Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017
<p>Κριός

Καθώς θα ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα η έντονη αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό η εποχή αυτή δεν είναι ακριβώς κατάλληλη για επανασυνδέσεις. Εξαίρεση αποτελούν άτομα από το ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερου, του Σκορπιού, του Ιχθύ με τα οποία έχεις εύνοια ερωτική.

Ταύρος

Η παρατεταμένη φιλική σχέση του Άρη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα μπορεί να πολεμήσει τις μάλλον δύσκολες επιρροές που σου φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη σε κακή σχέση με την Σελήνη από τους Διδύμους. Μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, ειδικά αν σε ενδιαφέρει Κριός, Σκορπιός, Αιγόκερως ή Ιχθείς.

Δίδυμοι

Ο Ερμής έχει ένα μεγάλο ατού να σου προσφέρει, έτσι όπως είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και καλή σχέση με τον Κρόνο, αλλά η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σου και σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, αντίθεση με τον Κρόνο, τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό σου θολώνει τους ερωτικούς στόχους. Για να έχεις μια επανασύνδεση, πρέπει να έχεις ξεκάθαρες προθέσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη καθώς είναι ακόμα στους Δίδυμους και οι Δίδυμοι είναι για σένα ο 12ος γενικός Οίκος του παρελθόντος, φέρνει στην επιφάνεια θέματα παρελθόντος, αλλά όχι με θετικό τρόπο. Έχει πολλές όψεις και σε μπερδεύει. Έχεις εύνοια για μια επανασύνδεση με Τοξότη, Κριό ή Υδροχόο.

Λέων

Ξεκινάει από σήμερα να επιδρά στην ερωτική σου ζωή η αντίθεση του Ήλιου από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό. Σαφέστατα το παρελθόν διεκδικεί λύτρωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι θα έχεις μια επανασύνδεση. Περισσότερο σε ενδιαφέρει να έχεις ένα ξεκαθάρισμα.

Παρθένος

Ο Ερμής καθώς θα είναι σε καλή σχέση με τον Κρόνο ενώ είναι και σε σύνοδο με τον Ουρανό σου δίνει σταθερότητα στις σχέσεις σου και καλή επιχειρηματολογία, αν θέλεις να επιστρέψεις σε μια αγάπη σου έχεις όλα τα σωστά λόγια να πεις για να το καταφέρεις.

Ζυγός

Η τετράγωνη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης από τους Ιχθείς με την Σελήνη από τους φιλικούς σου Διδύμους δεν επιτρέπει μια επανασύνδεση. Το να έχεις μια συνάντηση με πρώην σύντροφο δεν είναι και η πιο σοφή κίνηση της ημέρας. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία σου, δες φίλους, πάρε αγάπη από όπου στην προσφέρουν και βλέπεις αργότερα τι θα κάνεις.

Σκορπιός

Η καλή επίδραση από το τρίγωνο του κυβερνήτη σου του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Άρη από τον Ταύρο σε κάνει να μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, σαφέστατα. Ωστόσο είναι πάντα σε ισχύ το καρμικό τετράγωνο γενιάς ανάμεσα στον Πλούτωνα και τον Ουρανό, μια όψη που δυσκολεύει γενικά τις σχέσεις σου, πρόσεξε τις εντάσεις.

Τοξότης

Αρχίζει να λειτουργεί η αντίθεση του ανάδρομου Δία με τον Ήλιο και η ημέρα αυτή, αλλά και γενικότερα η επόμενη περίοδος περίπου δέκα ημερών δεν είναι και η πιο κατάλληλη για μια επανασύνδεση. Ειδικά αν σε ενδιαφέρει ένας Λέων ή ένας Κριός, παίζει και να  πλακωθείτε αντί να τα βρείτε!

Αιγόκερως

Ο Άρης από τον φιλικό σου Ταύρο και ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου,  σου δίνουν την ευκαιρία για μια επανασύνδεση, το ίδιο και ο Κρόνος σε πολύ καλή σχέση με τον Ερμή. Αν αυτό που θέλεις είναι να επιστρέψεις σε έναν άνθρωπο που τον αγαπάς ακόμα πολύ απλά πρέπει να το πεις και όλα θα έρθουν να δέσουν μαγικά.

Υδροχόος

Είναι μια μάλλον απαγορευτική ημέρα για επανασύνδεση, η σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης από τον δεύτερο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων με την Σελήνη από τους Διδύμους, δεν επιτρέπει να έχεις την καλή ψυχική ενέργεια που χρειάζεται ένα τέτοιο ραντεβού. Δες φίλους, πάρε συμβουλές, άσε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει τελικά.

Ιχθείς

Θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η σήμερα στο θέμα μιας προσέγγισης με πρώην σύντροφο. Το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τους Διδύμους δεν επιτρέπει μεγάλη αισιοδοξία, δεν έχεις το σθένος για να τα βρεις πάλι με κάποιον παλιό σου σύντροφο. Περίμενε λίγο, θα έρθει πιο κατάλληλη στιγμή. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Κριός Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα για επανασύνδεση, ούτε γενικά είναι μια εύκολη εποχή. Με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017

Κριός Καθώς υποδέχεσαι τον ανάδρομο Ερμή και ο κυβερνήτης σου ο Άρης περνάει στους Διδύμους έχεις πολλές ευκαιρίες για επανασύνδεση,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Κριός Η δυναμική Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των ερωτικών σχέσεων, τον Ζυγό, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία και αντίθεση με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Κριός Δεν είναι ότι δεν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση σήμερα, είναι ότι μάλλον δεν θέλεις. Η αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...