερα να έχετε ισορροπία.

Λέων – Ο Ρήγας των Σπαθιών

Και σήμερα έρχεται στο ρίξιμό σου η σύνδεσή σου με έναν Υδροχόο. Έχεις πολλές πιθανότητες για μια δυναμική και έντονα πνευματική σχέση. Οι αποφάσεις σου να ξέρεις ότι θα επηρεάσουν πολύ και το ταίρι σου σε όλα τα επίπεδα οπότε σε κάθε κοινό σας θέμα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και ψυχραιμία.

Παρθένος – Ο Κρεμασμένος (Αντεστραμμένο)

Πάλι το στοιχείο του Νερού, μέσω του Ποσειδώνα που αντιστοιχεί στον Κρεμασμένο έρχεται στην ανάγνωση των ερωτικών σου θεμάτων. Πολύ πιθανόν να σχετίζεσαι με Καρκίνο, Ιχθύ ή και Σκορπιό. Πάντως νιώθεις ότι δεν έχεις το κουράγιο να υπερασπιστείς την σχέση σου, φοβάσαι ότι θα είστε κάπως μη αποδεκτοί ως ζευγάρι από τον περίγυρό σας.

Ζυγός – Εννέα των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Κάτω από μια επιφανειακή ηρεμία στις σχέσεις σου υπάρχει μια άβυσσος προβλημάτων. Το ταίρι σου θα σου φανεί αδιάφορο και με μεγάλες δόσεις εγωισμού, αλλά και εσύ δεν βοηθάς να υπάρξει ισορροπία. Ένα άτομο με έντονο Δία στους Ιχθείς μπορεί να σε αποπροσανατολίσει ερωτικά.

Σκορπιός – Ο Διάβολος

Πιθανόν ένας Αιγόκερως να σε πολιορκεί ερωτικά και να σου δημιουργεί πειρασμούς. Έχεις έντονη την ανάγκη να θρέψεις το μυαλό σου, την ψυχή σου και το σώμα σου με ηδονές και αυτό δεν είναι κακό. Πρέπει όμως να προσέξεις να μην το παρακάνεις και χάσεις τη ισορροπία σου.

Τοξότης – Δύο των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Δυσκολίες σε περιμένουν σήμερα στην επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Δεν είναι εύκολο να βρείτε ψυχική επαφή, ειδικά αν εσύ η το άλλο άτομο έχει Σελήνη στον Ζυγό. Θα πρέπει να δώσεις σημασία στο συναίσθημα που σε ενώνει με κάποιον και να πετάξεις την πολύ διανοητική προσέγγιση.

Αιγόκερως –Ο Ερημίτης  

Το παρελθόν σε κάνει να αναπολείς – αλλά όχι τα σωστά πράγματα, σκέφτεσαι συνέχεια λάθη που έχουν γίνει. Αν σχετίζεσαι με έναν παρθένο ίσως να νιώσεις ότι δεν έχετε και πολλά κοινά αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε να συμβουλευτείς στον ερωτικό τομέα ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και σε αγαπούν.

Υδροχόος – Ο Τροχός της Τύχης (Αντεστραμμένο)

Εξακολουθείς να μην είσαι σε αρμονία στον ψυχικό και ερωτικό τομέα. Μπορεί κάποιες σχέσεις σου να έχουν φθαρεί και να πρέπει να κοιτάξεις μπροστά. Κάποιος Τοξότης θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αλλά δεν θέλεις να το ομολογήσεις είτε από εγωισμό είτε από ανασφάλεια.. .

Ιχθείς – Ο Ακόλουθος των Ράβδων

Πάθος, ένταση και έντονη ερωτική ενέργεια σε συνδέει με έναν Κριό, έναν Λέοντα ή έναν Τοξότη. Όμως έχεις την τάση να εξιδανικεύεις αυτήν την σχέση και μπορεί σύντομα να αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει βάθος στην επικοινωνία σας – ούτε μπορεί να σε καλύψει συναισθηματικά με τους τρόπους που έχεις ανάγκη.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Κριός – Ιππότης των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Υπάρχει κάποια δυσκολία στον ερωτικό τομέα, ενώ περίμενες ένα μήνυμα που θα σου έδινε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-4-2017

Κριός – Άσσος των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Η πνευματική σου δύναμη είναι εγκλωβισμένη από προκαταλήψεις. Άρα και ο έρωτας δεν μπορεί να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Κριός – Ο Άσσος των Πεντάκτινων Κάτι πολύ δυνατό έχει ξεκινήσει στον ερωτικό τομέα. Εκεί που δεν το περίμενες ένα άτομο τραβάει το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...