Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-3-2017
<p>Κριός

Μια αφανής βοήθεια από την ανάδρομη Αφροδίτη η οποία συνωμοτεί με τον Πλούτωνα μπορεί να σε βοηθήσει σήμερα, παρά τις γενικές δυσκολίες, να εξασφαλίσεις ένα παράθυρο εύνοιας για να τα βρεις πάλι με έναν πρώην σύντροφο. Θα είναι πολύ εύκολα τα πράγματα αν σε ενδιαφέρει Ζυγός, Ταύρος, Αιγόκερως ή Πλούτωνας.

Ταύρος 

Η Σελήνη και σήμερα από το ζώδιό σου σε ευνοεί, κάνοντας εξάγωνο με τον Χείρωνα από τους Ιχθείς αλλά και με την ανάδρομη Αφροδίτη. Θα έχεις έντονη διαίσθηση και ευγενική προσέγγιση που σε βοηθάει πολύ σε μια επανασύνδεση. Ειδικά αν το ενδιαφέρον σου αφορά Ζυγούς, Κριούς, Ιχθείς, όλα είναι ακόμα πιο ευνοϊκά.

Δίδυμοι

Ο Ερμής από τον συμβατό σου Κριό σε έντονη σχέση με τον Ουρανό σου ανοίγει την πνευματική σου διαίσθηση, ενώ με το τρίγωνό του με τον Κρόνο από τον πολικό σου Τοξότη και τον 7ο Οίκο των σχέσεων σε κάνει να μπορείς να ισορροπήσεις τα συναισθήματα και τις σχέσεις σου. άρα έχεις εύνοια στο να προσεγγίσεις μια παλιά σου αγάπη.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει τα κέφια της και πολύ ερωτική διάθεση, συναντάει από τον Ταύρο που είναι την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα με εξάγωνο και σου επιτρέπει να δεις με διάθεση θεραπείας τις σχέσεις σου. Βάλε στο οπτικό σου πεδίο όσα σε ένωσαν με έναν άνθρωπο και όχι τα πιθανά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην πορεία και όλα θα πάνε καλά.

Λέων

Η καλή σε γενικές γραμμές πλανητική ενέργεια – αν και υπάρχουν και δύσκολες όψεις – είναι μάλλον υποστηρικτική στο θέμα μιας επανασύνδεσης. Έχεις το καλό ότι όταν θέλεις κάτι το προσπαθείς με ειλικρίνεια και αφοσίωση, όπως επίσης και ότι είσαι άτομο των πράξεων και όχι των λόγων. Αυτές οι ιδιότητες θα εκτιμηθούν από ένα πρώην ταίρι σου.

Παρθένος

Η καλή σχέση του Ερμή με τον Ουρανό και τον Κρόνο θα σου φέρει μια γενική ανανέωση στην διάθεσή σου και αυτό είναι καλό θεμέλιο για να δοκιμάσεις, χωρίς βάρη και σοβαροφάνεια, να έχεις ένα ραντεβού με πρώην ταίρι σου σε μια προσπάθεια επανένωσης. Αν το θέλεις, ο Ερμής θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις.

Ζυγός

Το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη δρα καταλυτικά επάνω στον Πλούτωνα, που στο μεταξύ είναι και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία έχει αποτελέσματα ή του ύψους ή του βάθους. Ή που θα κάνεις μια εξομολόγηση σε πρώην σύντροφο που θα ραγίσει καρδιές ή θα ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου και δεν θα γυρίσεις ούτε να κοιτάξεις.

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω με το χάδι που του ετοιμάζει σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να μαλακώσει και να σου επιτρέψει να δεις το ποτήρι μιας πρώην σχέσης μισογεμάτο αντί μισοάδειο. Και θα σου είναι εύκολο να το γεμίσεις με φιλιά και χάδια, κάτι που πάντα ευνοεί τον έρωτα.

Τοξότης

Η καλή σχέση του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ερμή από τον φιλικό σου Κριό φέρνει ψυχική ηρεμία και αίσθημα δικαίου στις σχέσεις σου, άρα ευνοεί την επανασύνδεση. Ό,τι κι αν έχει συμβεί με ένα πρώην ταίρι σου έχεις την διάθεση να το διαπραγματευτείς από μηδενική βάση.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου έχει γενικά δύσκολες σχέσεις, δέχεται όμως την αβρότητα της ανάδρομης Αφροδίτης, ενώ και ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος έχει καλή σχέση με τον Ερμή ευνοώντας τις μόνιμες σχέσεις. Άρα αν θέλεις να γυρίσεις σε μια σχέση που για κάποιον λόγο χάλασε, μπορείς να κάνεις τον χωρισμό παρελθόν.

Υδροχόος

Η σχέση συνόδου του Ερμή με τον Ουρανό σου δίνει ζωτικότητα και σου επιτρέπει να έχεις την καλή διάθεση που χρειάζεται για να εξασφαλιστεί μια επανασύνδεση. Δες με ποιον τρόπο θα λύσεις πρακτικά προβλήματα που σε απασχολούν ώστε να έχεις ελεύθερο το μυαλό σου και την καρδιά σου για να ασχοληθείς με την αγάπη.

Ιχθείς

Η πολύ σημαντική σχέση του Χείρωνα με την Σελήνη από τον Ταύρο θα σου δώσει τόσο μεγάλη διαίσθηση, που αν αυτό που θέλεις είναι η επιστροφή σε ένα πρώην ταίρι σου έχεις μεγάλο προβάδισμα και πλεονέκτημα. Μπορείς να κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο για να φέρεις την ισορροπία και την ίαση στις ερωτικές σου σχέσεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-3-2017

Κριός Καθώς είναι αφάνταστα θετική η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και μάλιστα είναι και σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Κριός Είναι μια τέλεια ημέρα για επανασύνδεση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σου συμμαχεί με την ανάδρομη Αφροδίτη από το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...