Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-4-2017
<p>Κριός

Οι καλές στιγμές είναι επάνω σας, και είστε γεμάτοι ζωή και γέλιο. Στη δουλειά, κρατάτε τους συνεργάτες σας σε ενγρήγορση. Στο σπίτι, την οικογένεια ή τους συγκατοίκους σας είστε χαμογελαστοί. Ποιο είναι το μυστικό; Ενεργείτε με όλη την καρδιά σας και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας το κεφάλι σας.

Ταύρος

Η θέλησή σου είναι ισχυρή και η διορατική σας δύναμη είναι έντονη σήμερα. Αισθάνεστε έτοιμοι για οτιδήποτε, αλλά κανείς δεν φαίνεται να χρειάζονται τις ικανότητές σας αυτή τη στιγμή. Να μην είστε πολύ απογοητευμένοι. Τα ταλέντα σας θα χρειαστούν σύντομα, και εκτός αυτού, εργάζεστε αρκετά σκληρά.

Δίδυμοι

Η αίσθηση του εαυτού σας είναι ισχυρή σήμερα, το χρησιμοποιείτε για κάτι σημαντικό. Εάν έχετε ένα σημαντικό μήνυμα ή προϊόν που θέλετε να μεταδώσουμε, αυτή είναι η τέλεια στιγμή. Βασιστείτε στο ένστικτό σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας να σας πει πώς να το κάνετε.

Καρκίνος

Θα ήθελες να ολοκληρώσεις τη σημερινή επιχείρηση με ένα χαμόγελο και ένα στεναγμό ανακούφισης, αλλά μια ευτυχής κατάληξη φαίνεται λίγο μακριά. Προσπαθήστε να μην χάσετε την καρδιά σας πάνω από αυτά τα εμπόδια της τελευταίας στιγμής. Τεντώστε τον εαυτό σας σε κάθε νέα πρόκληση, και να ζητήσετε τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Λέων

Τα πράγματα φαίνονται ακριβώς να παίρνουν το δρόμο τους σήμερα. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στο διαβολικό χαμόγελο; Οι φίλοι σας είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειάζεστε. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να φέρετε τους ανθρώπους μαζί για κάποια διασκέδαση.

Παρθένος

Το άγχος, σας κρατά πίσω από το να κάνετε το σωστό, το εύκολο. Εδώ είναι μια γρήγορη λύση, να είστε λιγότερο αβέβαιοι και πιο αποφασιστικοί. Το μόνο δύσκολο μέρος για αυτό είναι να είστε ένας στοχαστής από τη φύση.

Ζυγός

Είστε ένας φυσικός ηγέτης, χρησιμοποιώντας ήπιο χιούμορ και γοητεία και όχι κάτι πιο σοβαρό. Και τώρα έχετε πιο πρόθυμους οπαδούς από ποτέ. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε αποικία καλλιτεχνών με όλους τους θαυμαστές σας, ή τουλάχιστον να φιλοξενήσετε ένα σαλόνι δημιουργικότητας και σήμερα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να προεδρεύσετε σε συνεδρίαση με ταλαντούχα μυαλά.

Σκορπιός

Η επικοινωνία θα μπορούσε να είναι απογοητευτική σήμερα. Αν προσπαθήσετε να πάρετε ένα πραγματικό διάλογο πηγαίνετε με τον αγαπημένο σας, τον καλύτερο φίλο, ή επιχειρηματικό εταίρο, θα μπορούσε να σας πετάξει έξω από το παράθυρο, όπως για ασήμαντες διαφωνίες. Αν συμβεί αυτό, να υποχωρήσετε και να του δώσετε ένα υπόλοιπο για μια στιγμή.

Τοξότης

Μένοντας συνδεδεμένοι με τους σωστούς ανθρώπους είναι σημαντικό τώρα. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρέπει να αναλάβετε ρόλο σε μια ομαδική προσπάθεια, και θα χρειάζονται τη βοήθεια και τη συμβολή σας. Αλλά μην κρίνεις τους συμπαίκτες σας άδικα, ακόμα και αν νομίζετε ότι έχουν κάνει λάθος αποφάσεις.

Αιγόκερως

Δεν είναι ώρα να βιαστούμε μέσα από τη ζωή. Θα αισθάνεστε πιεσμένοι από την εργασία, θέματα υγείας, και άλλα σοβαρά προβλήματα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να πέσετε έξω από τα καθημερινά σας καθήκοντα ή συνήθη απολαύσεις σας.

Υδροχόος

Ο καθένας θέλει να γίνει φίλος σας σήμερα. Γιατί η ξαφνική ώθηση δημοτικότητα; Δεν έχετε αλλάξει, αν η ενέργειά σας είναι αυξημένη, και αισθάνεστε ιδιαίτερα συντονισμένοι στο κομψό και έξυπνο.

Ιχθύς

Φαίνεστε επιφυλακτικοί και υποτακτικοί τώρα, αλλά «φαίνεστε» είναι η λέξη κλειδί εδώ. Στο εξωτερικό, ναι, ίσως θα πάτε μαζί με τους άλλους, γιατί είναι πιο εύκολο από ό, τι να έχετε μια σταθερή στάση, τη δική σας. Αλλά μέσα, έχετε την ανάπτυξη του οράματος και της δύναμης, η οποία θα μπορούσε να σκάσει από εσάς οποιαδήποτε ημέρα τώρα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-5-2017

Κριός Είναι μια μέρα όπου όλα τα buzz και ο θόρυβος των τελευταίων ημερών θα σας χαλαρώσουν. Δεν υπάρχει αναστάτωση ή ουράνια...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-5-2017

Κριός Αισθανθείτε ότι ένα μυστικό έχει κρατηθεί πάρα πολύ καιρό, ή ότι κάποιος κατέχει περισσότερη δύναμη από ό, τι θα έπρεπε. Και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-5-2017

Κριός Η παθιασμένη πλευρά σας είναι αναστατωμένη μέχρι σήμερα. Αν έχετε μια θετική διέξοδο για αυτή την υπερχείλιση αίσθησης και ξέρετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Κριός Έχετε το θάρρος και την ενέργεια που χρειάζεστε για να ενεργείτε για μεγάλες ιδέες. Και σήμερα, αυτές οι μεγάλες ιδέες έρχονται...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Κριός Σήμερα η ενέργειά σας φουλάρει σαν κινητήρας μοτοσικλέτας, ανυπομονεί να ξεκινήσει. Είστε γεμάτοι συναίσθημα και πάθος. Και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-3-2017

Κριός Ξέρετε ότι η απότομη ψυχραιμία σας μπορεί να είναι ένα ζήτημα, όταν είστε κάτω από πίεση, και προειδοποιήστε, να είναι...