Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017
<p>Κριός – Επτά των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Είσαι σε κατάσταση άμυνας στον έρωτα. Ένα άτομο που μπορεί να έχει Άρη στον Λέοντα παίζει ένα παιχνίδι που σε έχει αποσταθεροποιήσει ερωτικά. Θέλεις να κάνεις μια κίνηση για να εξασφαλίσεις ότι δεν θα είσαι θύμα μέσα σε μια σχέση. Είναι πιθανόν η ερωτική σου ζωή να δέχεται εξωτερικές επιρροές που δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις μόνος/μόνη σου.

Ταύρος  - Δύο των Σπαθιών

Ισορροπία και καλή ροή ενέργειας είναι το ποθούμενο σου, αλλά βλέπεις λίγο εγκεφαλικά τα θέματα των σχέσεων σου, αν και αυτό δεν είναι συνηθισμένο για σένα που είσαι άτομο των αισθήσεων. Η καρδιά σου σχετίζεται με ένα άτομο που ίσως να έχει Σελήνη στον Ζυγό και έχει σημαντική επίδραση στην ζωή σου.

Δίδυμοι – Τέσσερα των Ράβδων

Δυνατές εξελίξεις στις σχέσεις σου. Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι Κριός ή έχει Αφροδίτη στον Κριό έχετε εξαιρετικές προοπτικές για μια μόνιμη και πανέμορφη σχέση. Γενικά η ημέρα σου δίνει την ευκαιρία να έχεις μια ερωτική και όμορφη ατμόσφαιρα.

Καρκίνος – Ο Διάβολος  

Ξεκαθαρίζει αυτό το ρίξιμο την αίσθηση ότι σε ενδιαφέρει ή είναι στον δρόμο σου ένα άτομο από το ζώδιο του Αιγόκερου. Έχεις μια βαθιά ανάγκη να χαρείς πράγματα που σου έχουν λείψει και σε έχουν κάνει να θεωρείς ότι η ζωή σου φύγει χωρίς ηδονή. Να χαρείς αυτό το ψυχικό άνοιγμα, δεν είναι καθόλου κακό, αρκεί να μην το παρακάνεις.

Λέων – Εννιά των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Μια δύσκολη κάρτα που σου φέρνει ψυχική απομόνωση. Αν σχετίζεσαι με άτομο που είναι Τοξότης ή ακόμα περισσότερο έχει Σελήνη τον Τοξότη κάτι σας προβληματίζει, κάτι σας κρατάει χωριστά. Αν δεν έχεις σχέση είναι χαμηλή η αυτοεκτίμησή σου και δεν σου επιτρέπει να δεις την αισιόδοξη πλευρά του έρωτα.

Παρθένος – Ο Κόσμος (Αντεστραμμένο)

Ένα δυνατό χαρτί, ένα χαρτί επιτυχίας ακόμα και σε αντεστραμμένη θέση. Σε σχετίζει με τον Κρόνο, άρα με έναν Αιγόκερω πιθανά. Πάντως γενικά η ερωτική σου ζωή είναι σε καλό δρόμο και δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Ζυγός – Ο Ερημίτης (Αντεστραμμένο)

Για κάποιο λόγο που προέρχεται από βαθιά παράπονα και λάθη του παρελθόντος έχεις απομονωθεί από τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε. Θέλεις να δικαιωθείς για κάποια θέματα, ειδικά σε σχέση με έναν Παρθένο, αλλά το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν βοηθάει. Κάνε μια κουβέντα μήπως μπορείς να τα λύσεις τα θέματά σου.  

Σκορπιός – Ο Θάνατος (Αντεστραμμένο)

Ο Θάνατος είναι το χαρτί που αντιστοιχεί στο ζώδιό σου και προσωπικά εσύ έχεις απόλυτη εξοικείωση με την διαδικασία της ανανέωσης. Πιθανόν αυτή τη στιγμή να μην μπορείς να πάρεις απόφαση να διαλύσεις μια σχέση που είναι ήδη τελειωμένη, παρατείνεις όμως με αυτόν τον τρόπο δυσάρεστες καταστάσεις που θα γίνουν ακόμα πιο δυσάρεστες.

Τοξότης – Ιππότης των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Η σχέση σου με έναν Τοξότη μοιάζει να μην πατάει σήμερα σε στέρεο έδαφος. Γενικά στον ερωτικό τομέα μπορεί να έχεις κάποιες λάθος εκτιμήσεις, πολύ περισσότερο αν έχεις με το ταίρι σου και οικονομικές σχέσεις. Ίσως να μην υπάρχει καλή επικοινωνία.

Αιγόκερως – Η Σελήνη (Αντεστραμμένο)  

Κοντεύεις να αρρωστήσεις από αισθήματα ανασφάλειας, φόβου, έλλειψης αυτοπεποίθησης. Θα πρέπει να προσέξεις να ηρεμήσεις και μετά να δεις πώς θα αντιμετωπίσεις τον ερωτικό τομέα. Φρόντισε τον εαυτό σου, αφέσου σε ανθρώπους που είναι στοργικοί μαζί σου.

Υδροχόος – Το Άρμα (Αντεστραμμένο)

Φοβάσαι να αφεθείς στον έρωτα, ειδικά αν σχετίζεσαι με έναν Καρκίνο που συμβαίνει να είναι και καρμικό σου ταίρι. Η εσωτερική σου ανασφάλεια σε κάνει να αντιδράς σπασμωδικά. Ενώ ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις ερωτικά, δεν συντονίζεσαι με τον εαυτό σου.

Ιχθείς – Η Αρχιέρεια

Έχεις πολύ καλή σχέση με την διαίσθησή σου και θα μπορέσεις να προσεγγίσεις όποιον άνθρωπο σε ενδιαφέρει μέσα από μια βαθιά γνώση των αναγκών σου. Η Σελήνη που είναι το πλανητικό σώμα που σχετίζεται με την Αρχιέρεια σε συνδέει σήμερα με άτομα από τον Ταύρο ή τον Καρκίνο.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-5-2017

Κριός – Η Δύναμη Εξαιρετική κάρτα που δηλώνει μια σκέτη φλόγα συναισθηματικά και ερωτικά. Μπορείς πολύ εύκολα να γοητεύσεις όποιον...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη (Αντεστραμμένο) Σε έχει πιάσει ένα συναίσθημα αδικαίωτης αγάπης. Πιθανόν θυσίες που κάνεις και κινήσεις καλής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-4-2017

Κριός – Τρία των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Το 3 Μπαστούνι είναι κάρτα θετική που αντιστοιχεί ακριβώς στον Κριό, στο ζώδιό σου. το ότι είναι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...