Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-4-2017
<p>Κριός – Άσσος των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Η πνευματική σου δύναμη είναι εγκλωβισμένη από προκαταλήψεις. Άρα και ο έρωτας δεν μπορεί να γίνει σήμερα πεδίο ελευθερίας. Αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που είναι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος θα χρειαστείτε κάποιον χρόνο για να συνεννοηθείτε, πρέπει να «λιώσουν» οι πνευματικές σας διαφορές.

Ταύρος  - Επτά των Σπαθιών

Στην σχέση σου δεν υπάρχει η δέσμευση που νομίζεις ότι έχετε τελικά με το ταίρι σου. Ειδικά αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που έχει Σελήνη στον Υδροχόο έχετε μεταξύ σας πολλά ακόμα να λύσετε. Πρέπει να φερθείς με διπλωματία στον ερωτικό τομέα αλλά και να έχεις λιγότερες προσδοκίες.

Δίδυμοι – Πέντε των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σου. Μοναξιά και μελαγχολία έχουν εγκατασταθεί στην ψυχή σου, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Ειδικά αν έχεις σχέση με κάποιο άτομο που έχει Αφροδίτη στον Υδροχόο θα έχεις προβλήματα, δοκιμασίες και εντάσεις είτε υπόγειες είτε πολύ φανερές.

Καρκίνος – Δύο των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)  

Δύσκολη θα είναι η σημερινή ημέρα συναισθηματικά, και πολύ περισσότερο αν έχεις σχέση με ένα άτομο που έχει Σελήνη στον Ζυγό. Δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης και όλα σας τα προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια, ακόμα κι αν θέλετε να κάνετε ανακωχή.

Λέων – Ο Κόσμος (Αντεστραμμένο)    

Είσαι πολύ κοντά στην απόλυτη ευτυχία, απλά θα πρέπει να προσπαθήσεις λίγο ακόμα. Αν έχεις βλέψεις για μια σχέση που έχει έντονο Κρόνο στον χάρτη του θα έχεις μεγάλη εύνοια αλλά θα πρέπει να δείξεις υπομονή και διαλλακτικότητα για να έχετε τελικά την σύνδεση που θέλεις.

Παρθένος – Η Εγκράτεια

Μια παντοδύναμη και ευτυχής κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας που σε συνδέει με ένα άτομο που είναι Τοξότης ή έχει πολλούς πλανήτες σε αυτό το ζώδιο. Τα συναισθήματά σου είναι στέρεα, δεν έχεις πειρασμούς και κλυδωνισμούς, αγαπάς πολύ και το δείχνεις με χρήσιμους τρόπους παίρνοντας αμοιβαιότητα.

Ζυγός – Ρήγας των Πεντάκτινων

Μια κάρτα που σε συνδέει με ένα άτομο από το ζώδιο του καρμικού για σένα ταύρου. Στην σχέση σου λειτουργεί κτητικότητα και θα πρέπει και οι δύο σας να χαλαρώσετε γιατί δεν υπάρχει καλή ενέργεια. Αν όμως βρείτε τις ισορροπίες σας θα είστε χρήσιμοι ο ένας για τον άλλον.

Σκορπιός – Ακόλουθος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)   

Αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που είναι Ταύρος, Αιγόκερως ή Παρθένος και ειδικά αν έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας θα πρέπει να προσέξεις, γιατί είναι άτομο φιλόδοξο, μάλλον ρηχό και χωρίς πραγματικά συναισθήματα για σένα, που σε χρησιμοποιεί. Γενικά σήμερα κυριαρχεί η υποψία στις σχέσεις σου.

Τοξότης – Πέντε των Ράβδων

Μπορεί κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει να έχει και άλλους θαυμαστές. Ειδικά αν η αγάπη σου στρέφεται σε άτομο με Κρόνο στον Λέοντα σήμερα θα φωλιάσει η ζήλια εκ μέρους σου στην σχέση σας. Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα από όλους, λάμψε με όλη σου την δύναμη και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Αιγόκερως – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο)

Ο Ήλιος είναι πάντα ένα πολύ δυνατό και θετικό χαρτί, ακόμα κι όταν εμφανίζεται σε αντιστροφή. Ψάξε για τους τυχερούς σου αριθμούς σήμερα, που είναι το 1, το 10 και το 19. Ένα άτομο που είναι Λέων, Τοξότης ή Κριός παίζει σοβαρό ρόλο στην ψυχή σου.

Υδροχόος – Οκτώ των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Μια γλυκόπικρη ατμόσφαιρα έχει εγκατασταθεί στο ερωτικό σου πεδίο, ειδικά αν σχετίζεσαι με άτομο που έχει τον Κρόνο στους Ιχθείς. δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σου. θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου.

Ιχθείς – Τρία των Ράβδων

Πολύ θετικό χαρτί που σου χαρίζει την πρωτοβουλία στον έρωτα. Έχεις δείξει με τον πιο καθαρό τρόπο τα συναισθήματά σου για κάποιο άτομο και περιμένεις να δεις την ανταπόκρισή του που φαίνεται να είναι ενθουσιώδης. Ειδικά αν νοιάζεσαι για έναν Κριό, όλα θα είναι τέλεια.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 2-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-9-2017

Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντεστραμμένο Ξέρετε πως κάποιο εμπόδιο κατευθύνεται προς τη σχέση σας και έχετε προετοιμαστεί καλά γι αυτό...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 5-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-8-2017

Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντεστραμμένο Ξέρετε πως κάποιο εμπόδιο κατευθύνεται προς τη σχέση σας και έχετε προετοιμαστεί καλά γι αυτό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Μια καταθλιπτική διάθεση δεν σε αφήνει να χαρείς τις σχέσεις σου. αν έχεις δεσμό με Υδροχόο,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-4-2017

Κριός – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο) Πάλι ένα αντεστραμμένο χαρτί, αλλά τόσο δυνατό που δεν βλάπτεται η υπόστασή του. Είσαι μπροστά σε πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-4-2017

Κριός – Η Δικαιοσύνη (Αντεστραμμένο) Σε έχει πιάσει ένα συναίσθημα αδικαίωτης αγάπης. Πιθανόν θυσίες που κάνεις και κινήσεις καλής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Κριός – Ιππότης των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Υπάρχει κάποια δυσκολία στον ερωτικό τομέα, ενώ περίμενες ένα μήνυμα που θα σου έδινε...