Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-4-2017
<p>Κριός

Αρχίζει να επενεργεί η δύσκολη αλλά και κάπως λυτρωτική αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό. Άνθρωποι που τους είχες πολύ υψηλά στην εκτίμησή σου και είχαν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου μπορεί να αποδειχτεί ότι έχουν άλλο πρόσωπο από αυτό που νομίζεις. Πάρε τα μέτρα σου. με Τοξότες και Ζυγούς θα υπάρχουν κάποιες αυξημένες δυσκολίες.

Ταύρος

Η καλή σχέση του Άρη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα σε κάνει να έχεις πολύ μεγάλη φαντασία στον έρωτα και πολύ δημιουργικές ιδέες. Τα ταλέντα σου και ο ερωτισμός σου θα σου φέρουν αξιόλογες «απολαβές» στο ερωτικό επίπεδο, μέσα από θεαματικές κατακτήσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σου και σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, αντίθεση με τον Κρόνο, τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό κυριολεκτικά πάει να σε τρελάνει! Ανοίγουν όλα τα ερωτικά ενδεχόμενα, έχεις πολλές πιθανότητες για μια επανασύνδεση ή για ένα δυναμικό φλερτ, αλλά έχεις και πολλά νεύρα!

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει πολλές και αντιφατικές όψεις σήμερα. Και βέβαια θα σε δυσκολέψει, καθώς οι Δίδυμοι που την φιλοξενούν είναι για σένα ο 12ος γενικός Οίκος του παρελθόντος. Θα πρέπει να προσέξεις τι θα πεις στους ανθρώπους που αγαπάς γιατί εύκολα ραγίζουν οι σχέσεις και δύσκολα επιδιορθώνονται. Με Ζυγούς, Κριούς, Υδροχόους και Τοξότες έχεις καλή επαφή.

Λέων

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό δίνει ήδη τις επιρροές του και σου κάνει την καρδιά σου να γεμίζει από ανασφάλεια. Όσα έχεις ποθήσει στον έρωτα σου φαίνεται ότι είναι εύκολο να χαθούν αν είσαι σε σχέση. Πρόσεξε, δεν χρειάζεται να αφήνεσαι σε μαύρες σκέψεις, η δράση με σύνεση πάντα κάνει καλό.

Παρθένος

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ενώ είναι και σε σύνοδο με τον Ουρανό έχει βάλει σταθερά θεμέλια στις σχέσεις σου αλλά σε βοηθάει και στο φλερτ. Αν έχεις ήδη μία σχέση την σταθεροποιείς με ρεαλισμό και λογική. Σε έλκουν πολύ άτομα που είναι Τοξότες, Αιγόκεροι, Υδροχόοι ή Κριοί.

Ζυγός

Η δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης από τους καρμικούς για σένα Ιχθείς με την Σελήνη από τους φιλικούς σου Διδύμους θα σου δώσει μια μάλλον μελαγχολική διάθεση την οποία θα πρέπει να πολεμήσεις. Νιώθεις ότι η ζωή σου κάνει κύκλους και ότι σε εκμεταλλεύονται. Ίσως να είναι αλήθεια, ύψωσε ανάστημα.

Σκορπιός

Καθώς συνεχίζεται η καλή επίδραση από το τρίγωνο του κυβερνήτη σου του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Άρη από τον Ταύρο λύνονται κόμποι στην ψυχή σου και μπορείς να δεις με ηρεμία τις σχέσεις σου. εξακολουθεί λόγω του τετραγώνου του Πλούτωνα με τον Ουρανό να είναι δύσκολη η προσέγγιση με Υδροχόο και Κριό.

Τοξότης

Η αντίθεση του ανάδρομου Δία με τον Ήλιο ενεργεί στις σχέσεις σου καταλυτικά. Άνθρωποι από το παρελθόν σου μπορεί να κάνουν πάλι εμφάνιση, αλλά εσύ τους έχεις ξεπεράσει και απλά διαπιστώνεις τις διαφορές. Θα έχεις σύντομα την απόλυτη επιβεβαίωση ότι είσαι σε καλό και χρήσιμο δρόμο στα ερωτικά σου θέματα.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου αρχίζει να έχει πολύ καλή σχέση με τον Άρη από τον φιλικό σου Ταύρο. η κοινωνική σου ζωή παίρνει φωτιά και έχεις άφθονες ευκαιρίες για φλερτ σε κάθε περίπτωση. Έχεις την δυνατότητα να γοητεύσεις μια μεγάλη γκάμα από ζώδια, όπως Σκορπιούς, Κριούς και Ταύρους.

Υδροχόος

Η δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης από τον δεύτερο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων με την Σελήνη από τους Διδύμους, θα σου δώσει μια ημέρα μάλλον δύσκολη. Η κοινωνικότητά σου δεν είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, οπότε δεν μπορείς να φλερτάρεις. Γενικά είτε έχεις σχέση είτε όχι θα θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου.

Ιχθείς

Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τους Διδύμους θα σε προβληματίσει σε θέματα κυρίως οικογενειακής φύσης, και έτσι επηρεάζεται γενικά η ψυχική σου διάθεση, άρα και ο έρωτας. Είναι μια ημέρα φορτισμένη συναισθηματικά, πρόσεξε μην χάσεις την ψυχραιμία σου και μην αφεθείς σε θλίψη. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-4-2017

Κριός Σήμερα ολοκληρώνεται το πολύ θετικό τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον τοξότη. Οι σχέσεις σου με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...