Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017
<p>Κριός

Σήμερα αισθάνεστε κάτω προς τη γη. Μπορεί να μην είστε πάντα, αλλά προς το παρόν το προτιμάτε. Μετά από όλα, το υψηλό και ισχυρό μπορεί να πέσει πολύ πιο πέρα από ότι εσείς. Θα μπορούσατε να ανάψετε μια φωτιά κάτω από κάποιον χωρίς καν να προσπαθήσετε. Είναι πάντα καλό μερικά γέλια.

Ταύρος

Το συναίσθημα και η σκέψη θα οδηγήσει σε κάνετε και φτιάξετε πράγματα. Ακόμα κι αν οι στόχοι σας είναι νέοι, η ίδια μέθοδος θα λειτουργήσει πιθανότατα και πάλι. Έχετε ξαναβρεθεί εδώ, και τώρα θα πρέπει να είστε άνετα στο δημιουργικό ρόλο σας που αρχίζει ένας νέος κύκλος.

Δίδυμοι

Η ανησυχία δεν θα σας εξυπηρετούσε καλά σήμερα, αλλά θα μπορούσατε να είναι δύσκολο να μείνετε ήρεμοι. Να θυμάστε ότι η περιέργεια θα μπορούσε να αποδειχθεί η παροιμιώδης τελευταία σταγόνα. Μερικά έργα ή προβλήματα θα επιλυθούν σύντομα, αλλά όχι ακόμα. Κάντε ερωτήσεις με προσοχή και μην περιμένετε να κάνετε μεγάλα βήματα προς μια νεότερη, καλύτερη κατάσταση.

Καρκίνος

Να είστε καλά για λίγο. Κρατήστε το χαμόγελό σας πραγματικό και σταθερό, ακόμα και αν μπορείτε ακόμα να δείτε τη σκοτεινή πλευρά. Ορίστε ένα σωστό παράδειγμα για τον κόσμο, έστω και μόνο για να αποδείξετε ότι μπορείτε ακόμα να λάμψετε στην εντολή.

Λέων

Η ματαιοδοξία σας μπορεί να θριαμβεύσει σήμερα αν οι λάθος άνθρωποι συνεχίζουν λέγοντας ότι είστε όμορφοι, έχετε πάντα δίκιο, ή να σας κρεμάσουν από το γάντζο για κάτι που έκανες λάθος. Τα πράγματα μπορεί να αλλάζουν, και η προσαρμογή σε ένα νέο σύστημα δεν θα είναι εύκολο, αν έχετε να ξεκινήσετε από το τέλος.

Παρθένος

Δείτε και ακούστε προσεκτικά. Δημιουργήστε τις ήσυχες συνθήκες και το φυσικό φωτισμό που χρειάζεστε. Διαδώστε τον πολιτισμό ενεργώντας πολιτισμένα. Μπορεί να γελάτε με την πρώτη, αλλά θα αλλάξει η μελωδία τους μόλις ακούσουν όλα τα χαλαρά πράγματα που έρχονται από το σπίτι σας. Σήμερα θα εργαστεί για την αρμονία, γιατί αγαπάτε τον ήχο της.

Ζυγός

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποφευχθεί μια μάχη σήμερα είναι να κρατήσετε τον εαυτό σας. Μην πείτε τίποτα που δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Η ενέργειά σας είναι μακριά, και είναι καλύτερο για όλους, απλά να καθίσετε και θα είναι εύκολο. Βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ «μοναχικός λύκος» και «επιθετικότητα πρόσωπό σας.» Περάστε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε.

Σκορπιός

Ένα αίσθημα ικανοποίησης εγκαθίσταται πάνω σας σήμερα, αλλά πάρτε μια στιγμή για να ελέγξετε τον εαυτό σας και να δείτε αν αυτό αγγίζει τα όρια αυταρέσκεια. Η ισορροπία είναι ζωτικής σημασίας σήμερα, έτσι ώστε να ανοίξει το μυαλό σας και να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους, αντί να τερματιστεί η λειτουργία τους ή απλά αγνοώντας τους. Θα διαπιστώσετε ότι προσθέτουν πολλά για την ημέρα σας, αν τους αφήσετε.

Τοξότης

Καταπολέμηση πυρκαγιάς με φωτιά θα μπορούσε να είναι δελεαστικό, αλλά σήμερα δεν είναι η καλύτερη προσέγγιση. Να ακούσετε τις ιδέες των άλλων και να προσπαθήσετε να βρείτε κοινό έδαφος. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα καταπονήσετε τη φωνή σας, την υγεία σας, ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας, και μπορείτε πραγματικά να πετύχετε κάτι.

Αιγόκερως

Κάθε χάος που σας περιβάλλει στη δουλειά ή στο σπίτι σήμερα θα χρησιμεύσει μόνο για να εστιάσετε την προσοχή σας στην κάτω γραμμή: Αυτό που πρέπει να γίνει, και τι είναι ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό; Η προοπτική σας είναι σαφής και είστε σε θέση να είστε διπλωμάτης σχεδόν με όλους. Είσαι πραγματικά πολύ όμορφοι σήμερα, το οποίο θα βοηθήσει σίγουρα να φέρει συμμάχους στο πλευρό σας.

Υδροχόος

Οι σχέσεις μπορεί να φέρουν σημαντικό κίνδυνο. Από τη στιγμή που σας απογοητευτείτε με τις άμυνες σας, όλα τα είδη των πραγμάτων μπορούν να μπουν ανάμεσά σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν εργάζεστε με διακλαδικό σκοπούς με κάποιον που θέλει ό, τι είναι καλύτερο για σας. Ακόμα και όταν οι προθέσεις σας είναι χρυσές, μια μικρή ολίσθηση θα μπορούσε να εξεταστεί πολύ άσχημα.

Ιχθύς

Αν είστε αποφασισμένοι να φτάσετε κάπου. Φροντίστε να είναι πραγματικό καθώς εκδηλώνεται ήπια ημέρα. Με το να μην προσποιείστε, θα ξεσηκώσετε πολλή περιέργεια σε αυτή την ήρεμη, καθώς έχετε και την ακαταμάχητη δύναμη σας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Κριός Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον αέρα σήμερα. Η μόνη σας προσοχή σήμερα είναι να μην πάρετε αυτήν την εμπιστοσύνη πάρα πολύ μακριά,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-6-2017

Κριός Μπορεί να αισθάνεστε πολύ επιλεκτικοί ή φευγαλέοι σήμερα, με ένα Παρθένο Σελήνη στο έκτο οίκο σας των λεπτομερειών. Η ενέργειά σας...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Κριός Έχεις βάλει στο μάτι μια νέα δουλειά, ένα καλύτερο διαμέρισμα, ή ένα πιθανό θαυμαστή; Προχωρήστε προς τα εμπρός και διεκδικήστε το...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Κριός Χρειάζεστε ελευθερία και σήμερα. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα, αν μπορείτε να πάρετε το χρόνο και το χώρο που...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Κριός Τυχόν τεταμένες καταστάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι θα πρέπει να πλοηγηθούν με προσοχή. Συγκρατήστε τον εαυτό σας, παρά την πίεση...