Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-4-2017
<p>Κριός

Η καλή σχέση του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μια γενική θετική επίδραση από την Σελήνη στους Διδύμους θα σε βοηθήσουν πολύ στον έρωτα. Έχεις καλή σχέση με την λίμπιντο, έχεις διάθεση για φλερτ και μπορείς να αποκτήσεις σχέση – αν δεν έχεις – με ένα άτομο από την εργασία σου.

Ταύρος

Υπάρχει και καλή σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Κριό με τον Ερμή, υπάρχει και μια γενική καλή διάθεση του Άρη από το ζώδιό σου και η ημέρα σου ευνοεί πολύ την ερωτική σου ζωή. Έχεις μια τάση να ανακαλύψεις νέους δρόμους στην χώρα του ερωτισμού και αυτό θα κάνει την διαφορά στις σχέσεις σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου αποκαλύπτει αλήθειες για την ερωτική σου ζωή που ίσως να σε κάνουν να νιώσουν άβολα, αλλά δεν το βάζεις κάτω. Και φλερτάρεις και έχεις διάθεση να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, πράγμα που θα σε ευνοήσει και τώρα και στο άμεσο μέλλον.

Καρκίνος

Η Σελήνη από τους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σου θα σου δώσει δυναμισμό στον ερωτικό τομέα, αν και η περίεργη σχέση της με τον Ποσειδώνα σε κάνει να μην μαγεύεσαι εύκολα. αυτό όμως δεν είναι κακό, μιας και έχεις έναν ρεαλισμό ο οποίος θα σε κάνει να δεις την αλήθεια, αλλά και την δυναμική των σχέσεών σου.

Λέων

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Κριό με την Σελήνη από τους Διδύμους θα ευνοήσει πολύ τις κοινωνικές σου σχέσεις και μέσω αυτού θα ευνοήσει την ερωτική σου ζωή. Αν θέλεις να έχεις μια καινούρια σχέση ή να ανανεώσεις έναν ήδη υπαρκτό έρωτα θα έχεις έξυπνες ιδέες για να το καταφέρεις.

Παρθένος

Ειδικά σήμερα το τρίγωνο του Ερμή που είναι ο κυβερνήτης σου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης που είναι στο ζώδιό σου θα σου κάνει απέραντο καλό στον ερωτικό τομέα. Οι σχέσεις σου αποκτούν βάθος και ουσία ενώ αν φλερτάρεις είσαι πολύ κοντά με ένα άτομο το οποίο θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην ζωή σου.

Ζυγός

Κάπως αρχίζει και ηρεμεί η διάθεσή σου, ίσως και το ταίρι σου να έχει καταλάβει ότι σε κούρασε μέσα στην καθημερινότητά σας και κάνει κάποιες κινήσεις για να σε ξεκουράσει και για να αποκτήσετε πάλι μια οικειότητα. Σε επίπεδο φλερτ έχεις την τάση να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη σχέση και να την διερευνήσεις.

Σκορπιός

Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να έχεις μια πιο ήρεμη ερωτική διάθεση. Έχεις την ανάγκη να είναι εντελώς ξεκάθαρες οι σχέσεις σου, ίσως να έχεις μια κάποια ανάγκη για κτητικότητα αλλά την εκφράζεις με χαριτωμένο τρόπο. Έχεις έντονη ανάγκη να βρεθείς ερωτικά με τον σύντροφό σου άμεσα!

Τοξότης

Η συνεχιζόμενη σχέση ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ερμή είναι η ευκαιρία σου να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου. Καθώς και σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής σου παίρνεις ανταμοιβές και επιβεβαίωση, φτιάχνει γενικά η διάθεσή σου και θα σε κάνει να έχεις καλή ερωτική ροή ενέργειας.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου αρχίζει να έχει πολύ καλή σχέση με τον Άρη από τον φιλικό σου Ταύρο. η κοινωνική σου ζωή παίρνει φωτιά και έχεις άφθονες ευκαιρίες για φλερτ σε κάθε περίπτωση. Έχεις την δυνατότητα να γοητεύσεις μια μεγάλη γκάμα από ζώδια, όπως Σκορπιούς, Κριούς και Ταύρους.

Υδροχόος

Μια όψη χιαστί ανάμεσα στον Ουρανό και το Βέρτεξ, τον μεταφυσικό ωροσκόπο που ορίζει την σeξουαλικότητα και τις έντονες σχέσεις, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια ανισορροπία σε σωματικό επίπεδο, δεν μπορείς να εντοπίσεις το κέντρο βάρους της λίμπιντο, δεν ξέρεις τι θα σε ικανοποιήσει. Χαλάρωσε και όλα θα ξεδιαλύνουν.

Ιχθείς

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Διδύμους δημιουργεί κάποια οικογενειακά προβλήματα – ίσως με την μητέρα σου ή με την μητέρα του συντρόφου σου – που θα επιδράσουν αναγκαστικά και στον ερωτικό τομέα. Προσπάθησε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που αγαπάς ή χρειάζεσαι συναισθηματικά. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Κριός Ο σύντροφός σας θα είναι σε μια ερωτική διάθεση που ταιριάζει με τη δική σας διάθεση αρκετά καλά. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Κριός Πρέπει να προσέξεις πολύ στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης από τους Διδύμους σου δίνει αντιφατικά μηνύματα. Από την μια είναι σε τρίγωνο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2017

Κριός Η μεγάλη εύνοια που προκύπτει από τις καλές όψεις του Ερμή από το ζώδιό σου και του Άρη από τον Ταύρο σε κάνει να έχεις μια σχεδόν...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...