Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-4-2017
<p>Κριός

Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα αυτή η Δευτέρα για μια επανασύνδεση. Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Καρκίνο δημιουργεί εντάσεις. Έχεις βέβαια μια βοήθεια από τον Άρη στον Ταύρο αλλά υπάρχει μια κακή ατμόσφαιρα που θα σε δυσκολέψει. Ειδικά αν έχεις βλέψεις για έναν Καρκίνο δύσκολα θα συνεννοηθείτε.  

Ταύρος

Είναι από κάθε άποψη μια ημέρα που σε ευνοεί συναισθηματικά και μπορείς να τα βρεις με έναν παλιό σου σύντροφο. Ο Ερμής που έχει εισέλθει στο ζώδιό σου θα έχει καταπληκτικές όψεις σήμερα. Θα είναι σε εξάγωνο με την Σελήνη, τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο σου δίνει επιχειρήματα και γοητεία. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις βεβαιότητα για τα δικά σου αισθήματα.

Δίδυμοι

Είναι για σένα μια γλυκιά ημέρα που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για μια επανασύνδεση. Ο Ερμής με τις θετικές του όψεις με την Σελήνη από τον Καρκίνο και με τον Βόρειο Δεσμό από την Παρθένο θα φορτίσει και την καρδιά σου και το μυαλό σου. απλά μια δύσκολη σχέση της Σελήνης από τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων με τον Ήλιο από τον Κριό σου δίνει κάποια ανασφάλεια, πολέμησέ την.

Καρκίνος

Η δυναμική της σημερινής ημέρας έχει αντιφάσεις. Η Σελήνη έχει μπει στο ζώδιό σου και έχει εκπληκτική σχέση και με τον Ερμή από τον 11ο Οίκο σου και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Ταυτόχρονα όμως λόγω του τετραγώνου του Ήλιου με την Σελήνη αντιμετωπίζεις θέματα επαγγελματικά που σε νευριάζουν και δεν μπορείς να έχεις προσήλωση στα ερωτικά θέματα.

Λέων

Είναι μια δυνατή περίοδος που αν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις για να επιστρέψεις σε ένα πρώην ταίρι σου, έχεις όπλα για να τα καταφέρεις. Το τετράγωνο του Ήλιου όμως με την Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σου κάνει ειδικά αυτήν την Δευτέρα δύσκολη συναισθηματικά. Άσε καλύτερα να ξεσπάσει η συναισθηματική θύελλα που κομίζει και βλέπεις από αύριο πώς θα κινηθείς.

Παρθένος

Έχεις πολλές ευκαιρίες να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα μια επανασύνδεση, αν έχεις βεβαιότητα για τα συναισθήματά σου. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης από το ζώδιό σου σε εξαιρετική σχέση με τον Ερμή που είναι κυβερνήτης σου από τον φιλικό σου Ταύρο σου χαρίζει ξεκάθαρη διαίσθηση και μεγάλη ψυχική δύναμη για να φέρεις κοντά σου έναν άνθρωπο που ποθείς.

Ζυγός

Καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στην τελευταία αναιρετική μοίρα των καρμικών σου Ιχθύων και σε σύνοδο με τον Χείρωνα, τον μεγάλο θεραπευτή, έχει εύνοια η ειδική περίπτωση μιας επανασύνδεσης. Ξέρεις καλά τι θέλεις και πώς θα το καταφέρεις, ο έρωτας είναι για σένα αυτή τη στιγμή υπόθεση που θα γιατρέψει συνολικά την ψυχή σου.

Σκορπιός

Η δυνατή επιρροή και δράση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον τρίτο Οίκο σου δεν επιτρέπει να έχεις μια ήρεμη επανασύνδεση. Μια όχι ήρεμη όμως, ναι! Αν αυτό που θέλεις είναι να αφεθείς στον πόθο για έναν παλιό σου σύντροφο, δεν υπάρχει τίποτα και κανείς να σε σταματήσει.

Τοξότης

Με την επιρροή από τον ανάδρομο Δία να δονεί τον άξονα των σχέσεων μέσα από την αντίθεσή του με τον Ήλιο δεν θα σου κάνει την χάρη να έχεις μια επανασύνδεση. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου θέματα που θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση, και μετά να δεις τον ερωτικό τομέα.

Αιγόκερως

Είναι μια παράξενη ημέρα. Ο ενεργός Πλούτωνας και ο θετικός Κρόνος αλλά και η πολύ δυναμική και συναισθηματική Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σου ανακινούν και το όνειρο μιας επανασύνδεσης αλλά σου φέρνουν στην επιφάνεια και πολλά παράπονα. Θα πρέπει να έχεις ψυχραιμία για να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στον έρωτα.

Υδροχόος

Με τον Ουρανό να έχει δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα όλος ο Απρίλιος είναι μάλλον δύσκολος στο θέμα των σχέσεων γενικά, άρα και σε θέματα επανασύνδεσης. Δες με σοβαρότητα και με συγχωρητική διάθεση απέναντι στον εαυτό σου όλο το θέμα των ερωτικών σχέσεων, και μετά να αποφασίσεις αν θέλεις όντως να βρεθείς πάλι με παλιό σου ταίρι.

Ιχθείς

Πολύ μεγάλη γοητεία εκπέμπεις σήμερα, άρα γίνεται να έχεις μια επανασύνδεση. Η Αφροδίτη ανάδρομη είναι σήμερα στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου σου και σε σύνοδο με τον Χείρωνα γιατρεύει παλιές πληγές και ο Ποσειδώνας είναι σε τρίγωνο με την Σελήνη – κάνε σήμερα κίνηση για μια επανένωση και θα έχεις απόλυτη επιτυχία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-7-2017

Κριός Ο Άρης στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Ήλιο και αντίθεση με τον Πλούτωνα φέρνει ευκαιρίες επανασύνδεσης και δυσκολίες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Κριός Φυσικά και ευνοείται μια επανασύνδεση σήμερα. Ο Ήλιος περνάει σήμερα στην μηδενική μοίρα του Ταύρου που για σένα είναι ο Οίκος των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-3-2017

Κριός Η υψίσυχνη δόνηση της αντίθεσης ανάμεσα στον ανάδρομο Δία από τον χώρο των σχέσεών σου, τον Ζυγό, με τον Ερμή από το ζώδιό σου δεν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2017

Κριός Είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα σήμερα στην ερωτική σφαίρα, με την Σελήνη στον 4ο Οίκο σου, τον Καρκίνο, να προκαλεί τριγμούς στην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Κριός Η Αφροδίτη σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, αλλά και ο δυναμικός Ουρανός πάλι σε δύσκολη διάθεση, δεν επιτρέπει αυτές τις ημέρες...