Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017
<p>Κριός

Η καλή διάθεση και της ανάδρομης Αφροδίτης και του Άρη θα σε βοηθήσει πολύ αν αυτό που έχεις στο μυαλό σου στον ερωτικό τομέα είναι να προσεγγίσεις πάλι έναν άνθρωπο από το παρελθόν σου. και μάλιστα μπορεί να γίνεις αποδέκτης μιας πρόσκλησης από άτομο που έχει υπάρξει σύντροφός σου, ακόμα κι αν εσύ δεν το επιδιώξεις.

Ταύρος 

Η πολύ καλή δράση του Άρη από το ζώδιό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να έχεις μια συγκινητική επιστροφή ενός πρώην συντρόφου αν το επιδιώξεις με σοβαρότητα αλλά και χαλαρότητα. Μην δώσεις σε μια τέτοια προοπτική πολύ μεγάλη βαρύτητα, μην σου γίνει εμμονή και θα έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Ο Ερμής την πρώτη αυτή ημέρα της άνοιξης σε ευνοεί, αλλά σε ευνοεί και η Σελήνη στο ζώδιό σου. Ίσως το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα να δυσκολέψει κάπως το να μαγευτείς σε μια καινούρια σχέση, αλλά στο θέμα της επανασύνδεσης σε βοηθάει εκτός από την περίπτωση που το αντικείμενο του πόθου σου είναι Ιχθείς, όπου εκεί θα υπάρχουν δυσκολίες.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους έχει μεν ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που σε δυσκολεύει, αλλά η καλή της σχέση με τον Ήλιο από τον Κριό μπορεί να σου ανοίξει διαδρομές επιστροφής σε μια παλιά σου αγάπη. Αλλά γενικά θα πρέπει να έχεις ελαφριά διάθεση για να έχεις καλά αποτελέσματα γενικά στον έρωτα.

Λέων

Η πολύ καλή σχέση του Ήλιου από τον Κριό με την Σελήνη από τους Διδύμους βοηθάει σε όλα τα επίπεδα την ερωτική σου ζωή και σου επιτρέπει να έχεις και την επανασύνδεση που σε ενδιαφέρει. Ειδικά αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι Δίδυμος ή Καρκίνος όλα είναι τέλεια.

Παρθένος

Το γεγονός ότι ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σου με τον Βόρειο Δεσμό που είναι στο ζώδιό σου ανοίγει τους δρόμους για κάθε καρμικής φύσης σχέση, άρα και για μια επιστροφή σε μια σχέση που δεν έχει τελειώσει. Αν αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς έναν άνθρωπο, απλά παραδέξου το με ειλικρίνεια και όλα θα διορθωθούν.

Ζυγός

Η καλή σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή σε κάνει να έχεις από την μια καλή σχέση με τον ίδιο σου τον εαυτό και από την άλλη δυνατό λόγο που μπορεί να σου φέρει κοντά σου έναν άνθρωπο από το παρελθόν. Το ζήτημα είναι αν θέλεις να έχεις όντως μια τέτοια επανασύνδεση, αν θα σου είναι ωφέλιμη.

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε κάνει να μπορείς να έχεις μια τόσο καλή ψυχική διάθεση που θα μπορείς να αντιμετωπίσεις μια επανασύνδεση με γοητεία. Ειδικά στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να έχεις πίσω έναν Ταύρο ή έναν Κριό θα έχεις πολύ μεγάλη εύνοια.

Τοξότης

Το σύνολο των όψεων του ανάδρομου Δία με όλους τους μείζονες πλανήτες δεν δημιουργεί κατάλληλο κλίμα για μια επανασύνδεση, παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος από το ζώδιό σου έχει καλή διάθεση. Αν θέλεις να δεις με ειλικρίνεια την ερωτική σου ζωή, θα πρέπει να κόψεις γόρδιους δεσμούς και εμμονές.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας ειδικά σήμερα έχει πολύ καλή σχέση με τον Άρη από τον φιλικό σου Ταύρο και δίνει δυνατότητες για μια επιστροφή ή για μια χαλαρή τουλάχιστον κουβέντα με ένα πρώην ταίρι σου η οποία θα λύσει παρεξηγήσεις και θα σπάσει τον πάγο. Αφού το έχεις ανάγκη, δοκίμασε και πήγαινε με την ροή χωρίς όμως πολλές προσδοκίες.

Υδροχόος

Η μάλλον δύσκολη διάθεση του Ουρανού που είναι κυβερνήτης σου δεν σου αφήνει πολλές θετικές προοπτικές για μια επανασύνδεση. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή στην ερωτική σου ζωή είναι να βρεις την ψυχραιμία σου αλλά και την αυτοκυριαρχία σου που γενικά έχει χαθεί μέσα στις πολλές σου υποχρεώσεις.

Ιχθείς

Η δύσκολη σχέση του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τους Διδύμους δεν σε αφήνει σήμερα να συγχωρήσεις, άρα δεν σε αφήνει και να έχεις μια επανασύνδεση. Αν θα βρεθείς με κάποιο πρώην σύντροφό σου θα είναι για να… τσακωθείτε!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-3-2017

Κριός Λόγω της καλής δράσης της ανάδρομης Αφροδίτης μπορείς σήμερα, με όπλο το χιούμορ και την αισιοδοξία, να δεις έναν άνθρωπο που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Κριός Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως σήμερα μια μέρα που ουσιαστικά ευνοεί ένα άμεσο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Το γεγονός ότι ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό ευνοεί την διάθεση για επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα η...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Και βέβαια έχει εύνοια η επανασύνδεση σήμερα! Με την γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και τρίγωνο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...